Mes uztaikeme ant paciu ispardavimu sausio men., tai kainos palyginus su musu buvo juokingos, pvz. pirkau Pimkie svarkeli uz 28 Lt, Zara basic golfus po 6,99 EUR ir t.t. ir pan..Gaila laiko buvo mazai, apart paruotuviu norejosiu miesta pamatyti, tai nusiaubiau labai mazai parduotuviu, tik kur spejome uzlekti.... Savo pupai nupirkome didziuli MEgablocks rinkini, kainavo apir 40 Lt, o detaliu, tai tikrai daug, net pyli tete pasistato
Papildyta:
Kokios akcijos? Ispardavimus turi omeny?
Na kiek as zinau, tai ziemos ispardavimai buna - sausio men., o vasaros - liepa...gal as is neteisi, bet taip skaiciau, kad buna 2 kartus i metus. Gal kas ka kita pasakys del vasaros ispardavimu???
QUOTE(dzoli @ 2007 03 27, 08:35)
Mes uztaikeme ant paciu ispardavimu sausio men., tai kainos palyginus su musu buvo juokingos, pvz. pirkau Pimkie svarkeli uz 28 Lt, Zara basic golfus po 6,99 EUR ir t.t. ir pan..Gaila laiko buvo mazai, apart paruotuviu norejosiu miesta pamatyti, tai nusiaubiau labai mazai parduotuviu, tik kur spejome uzlekti.... Savo pupai nupirkome didziuli MEgablocks rinkini, kainavo apir 40 Lt, o detaliu, tai tikrai daug, net pyli tete pasistato
Papildyta:
Na kiek as zinau, tai ziemos ispardavimai buna - sausio men., o vasaros - liepa...gal as is neteisi, bet taip skaiciau, kad buna 2 kartus i metus. Gal kas ka kita pasakys del vasaros ispardavimu???
Papildyta:
aaa..mes tai važiuosim gegužės 7 dieną.Tai nebus jokių išpardavimų
O kiek pietūs kainuoja? Kad taip paprastoj kavinukėj. Nes rašo, kad apie 30 EUR. Tai man čia atrodo labai daug...100 lt vienam žmogui pietūs
Mes sias kelias dienas laikemes ant mesyciu, sumustiniu ir bandeliu, nes ten tikrai daug skaniu mesu, suriu ir t.t. ir pan., nusipirkome prekybos centre, dar valgeme hamburgineje. Viena vakara buvome uzsuke i kavinuke paragauti to prancuzisko maisto, bet arba neuztaikeme paimti geru patiekalu arba nzn. kas ten buvo, bet ziauriai nepatiko....paememe salotu, vyras kazkoki ten specifini fondiu ir alaus, tai skaniausia is viso to buvo virtos bulves su lupenom, kurias padave prie fondiu ir alus, o visa kita, tai - beee....
Sumokejome apie 30 EUR, tai buvome labai pikti ir alkani ir svajojome kaip Lietuvoje uz siuos pinigus butume privalge
Sumokejome apie 30 EUR, tai buvome labai pikti ir alkani ir svajojome kaip Lietuvoje uz siuos pinigus butume privalge
QUOTE(dzoli @ 2007 03 27, 08:56)
Mes sias kelias dienas laikemes ant mesyciu, sumustiniu ir bandeliu, nes ten tikrai daug skaniu mesu, suriu ir t.t. ir pan., nusipirkome prekybos centre, dar valgeme hamburgineje. Viena vakara buvome uzsuke i kavinuke paragauti to prancuzisko maisto, bet arba neuztaikeme paimti geru patiekalu arba nzn. kas ten buvo, bet ziauriai nepatiko....paememe salotu, vyras kazkoki ten specifini fondiu ir alaus, tai skaniausia is viso to buvo virtos bulves su lupenom, kurias padave prie fondiu ir alus, o visa kita, tai - beee....
aišku. Tai geriausia nusipirkt centruose maistelio ir valgyt Nes tikrai geriau jau kokį suvenyrą nusipirksiu už tuos eurus, kuriuos kavinėj už neskanų maistą palikčiau
Dėkui labai už info
Na man taip geriau buvo, bet nzn. kaip kitoms... bijau kad tuoj mane uzpuls uz "neskanu maista", bet man nepatiko...
Arbata ir kava apie 3 eur kainuoja kavineje, bet gi reikia skaiciuoti lyg moketum litais, tik sunku aisku taip skaiciuoti
Arbata ir kava apie 3 eur kainuoja kavineje, bet gi reikia skaiciuoti lyg moketum litais, tik sunku aisku taip skaiciuoti
QUOTE(Tylene @ 2007 03 27, 07:57)
o kur pietavote? Nes paskaičiau, kad pietūs Prayžiuje kainuoja 20-30EUR. Tai vien ant maisto kiek gautųsi
O drabužių kainos kokios maždaug? Labai norėčiau ką nors nusipirkt
O drabužių kainos kokios maždaug? Labai norėčiau ką nors nusipirkt
Pietauti rekomenduoju eiti į Lotynų kvartalą, anksčiau šioje temoje esu rašiusi ir konkrečią nuorodą, kaip rasti tas pigesnių kavinukių/restoranėlių gatves esu įdėjusi, pasiieškok (į kairę nuo St Michael fontano)
Ten ir pigiai, ir skaniai, ir sočiai pavalgysit, mums labiausiai pas graikus patikdavo. Dienos pietūs kainuoja apie 10-15 EUR - čia ir salotos/sriuba, ir karštas, ir desertas Mano vyrui tai tapo viena mėgstamiausių vietų Paryžiuje
QUOTE(Alexia @ 2007 03 27, 08:32)
Del Paryziau tai greiciausiai vaziuosime birzeli, o akcijos buna pries dvi savaites. Taip bent sake konsultante. Ir vaiko turbut nesivesime, nes ko gero sudetinga bus visur pakliut su 2 metu mazyle?
o kas yra tas 'visur', kur norite pakliūti? Mano pažįstami pernai su metukų mažyle važiavo į Paryžių, ir viską išvaikščiojo patenkinti
QUOTE(Tylene @ 2007 03 27, 08:43)
aaa..mes tai važiuosim gegužės 7 dieną.Tai nebus jokių išpardavimų
na, didžiųjų išpardavimų, kurie Prancūzijoje dukart per metus būna, tai nebus. Bet ir šiaip yra parduotuvių, kuriose, pvz, drabužiai pigiau nei Lietuvoje kainuoja. Kainų palyginimui - "Mango" jau prie brangesnių parduotuvių skaitosi
Mano viena mėgstamiausių pagal kainos/kokybės santykį - H&M, nors kartais tenka gerai paieškoti, kol atrandu 'perliukų'
Vaziuokit i Defense prekybos centra, ten tu visu parduotuviu pilna, mes visu net neisvaikciojom, nes tiesiog pasiklidome tame centre
Balandzio pabaigoj vaziuojam porai dienu i Paryziu Patarkit tos kurios buvot, ar apsimoka pirkti dvieju dienu bilieta metro, ar uztenka vienkartiniu? Gyvensim 10 zonoj. Ar imanoma visas zinomas vietas apeiti pestute?
tos kurios buvot porai dienu, ar ejot i Luvra? Kiek laiko skyret siam muziejui?
Aciu uz patarimus
Aciu uz patarimus
puikus metas. Aš pernai buvau gegužės men. pradžioj. Žydintis kaštonai ir miestas turi visai kitą vaizdą palyginus su tuo ką anksčiau mačiau. Gyvenom mes prie Senos upės, tai pirkom laivu plaukioti 5 dienų bilietą. Pavaikščiot teko nemažai, bet nemažus atsumus gali ir nuplaukt. Čia savotiška alternatyva metro. Šiaip visur pėstute apeiti gali būti sunkoka, o vienkartiniai neapsimoka.
QUOTE(gogota @ 2007 04 14, 11:34)
Balandzio pabaigoj vaziuojam porai dienu i Paryziu Patarkit tos kurios buvot, ar apsimoka pirkti dvieju dienu bilieta metro, ar uztenka vienkartiniu? Gyvensim 10 zonoj. Ar imanoma visas zinomas vietas apeiti pestute?
Aciu uz patarimus
Aciu uz patarimus
Mmm, Paryžius pavasarį
Pernai gegužės pabaigoje buvome, bet ir balandžio pabaigoje gražų pavasarį ten rasite, daug žiedų, laaabai gražu
Paryžių įmanoma ir pėstute apeiti, bet daugiau pamatysite (ir mažiau pavargsite), jei derinsite vaikščiojimus ir metro
Dėl metro - geriau pirkti ne dviejų dienų bilietus, o vienkartinius, bet ne po vieną, o 10 bilietų komplektuką (carnet).
Jei pirmąkart būsite Paryžiuje ir tik porai dienų, į Luvrą eikite nebent jei labai labai norite jį pamatyti, nes tam gero pusdienio prireiks (man gan greitam perlėkimui per sales, sustojant ir apžiūrint tik žymiausius eksponatus, prireikė trijų-keturių valandų).
Vien tik eilėje patekti į muziejų galite gerą valandą prastovėti, tai net ir tik greitam nulėkimui pasižiūrėti į Moną Lizą poros valandų gali reikėti