Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(dzoli @ 2007 02 20, 16:53)
Kiek mokejai uz visbucio kambari?  Mes pasinaudojome ju ziemos akcija 70 EUR, + pusryciau (tikrai pravalas). Kambari gavome turbut 3mx3m, kambarys apdraskytas, vonia irgi...remonto tikrai seniai seniai praso...kambary kvapas stovi, atrodo, kad ten visa gyvenima tik gere ir ruke, venz. peregaras!!! Gal mes ant tokio kambariuko uztaikem, bet ant sienos buvo jo standartine kaina 79 EUR, tai tik 10 EUR pigiau akcijos metu, tai kad kaina nera labai maza...aisku Montmatras, bet ziauriai nepatiko, be to nagaleciau pasakyti, kad personalas super malonus buvo...toks vyrukas buvo - tai tikrai malonus, bet pagyvenusi moteriske  - na jau ne!!! Pikta bobelka!!! Gal be nuotaikos ji tuom dienom buvo :-(  Mano vyras tikrai daug keliauja darbo reikalais ir turejo su kuom palyginti, sake, kad kaina nera stebuklinga, o serviso - 0.

Mokejau 146 svarus uz 4 naktis, nes uzsakinejau ne tiesiogiai,o per EasyJet puslapi,kartu su bilietais. Dar zinai ka pagalvojau-kad gal tiesgio mes is UK vaziavom,tai del to geresni kambari gavom g.gif uzjauciu, kad jusu toks nekoks buvo,musu tai vonia tikrai visiskai nuliova, miegamasis nedidelis,bet pakankamas, prisegu nuotraukele,prasom nekreipt demesio i lovos aksesuarus biggrin.gif
Beje,keliauju ir as tikrai nemazai,taigi,turiu su kuo palyginti smile.gif kaip dvieju zvaigzduciu viesbutis-vidutiniskas jis,bet nereik pamirst,kad kiekvienoj saly tikrai tos zvaigzdutes skiriasi. Del serviso-kaip ir sakiau, mum tikrai visas aptarnaujantis personalas buvo labai malonus, tik del tu pusryciu uzkliuvo, kambariai tvarkomi kasdiena ir tikrai gerai,taigi,kad serviso nulis tikrai netiesa,mes gavom visa servisa ishskyrus bent jau suri uz tuos 6 rytinius eurus blem 4u.gif labai uzjauciu, speju,kad bobai klimakso uzbangavimas buvo doh.gif

Ypata, as net minciu neturejau Paryziu vertinti kritiskai ir iki pat apskutines sekundes stengiausi nu taaaaaaaaip teigiamai i viska ziureti,kad net neisivaizdavau,kad moku sitaip biggrin.gif bet deja, roziniu akiniu neturiu, realiste esu ir tikrai miesto romantiskuma pakeite pigumas schmoll.gif
Atsakyti
Aha, ir as buvau vat tokiu nuotrauku prisiziurejus internetiniam puslapyje biggrin.gif O gavome kambariuka, tai kaip ir rasiau mad.gif Beje, paskaiciavus kaina, kiek mokejote uz 4 nakt. - 146, tai iseina netgi pigiau negu mes mokejome, rezervuodami internetu pries gera menesi g.gif O jus irgi is anksto rezervavote???? Gaila as nuotraukos savo kambariuko neturiu, nors nefotografavome specialiai, kad blogu prisiminimu neliktu tongue.gif
Papildyta:
Gal turi koki patarima, kaip rezervuojant kambariuka neapsirykti??? Nes musu irgi buvo duble room...
Papildyta:
As turiu omeny, jeigu dvivieciai kambariai gali taip skirtis pgl. servisa... as suprantu, kaip buna lux ir ten t.t., bet jeigu nieko nenurodyta, tai suprantu, kad visi daugmaz vienodi buna...
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 02 21, 08:54)
Aha, ir as buvau vat tokiu nuotrauku prisiziurejus internetiniam puslapyje  biggrin.gif  O gavome kambariuka, tai kaip ir rasiau  mad.gif Beje, paskaiciavus kaina, kiek mokejote uz 4 nakt.  - 146, tai iseina netgi pigiau negu mes mokejome, rezervuodami internetu pries gera menesi  g.gif  O jus irgi is anksto rezervavote????  Gaila as nuotraukos savo kambariuko neturiu, nors nefotografavome specialiai, kad blogu prisiminimu neliktu  tongue.gif
Papildyta:
Gal turi koki patarima, kaip rezervuojant kambariuka neapsirykti??? Nes musu irgi buvo duble room...
Papildyta:
As turiu omeny, jeigu dvivieciai kambariai gali taip skirtis pgl. servisa... as suprantu, kaip buna lux ir ten t.t., bet jeigu nieko nenurodyta, tai suprantu, kad visi daugmaz vienodi buna...

Na va,reiskia,tiesiog mums pasiseke labiau unsure.gif o foto tai cia mano daryta, matosi gi ir vyro koja,ir alus musu biggrin.gif
Mes rezervavom gerokai is anksto, kazkur pries 3 menesius,nes cia buvo dovana mano vyrui gimtadienio proga, tai viska anksti ir pirkau 4u.gif
Del patarimu-mes paskutini karta nusivyle kambariu buvom pavasari,kai buvom Maljorkoj. Bet tiesiog ryte nuejau i registratura ir paprasiau apziureti kitus laisvus kambarius,nes sitas netenkina, yra per tamsus ir triuksmingas biggrin.gif turbut pikta atrodziau labai,nes is karto nuvede i tipo naujasiai atremontuota kambariuka,kuris tikrai neitiketinai skyresi nuo to, i kuri ikiso pirmaja nakti smile.gif gal ir cia butu suveike,jei butumet patriuksmave,kad kambarys ne toks,koki uzsakinejot g.gif nors kita vertus-nuo personalo velgi priklauso, galejo tiesiog atrezt,kad ner laisvu kambariu unsure.gif
Atsakyti
rududu, jei tikrai važiuosit tik vienai parai, tik nesugalvokite kilti i Eifelį, nes visą laiką tam ir paaukosite, o rezultatas tikrai nevertas sugaišto laiko ! O per parą irgi įmanoma pamatyti daug, jeigu tik jėgų pakanka : spėsite ir po Eliziejaus laukus pasivaikščioti, ir Tiumfo arką, Obeliską ir Konkordo aikštę pamatyti, ir po Monmartrą pašliaužioti, ir iki Sacre Coeur užkopti, aišku, apie Luvrą ar kitus muziejus nesvajoti, bet tam, kad panorėtumėte dar kartą atskristi, turėtų laiko pakakti smile.gif
Atsakyti
Mes buvome 2,5 dienas. I Eifeli tikrai nelipome, uzlipome prie Sacre Coeur velai vakare, panorama tikrai ispudinga, visa miesta matai - ir nemokamai !!! O prie Eifelio irgi vakare buvome nueje pasigrozeti, bet nusprendeme uz tuos pinigus plaukti laiveliu ir pamatyti naktini miesta kiek tai buvo imanoma is laivo, laaabai patiko!!! thumbup.gif
O dar man labai patiko tas siuolaikinis rajonas Defence su siuolaikine triumfo arka, kazkaip daugiau ispudzio paliko, negu tikroji rolleyes.gif Irgi buvome vakare, tie visi biznio centrai, ispudingi pastatai.... na man tai super buvo!!! Aisku, cia gal skonio reikalas, bet kaip sakiau buvome vakare, tai viskas buvo apsviesta, laaabai grazu.
I pati Luvra nejome, nesinorejo gaisti laiko, buvome tik aplinku pasivaiksciuoti, o siaip visas dienas vaikstinejome po miesta, tad paskutine nakti jos vos daejome iki viesbucio tiesiogine to zodzio prasme, koju nejauciau, tiksliau jauciau kad laaabai skauda laugh.gif
Tad avalyne reikia tikrai patogia tureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 02 21, 10:55)
rududu, jei tikrai važiuosit tik vienai parai, tik nesugalvokite kilti i Eifelį, nes visą laiką tam ir paaukosite, o rezultatas tikrai nevertas sugaišto laiko ! O per parą irgi įmanoma pamatyti daug, jeigu tik jėgų pakanka : spėsite ir po Eliziejaus laukus pasivaikščioti, ir Tiumfo arką, Obeliską ir Konkordo aikštę pamatyti, ir po Monmartrą pašliaužioti, ir iki Sacre Coeur užkopti, aišku, apie Luvrą ar kitus muziejus nesvajoti, bet tam, kad panorėtumėte dar kartą atskristi, turėtų laiko pakakti smile.gif

didelis aciu 4u.gif ,manau po tokiu patarimu apsispresiu vienareiksmiskai-APLANKYTI Paryziu bigsmile.gif
Atsakyti
Patarimai patikrinti asmeniškai, todėl ir agituoju smile.gif Svarbiausia patogūs batai, vandens butelis ir miesto planas !
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2007 02 20, 15:37)
Buciau buvus pirma karta-sakyciau,gal tiesiog ne mano miestas. Bet buvau ne pirma, pasikeitimai nerealiai ryskus, ir manau,kad paskutini karta, jei gyvenimas neprivers. O gal veikia tai,kad nuo pirmojo karto pabuvau daug daugiau kur, o tai tiesiog atvere akis g.gif
Merginos,kurios vis vykstat i Paryziu, papasakokit,kur jus ten bunat,kad visa slykscioji dalis jum nekliuna???
Ziauriai gaila,kad vaziavau antra karta,geriau jau butu likes pirmasis,senesnis,romantiskas ir siltas ispudis verysad.gif

O po kiek laiko tu nuvažiavai į Paryžių, kad pasikeitimai tokie ryškūs unsure.gif ? Aš atvirkščiai - kuo toliau, tuo labiau negaliu nevažiuot wub.gif . Kai kas klausia, ką ten savaitę Paryžiuj veikt, o man tiek visko norisi, kad ir trijų savaičių maža. Artimiausiu laiku, deja, tik porai pavyktų ištrūkti... Ką veikti tiek laiko? Tiesiog gyventi ir mėgautis tuo, o ne pliusiukus žymėtis aplankytų vietų sąraše.
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 02 21, 12:55)

o mes lipom laiptais į Eifelį, nes eilė pakilti liftu buvo milžiniška ax.gif oras buvo puikus, tai ir iš Eifelio labai gerai viskas matės, ir geriau nei iš Sacre Cour, ten irgi buvome, bet jau apniukę buvo

dar visai smagu plaukti Senos upe, jei visur vaikščiosit, tai čia relaksas kojoms mirksiukas.gif o ir pamatysit nemažai ir istorijos paklausysit - man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms!Tikriausiai man pavydesit tongue.gif ,nes bilietus i Paryziu manasis nupirko bigsmile.gif ,pagaliau apsisprendem ax.gif .O jeigu rimtai tai nera ko cia pavydeti schmoll.gif ,parvesiu ir jums savo pirmuosius ispudzius is sios keliones mirksiukas.gif !Kur galima isigyti miesto plana,gal paciam paryziaus orouoste?Ar is interneto issitraukti?Noreciau paklausti kokie orai Paryziuje buna kovo pab?Gal kas buvote pernai?
Atsakyti
Miesto planus ten dalina ant kiekvieno kampo: viešbučiuose, prekybos centruose, dviračių nuomos punktuose, TIC-uose, manau, kad oro uoste taip pat. Dėl orų, tai jei niekas neparašys, paieškok internete metinių orų suvestinių pamėnesiui, ir susidarysi vaizdą, kaip paprastai būna...
Atsakyti
dar dalį miesto plano galima pamatyti ir stotelėse, kiekvienoje yra mirksiukas.gif
nors ir be plano ten galima viską rasti - visos Paryžiaus įžimybės gan netoli viena nuo kitos, pilna ženklų
rududu, o jūs į beauvais oro uostą lekiat? autikas veža į Paryžių, bet ne centre išleidžia ax.gif ir bilietus oro uoste iškart nusipirkit ir grįžimui mirksiukas.gif

Atsakyti