Aš šį savaitgalį važiuoju i gimtadienio šventę: "Metai kuriais tu gimei"! Apsirengti reikia atitinkamų metų stilium, šukuosena taip pat turi neatsilikt...
mes su vyreliu vienakart buvom teminiam, kur reikejo apsirenkit skirtingom tautom:)
tai buvau geisa, o jis naujasis rusas
tai buvau geisa, o jis naujasis rusas
Dar iš užsienio populiarūs pižaminiai vakarėliai Visa naktinė apranga privaloma
O sakykit, kaip tokie teminiai vakareliai vyksta?Na, apsirengete ir kas toliau?Gal tada kas nors vakara veda?Ar tik persirenge pasedite prie stalo?
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 08 19, 15:19)
O sakykit, kaip tokie teminiai vakareliai vyksta?Na, apsirengete ir kas toliau?Gal tada kas nors vakara veda?Ar tik persirenge pasedite prie stalo?
Na, kai jau vyksta teminis vakarėlis, tai kiekvienas yra savam vaidmeny. Ir jei kompanija - ne ribotos fantazijos, tai visas vakarėlis išeina kaip vienas didelis spektaklis. Na + visokie temai tikantys žaidimai, geriausios kaukės rinkimai, apdovanojimai etc. Geriausia, jeigu stalo išvis nėra! Daugiau vietos saviraiškai!
Viskas! Vėl užsimaniau teminio baliaus!
Kokia tema tiktų paskutiniam vasaros savaitgaliui? Gal paplūdimys? Rugsėjo pirmoji? Gal turit kokių gerų pasiūlymų???
QUOTE(Eglinė @ 2005 08 20, 08:05)
Na, kai jau vyksta teminis vakarėlis, tai kiekvienas yra savam vaidmeny. Ir jei kompanija - ne ribotos fantazijos, tai visas vakarėlis išeina kaip vienas didelis spektaklis. Na + visokie temai tikantys žaidimai, geriausios kaukės rinkimai, apdovanojimai etc. Geriausia, jeigu stalo išvis nėra! Daugiau vietos saviraiškai!
Kokia tema tiktų paskutiniam vasaros savaitgaliui? Gal paplūdimys? Rugsėjo pirmoji? Gal turit kokių gerų pasiūlymų???
o! rugsejo pirmoji! kaip ciki Merginos su sijoniukais, marskiniukais, baltos kojines iki keliu, ir su dviem kasytem Vaikinai irgi turetu buti panasus i pradiniu klasiu mokinukus
Aš tai neisivaizduoju svao vyro " pasirašančio" į tokį vakarėlį. Neisivaizduoju kaip jį aprenkti reikėtu kaip mokyklinuką Likčiau nesuprasta. O kaip jūsų antros pusės į teminius vakarėlius reaguoja??
Dalyvavau vakarėly medicinos tema. Visi buvo gydytojai ir seksualiosios med. sesutės. Prisigalvojo visokių sveikatos patikrinimų, užduočių.... Buvo linksma
Rugsėjo 1-oji, liuks mintis. Kaip tik šeimoje turime gimtuvininką pirmam savaitgaliui rugsėjo. Gal reikėtų ir kokį mokyklinį meniu sugalvoti vaišėms.
O apsirengti galima ne tik mokiniu, bet ir mokytoju ar raktų sarge
O apsirengti galima ne tik mokiniu, bet ir mokytoju ar raktų sarge
QUOTE(N-e-s-t-a @ 2005 08 25, 11:48)
Aš tai neisivaizduoju svao vyro " pasirašančio" į tokį vakarėlį. Neisivaizduoju kaip jį aprenkti reikėtu kaip mokyklinuką Likčiau nesuprasta. O kaip jūsų antros pusės į teminius vakarėlius reaguoja??
Pas mus tai vyriokai tik rankom ploja. Jiems svarbu, kad kas suorganizuotų, o dalyvaut visada pirmi. Ir tokie entuziastai. Jau neįsivaizduoju vakarėlio be kokių nors žaidimų ar atrakcijų
QUOTE(liabuka @ 2005 08 26, 18:21)
labas visoms:) siaip radau viena puslapeli:) www.teminiaiVakareliai.lt
Visai įdomiai atrodo, bet... tai daugiau organizacijos šventėms pritaikyta asmeninėms šventėms truputį per brangu ir suorganizuot viską - reikalauja didokų pastangų. Nors... svarbu turėti mintį, o paskui galima improvizuoti pagal savo poreikius