Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

QUOTE(kriste.k22 @ 2006 11 13, 11:06)
Sveiki. Mes šiemet naujiesiems metams organizuojam vakarėli "Ligoninė". Gal turite kas daugiau idėjų dėl rūbų, juk kažkaip kai visi baltai apsirengę, tai gal nelabai įdomu?  doctor.gif  doctor.gif  doctor.gif  doctor.gif

Nu gi pacientai gali laisvu stiliumi rengtis: pižama, chalatukas, ar marškinaičiai ilgom rankovėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2006 11 13, 18:34)
Nu gi pacientai gali laisvu stiliumi rengtis: pižama, chalatukas, ar marškinaičiai ilgom rankovėm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

galima ne tik gydytojus vaizduot.. bet ir ligonius .. tada teminis vakarelis nebus toks jau baltas 4u.gif
kunigas cia irgi tinka... paskutinio patepimo atejes ir t.t. ... sutvarstyti ligoniai ir anapilin bezengiantys pacientai ax.gif
smagu tuertu buti. pastatykit kam klizma. biggrin.gif
o geriausiai vaidinkit morga... cia tiktu daug daug grimo... klaikiai turetu atrodyti ...tegul kraujas liejasi laisvai... kartais ir daktarai nepataiko i vena biggrin.gif
Atsakyti
o cia tai gera ideja! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etainy: 13 lapkričio 2006 - 23:49
dekui merginos. Morgas gera ideja, bet manau kad klizma tai tikrai reiks panaudoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, mano vyrui sueina 33 - kristaus amzius taip sakant. Gal turetumet ka patarti i tokia tema ? vaisku, galima ji "kalti prie kryziaus", liepti moterims apsirengti kaip madonoms, angelais ir t.t., bet nenoreciau izeisti kokiu tikinciuju jausmu. al jus protingi kurmiai man ka patartumet g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2006 11 14, 18:57)
merginos, mano vyrui sueina 33 - kristaus amzius taip sakant. Gal turetumet ka patarti i tokia tema ? vaisku, galima ji "kalti prie kryziaus", liepti moterims apsirengti kaip madonoms, angelais ir t.t., bet nenoreciau izeisti kokiu tikinciuju jausmu. al jus protingi kurmiai man ka patartumet  g.gif  ?

cia jau rimta proga : galima surengti vakareli "iki pencijos jau netoli..."
lotuliukas.gif
o siaip jei norisi surengti vakareli religine-istorine tema. Siulyciau rengtis ankstyvosios krikscionybes rubais. Vakarelio tema "quo vadis" - tegus supranta kaip kas nori. Romos imperijos klestejimo laikotarpis, kazkelintas desimtmetis p.K.... Kas nores gales buti apastalais , kas nores romenais, gal kas susigundys imperatoriaus Nerono vaidmeniu, gladijatoriai, vergai ir .t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2006 11 14, 18:57)
merginos, mano vyrui sueina 33 - kristaus amzius taip sakant. Gal turetumet ka patarti i tokia tema ? vaisku, galima ji "kalti prie kryziaus", liepti moterims apsirengti kaip madonoms, angelais ir t.t., bet nenoreciau izeisti kokiu tikinciuju jausmu. al jus protingi kurmiai man ka patartumet  g.gif  ?

galima skaičių vakarėlį rengti. Pvz viskas su trimis: trys drabužiai, elementarus variantas marškinėliai su trim, trilitriai stiklainiai, trys kasytės šukuosena, trys gėrimai, mišrainės iš trijų dalių, trys pyradai ir t. t. ir užduočių visokių galima su trimis prigalvot...
Atsakyti
O aš manau,kad galima pavaizduoti laikrodžių maniaką.Pvz.:prisisegti daug laikrodžių ant rankų,ant kojų.keletą užsikabinti ant kaklo, o rankoje,vietoj rankinės,nešiotis kokį nemažą žadintuvą,anksčiau tokių būdavo"budilnikų"su rankenėle virš skambučio,o jei tokio nėra,tai galima paprastą žadintuvą įsidėti į kokią nors peršviečiamą tašelę,kad ir nuo šampūnų ar parfumerinio rinkinio.
Atsakyti
gal galit padeti, teminiam vakareliui reikalingi usai, gal matet kur pirkti, ar esate dare is ko nors?
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2006 11 22, 16:10)
gal galit padeti, teminiam vakareliui reikalingi usai, gal matet kur pirkti, ar esate dare is ko nors?

NA BLOGIAUSIU ATVEJU JEI NERASI TEKS NUSIPIESTI
Atsakyti
Galima ir apsivalgymo manija (visos kišenės pilnos bulkučių), blizgučių manija (visa blizganti), galima kleptomanija (ateini kaip niekur nieko, išeini pilnom kišenėm. Aišku paskui viską atiduodi smile.gif ) Galima pliušinių žaisliukų manija (visa apsikarsčiusi pliušinukais). Na ir dar ką panašaus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes:) va turiu nemažą problemėlęsmile.gif ateinantį 5dieni svenčiu savo 20 gimtadienį ir darau teminį vakarėlį "Laukiniai vakarai", viską planuoju daryt country stilium ax.gif . Gal kas galit pasidalint idėjom kaip būtų galima papuošti salę ir kokių žaidimų galima but sumastyt šia tema nes labai truksta idėjų... help.gif
Atsakyti