QUOTE(ligiukss @ 2007 07 29, 15:06)
Artėja vyro gimtadienis,net nežinau kokią temelę daryti?Gal ką galite pasiūlyti?
na mes ne per seniausiai dvieju draugiu gimtadienius sventem. o vieta buvo pas drauge prie prudo.jegele
buvo tema havajai ( gerai kad oras toks pusetinas pasitaike)apsirengem spalvotai, su maudymosi kostiuleliais, sijonus is krempininio popieriaus pasidarem, i plaukus -geles, vainikelius dejomes, kas sketukus kisosi i plaukus, kas segesi geles i plaukus ir aisku akcentas buvo girliandos( kurias nusipirkome maxsimoje po 1.99 ant kaklu ). taip pat nusipirkom ferverku gimtadienio kaltininkes net nezinojo kad jiebus.
padariau tokio gerimuko kuris vadinasi krusonas.super buvo
gaila kad neleidzia man dar isideti fotkes, o kitaip nemoku ismesti
parodyciau tikrai liuks atrodem.
Papildyta:
QUOTE(ritperliukas @ 2007 07 31, 15:53)
na mes ne per seniausiai dvieju draugiu gimtadienius sventem. o vieta buvo pas drauge prie prudo.jegele
buvo tema havajai ( gerai kad oras toks pusetinas pasitaike)apsirengem spalvotai, su maudymosi kostiuleliais, sijonus is krempininio popieriaus pasidarem, i plaukus -geles, vainikelius dejomes, kas sketukus kisosi i plaukus, kas segesi geles i plaukus ir aisku akcentas buvo girliandos( kurias nusipirkome maxsimoje po 1.99 ant kaklu ). taip pat nusipirkom ferverku gimtadienio kaltininkes net nezinojo kad jiebus.
padariau tokio gerimuko kuris vadinasi krusonas.super buvo
gaila kad neleidzia man dar isideti fotkes, o kitaip nemoku ismesti
parodyciau tikrai liuks atrodem.
dar esu dalyvavusi tokiose teminiuose vakareliuose- kokeciu balius, cigones, pasaulio zmones, panku vakarelis. na man labai idomi tema butu - tavo darbo atributika( ne del temos galima ir kitaip sugalvoti) ( namu seiminke - kocelas akcentas, koks bankininkas - pinigai, sesele tai koks svirkstas ir t.t.),