QUOTE(Maša @ 2005 08 12, 15:52)
Mes ieškojom per YAHOO - Paris - Vacation rental. Čia aš taip labai grubiai, bet manau, supratai O rajonai (arrondisiment, ar kažkaip panašiai rašosi, nu nemoku aš prancūziškai ) - tai nuo 1 iki 16 numerio yra daugiau mažiau "centras". Man asmeniškai sentimentus labiausiai kelia ir yra gražiausi 5 arrdt. (Lotynų kvartalas) ir 18 arrdt. (Montmartras) Daugiau apie rajonus gali pasižiūrėti čia
Jeigu domina, galiu įmest pigesnių butukų nuorodas, kurias buvau susiradus, kai patys ieškojom
Jeigu domina, galiu įmest pigesnių butukų nuorodas, kurias buvau susiradus, kai patys ieškojom
Siaip geriausia arciau Noterdamo katedros, t.y. Lotynu kvartale, Sen Zermene, ir isvis per tris dienas visa Paryziu pesciom galima apeiti. Aisku, neverta gyventi priemiestyje. Lotynu kvartale (beje, cia ir maistas pigiausias ir skanus) pvz. visebucio kaina +- 50 Euru, mums bilietas lektuvu + 3 naktys viesbutyje ir pusryciai kainavo 1200 lt zmogui. Ir dar - neverta pirkti turistams siulomu bilietu, na nebent gal ilgam vaziuojant. Geriua po 10 bilietuku, tada kainuos 1, o ne 1,40 Euro. Luvras kainuoja 8.50, treciadieniais ir penktadieniais nuo 18 val. po 6, tuo tarpu agenturos siulo zyyymiai brangiau. Zodziu, nesiulyciau prisiristi prie ekskursiju.
O siap - nuostabus miestas, kuriame verta pabuti.