Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

NA KAM TU TAIP ITARIAI IR PIKTAI?

Ne piktai, tiesiog informaciją pateikia narys, turintis tik porą žinučių+ tel. nr. ir daugiau nieko. Tokios žinutės visada sukelia įtarimus, ir ne man vienai mirksiukas.gif
Atsakyti
nesigincysiu 4u.gif as dar apynaujoke ir Jusu sistemo dar nezinau.. doh.gif
Atsakyti
va dbr panos dave man uzduoti suorganizuoti temini vakareli,nzn reikia buta dideli nuomuotis,galvoju daryt geishos vakareli,arba arabu...smile.gif zodziu turetu viskas atrodyti taip: raudonos zvakes,pagalves ant zemes,panos su kuodukais,xalatukais silkiniais,akys su juodu piestuku apvestos,raudoni ziedlapiai rozes...
Arabu vakarely...kalianas ant zemes,pagalvytes,Arabiska muzika,kurios pas mane kompe lb daug,nes lb megstu,aprangoj taip pat turi buti kazkoks aksesuaras susijes su ta kultura:) na ir zinoma striptizo sokejas... tongue.gif

1)Restoranas
2)Limuzinas
3) su limuzino po miesta ir i butuka kur veiksmas vyks...
4)striptizo sokejas,ir veiksmas namie

na ka manot? biggrin.gif
Atsakyti
gal turit ideju kaip apsiregti man per savo vestuves antra diena? bus kaimo turizmo sodyboje tema "Kaimo stilius" tik va niekaip nesugalvoju ka rengtis, manau bus karsta, nes rugpjutis, tai net nzn ko noreciau, o gal kas mokat pinti ant galvos vaikina? gal kas pades kokiu minciu duos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 07 04, 00:01)
gal turit ideju kaip apsiregti man per savo vestuves antra diena? bus kaimo turizmo sodyboje tema "Kaimo stilius" tik va niekaip nesugalvoju ka rengtis, manau bus karsta, nes rugpjutis, tai net nzn ko noreciau, o gal kas mokat pinti ant galvos vaikina? gal kas pades kokiu minciu duos? 4u.gif

jei tinka gali rengtis amerikoniško country stiliumi, džinsiniai šortukai ir languota ar balta kokia nėriniuota bliuzelė, su atitinkamais aksesuarais, o jei nori šventiškiau galima kokį kostiumą vasarinį iš lino tautiniais motyvais sumąstyt, žinoma su aksesuarais 4u.gif
Atsakyti
ax.gif mano gimtadienis uz 2 savaiciu , irgi galvoju apie temini valareli, manau labaisuaii tiktu Havajai, nes silta turetu but, beto tiks ir vyrams ir merginoms , ir ne taip subku apranga sugalvot. Tik va beda, kokius zaidimus daryt , kokia programa? Skaiciau jau kazkas dare havajietiska vakareli, gal galetu paliulymu kokiu duot?
Atsakyti
Labas, as sunaus krikstynu proga rengiu havajietiska vakareli, bet niekur nerandu havajietiskos muzikos. Gal kas galit padeti smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms.
Reikia ir man jusu pagalbos.Uz menesio bus mano klases susitikimas.Bus poilsiavietej,kur isnuomoti 2nameliai.Ka butu galima idomaus sugalvot.Padekit man,nes minciu pas mane nulis. blush2.gif Tikiuosi pagalbos susilauksiu.Is anksto dekui. 4u.gif
Atsakyti
o as persigalvojau, darysiu nebe havajietiska o spalvos, bus visiem lengviau rubus susirast:)
Atsakyti
kaip smagu, kad yra tokia tema apie vakarelius thumbup.gif
tik jau senokai kas bepasisakes, tikriausiai per atostogas reik degintis, o ne vakarelius daryt wink.gif

O vat as sugalvojau pasidaryti savo gimtadieni CIGONU TABORU. Pasigalvojau siokios tokios veiklos. Bet gal kas nors yra dalyvaves panasiam vakareli, ir turi kokiu smagiu ideju? Butu labai smagu, jei pasidalintu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2006 07 13, 12:12)
o as persigalvojau, darysiu nebe havajietiska o spalvos, bus visiem lengviau rubus susirast:)

o gal turi minciu del havajietisko vakarelio?
Papildyta:
QUOTE(Ginija @ 2005 09 30, 16:33)
Kiek fainų idėjų čia galima surasti  thumbup.gif Kokios jūs išradingos  4u.gif Dalyvavau teminiam mergvakaryje ir firmos vakaruškoje, kurios tema HAVAJAI.  thumbup.gif

buvai rasius,kad dalyvavai vakareli HAVAJAI,gal kokia minti galetum duoti?dekui! blink.gif g.gif
Atsakyti
Ir aš turiu problemu su havajietišku vakarėliu verysad.gif reikia sugalvoti komandos prisistatyma, aprangą, ir kokį vaidinimą havajietiška tema.... doh.gif
Atsakyti