Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Cia gi tik siandien 12 val prades prekiauti, todel vakar bilietu dar nebuvo, o siandien jau gaudykit kas nori pigiau skristi!!! clap.gif

Aidis, o tau DIDELIS aciu!!!! Tu saunuole, kad apie tokias akcijas pasakai!!! As tavo deka i Roma po 150 Lt. bilietukus vasarai jau turiu thumbup.gif ACIUUUU aciuks.gif
Papildyta:
Atsiprasau, nuo 17 val. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 03 08, 09:57)
As tavo deka i Roma po 150 Lt. bilietukus vasarai jau turiu  thumbup.gif   ACIUUUU  aciuks.gif
Papildyta:
Atsiprasau, nuo 17 val.  wink.gif

O ar jau vyrui pasakei, įdomu, kiek laiko ištvėrei nesakius? Lauksiu tavo įspūdžių, nes aš spalį Romą aplankysiu, dėl sveikatos rudenį rinkausi ir vyras nesutiko, sako: tik viena kelionė į metus. verysad.gif KITAIP BANKROTAS. Nors kelionės labai pigiai atsieina, bet nenorim skriausti savo panelių, jos turi savų norų.

O kaip norėčiau Paryžių žydintį pamatyti!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 08 kovo 2007 - 11:16
Aga!!!! Jau pasakiau!!!! Vasario 14 proga iteikiau mums clap.gif Vyras sake jau seniai itare, kad kaz ka rezgu su skrydziais wub.gif

Dabar dar labai noreciau i Barselona, bet vyras sake NE, uzteks Paryziaus ir Romos doh.gif Irgi laaabai per kisene musa, irgi sake viena kelione i metus, bet kadangi bilietai jau yra, tai pasirinkimo jau nera cool.gif
Atsakyti
aš net ir nenutuokiau, kad čia dar tam tikrą valandą bilietai pigesni būna....reiks pasižiūrėt. niekadd per airbaltic neužsisakinėjau... smile.gif
Atsakyti
Kas buvot Paryziuj savaitgalio kelioneje 3-4 d. kjiek mazdaug viskas kainavo? Su kelione, maitinimu ir visais mokesciais. O kiek pinigu reiketu isidet suvenyrams, maistui, muziejams, transportui ir kt.?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2007 03 08, 14:19)
Kas buvot Paryziuj savaitgalio kelioneje 3-4 d. kjiek mazdaug viskas kainavo? Su kelione, maitinimu ir visais mokesciais. O kiek pinigu reiketu isidet suvenyrams, maistui, muziejams, transportui ir kt.?

g.gif Mes buvome Lapkričio gale, tai viešbutis kainavo 100 Eur į parą. Ėjome į Mulin Ružo šou, tas tai kanavo 300 Eur, Luvras neprisimenu kiek...
Viskas priklauso kiek ir ko jus norite. Pagrindiniai dalykai : viešbutis, maistas, muziejai. Tai tokiems dalykams ne mažiau 500 Eurų o gal ir daugiau net reikės. dabar galvoju ir neprisimenu, kiek mes išleidome...praleidome 2 dienas, ir tikrai daugiau negu 2000 litų doh.gif na ir atmintis mano doh.gif
Atsakyti
o kazin kaip tos savaitgalio keliones? Paskaiciavau, kad mums 3 su pigiausiu viesbuciu i rkelione iseitu 3400 mazdaug. Dai dar apie 1500 reiktu veztis matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2007 03 08, 14:45)
o kazin kaip tos savaitgalio keliones? Paskaiciavau, kad mums 3 su pigiausiu viesbuciu i rkelione iseitu 3400 mazdaug. Dai dar apie 1500 reiktu veztis matyt  g.gif

Turėtų užtekti, jeigu neišlaidausite daug mirksiukas.gif
Svarbu Paryžius, o į jį žiūrėti - nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
As su vyru buvau sausio vidury, nuskridome penktadieni, o grizome antradieni. Isleidome apie 3500 su bilietais po 123 Lt, na taip kukliai, i Mulenruza nejome, bet darbuziu bishki nusipirkome biggrin.gif
Atsakyti
Na va, daug ka reiskia pigus bilietai. Reikia matyt laukti akcijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 03 08, 14:51)
As su vyru buvau sausio vidury, nuskridome penktadieni, o grizome antradieni. Isleidome apie 3500 su bilietais po 123 Lt, na taip kukliai, i Mulenruza nejome, bet darbuziu bishki nusipirkome  biggrin.gif

o kur pietavote? Nes paskaičiau, kad pietūs Prayžiuje kainuoja 20-30EUR. Tai vien ant maisto kiek gautųsi doh.gif
O drabužių kainos kokios maždaug? Labai norėčiau ką nors nusipirkt ax.gif
Atsakyti
Sveikos

Del Paryziau tai greiciausiai vaziuosime birzeli, o akcijos buna pries dvi savaites. Taip bent sake konsultante. Ir vaiko turbut nesivesime, nes ko gero sudetinga bus visur pakliut su 2 metu mazyle? g.gif
Atsakyti