Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

SOS,mergikės gelbėkit ax.gif gegužės pradžioj mano gimtadienis,norėčiau teminio vakarėlio tema"kai aš mažas buvau" ar kažkas panašaus doh.gif galvoju apsirengt kaip maži vaikai,vaikiška muzika,limonadas "varpelis","buratinas" lotuliukas.gif čiupa čiupsai,ir t.t.tik nesumąstau kaip daryt su maistu,darysim gamtoj. g.gif arba dar tiktų tema tos šventės tipo darbo žmonių diena,kur būdavo 05.01 arba pergalės diena 05.09,bet čia jau visai nėr minčių nei kaip rengtis,nei kaip švęst doh.gif gal kas turit minčių ax.gif iš anksto dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vlm28 @ 2007 03 30, 19:28)
SOS,mergikės gelbėkit  ax.gif gegužės pradžioj mano gimtadienis,norėčiau teminio vakarėlio tema"kai aš mažas buvau" ar kažkas panašaus  doh.gif galvoju apsirengt kaip maži vaikai,vaikiška muzika,limonadas "varpelis","buratinas"  lotuliukas.gif čiupa čiupsai,ir t.t.tik nesumąstau kaip daryt su maistu,darysim gamtoj. g.gif arba dar tiktų tema tos šventės tipo darbo žmonių diena,kur būdavo 05.01 arba pergalės diena 05.09,bet čia jau visai nėr minčių nei kaip rengtis,nei kaip švęst  doh.gif gal kas turit minčių  ax.gif iš anksto dėkui  mirksiukas.gif

Na man patiko ta temelė kai aš mažas buvau.Turėtų būti tikrai linksma. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vlm28 @ 2007 03 30, 19:28)
SOS,mergikės gelbėkit  ax.gif gegužės pradžioj mano gimtadienis,norėčiau teminio vakarėlio tema"kai aš mažas buvau" ar kažkas panašaus  doh.gif galvoju apsirengt kaip maži vaikai,vaikiška muzika,limonadas "varpelis","buratinas"  lotuliukas.gif čiupa čiupsai,ir t.t.tik nesumąstau kaip daryt su maistu,darysim gamtoj. g.gif arba dar tiktų tema tos šventės tipo darbo žmonių diena,kur būdavo 05.01 arba pergalės diena 05.09,bet čia jau visai nėr minčių nei kaip rengtis,nei kaip švęst  doh.gif gal kas turit minčių  ax.gif iš anksto dėkui  mirksiukas.gif

darbo žmonių vakarėlis yra vykęs: apranga darbinė: kombinezonai, chalatai (tamsūs ale specovkės) ir panašiai (kai kas net ir savo profesijos įrankių atsinešė), profesijos valytoja, elektrikas, stalius, namų šeimininkė, statybininkas, duobkasiai... Vaišės balta mišrainė, duona, lašinukai, turėjau ir kilkės, svogūnai, r. agurkai. Jei rasiu vakare stalo foto mestelsiu...
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2007 04 28, 12:52)
darbo žmonių vakarėlis yra vykęs: apranga darbinė: kombinezonai, chalatai (tamsūs ale specovkės) ir panašiai (kai kas net ir savo profesijos įrankių atsinešė), profesijos valytoja, elektrikas, stalius, namų šeimininkė, statybininkas, duobkasiai... Vaišės balta mišrainė, duona, lašinukai, turėjau ir kilkės, svogūnai, r. agurkai. Jei rasiu vakare stalo foto mestelsiu...

oho kiek gerų idėjų pas jus? thumbup.gif Lauksim foto.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Noreciau jusu paklausti gal zinot kur Kaune galima nusipirkti arba issinomuoti aprangas teminiams vakareliams? Organizuoju mergvakari kurio metu jaunaji bus kaline, na o mes policininkes biggrin.gif Buciau dekinga uz bet kokia informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2007 05 08, 02:41)
Sveikos merginos  4u.gif

Noreciau jusu paklausti gal zinot kur Kaune galima nusipirkti arba issinomuoti aprangas teminiams vakareliams? Organizuoju mergvakari kurio metu jaunaji bus  kaline, na o mes policininkes  biggrin.gif  Buciau dekinga uz bet kokia informacija  ax.gif

gera tema.gali gal foto? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 05 10, 13:05)
gera tema.gali gal foto?  thumbup.gif

Aciu blush2.gif Tik va beda su ta apranga doh.gif Kol kas foto nera, bet kai bus idesiu smile.gif
Atsakyti
Norint nustebinti vaiką ,galima papuošti tą patalpą, kur bus švenčiama.vaikas turėtų būt patenkintas smile.gif
http://picasaweb.goo...roccoli/Globos7
Atsakyti
Aš savo gimtadienio vakarą žadu padaryte temele:kai aš mažas buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos super mamos ir netik ax.gif galbut jus turite minciu ir man padesite.organizuoju temini vakareli,tema,Bahamos,Kalifornija,zodziu egzotiski krastai,reiketu,kad patartumete,kaip pasidaryti lengviau ir is ko girliandas ant kaklo,ir apskritai apranga.gal kam kils kokiu minciu.lauksiu atsakymu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(black women @ 2007 06 01, 17:56)
sveikos super mamos ir netik ax.gif galbut jus turite minciu ir man padesite.organizuoju temini vakareli,tema,Bahamos,Kalifornija,zodziu egzotiski krastai,reiketu,kad patartumete,kaip pasidaryti lengviau ir is ko girliandas ant kaklo,ir apskritai apranga.gal kam kils kokiu minciu.lauksiu atsakymu cool.gif

Tai gėles gali daryti iš dirbtinų gėlių.Gal taip nebirės ir geriau laikys.Sijonus iš kokių šiaudinių užuolaidų.O kaip gražu.
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2006 08 28, 15:38)
Jeigu kam reikės patarimų dėl havajų vakarėlio, kreipkitės biggrin.gif Dalyvavau neperseniausiai tokiame thumbup.gif

laba,iki sio mano organizuojamo vakarelio dar pakankamai laiko,bet jam noriu pasiruosti nepriekaistingai,labiausiai kankina klausimas kaip apsirengti?is ko sijonuka pasidaryti ir girliandas ant kaklo?laukiu atsakymo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ligiukss @ 2007 06 01, 19:12)
Tai gėles gali daryti iš dirbtinų gėlių.Gal taip nebirės ir geriau laikys.Sijonus iš kokių šiaudinių užuolaidų.O kaip gražu.

zinai apie siaudines uzuolaidas net nebuvau pamascius,is tikruju turetu graziai atrodyt.
Atsakyti