Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(vaidicita @ 2007 02 19, 12:04)
is tikro labai nebrangiai gavote wink.gif einu ir as paieskot smile.gif

thumbup.gif radau ir as uz 860 dabar belieka vyro darbovietes palaiminimo sulaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2007 02 19, 12:29)
thumbup.gif radau ir as uz 860 dabar belieka vyro darbovietes palaiminimo sulaukt smile.gif

thumbup.gif , Kada vykstate??
Atsakyti
QUOTE(Liucile @ 2007 02 19, 17:16)
thumbup.gif , Kada vykstate??

bus matyt po dvieju savaiciu kai vyro atostogu laikas paaiskes, tikiuosi dar liks bilietu
Atsakyti
Nagis grizau ir as is Paryziaus smile.gif
Pirmas ispudis - Paryzius pasikeite. O gal pasikeiciau as... Si karta nejauciau jokio dvasingumo,viskas,kas zavejo,jaudino,kele teigiamiausias emocijas nulindo kazkur giliai giliai... Latin Quater, Monmartras - pasijauciau labiau tampoma i sonus nei Turkijoj blink.gif visur bandoma iskisti kuo daugiau slamsto,o kainos kosmines blink.gif baisu akis i vitrina pakelti,nes tuoj islekia koks ir tempia doh.gif
Aisku, Luvras, Eifelis - nepakartojami, nedidele dalele Monmartro-grazu, idomu, bet to neuztenka schmoll.gif patys mieto statiniai,parkai - Londono, Vilniaus, Prahos eklektika, todel nieko unikalaus tikrai nera...
Buciau buvus pirma karta-sakyciau,gal tiesiog ne mano miestas. Bet buvau ne pirma, pasikeitimai nerealiai ryskus, ir manau,kad paskutini karta, jei gyvenimas neprivers. O gal veikia tai,kad nuo pirmojo karto pabuvau daug daugiau kur, o tai tiesiog atvere akis g.gif
Merginos,kurios vis vykstat i Paryziu, papasakokit,kur jus ten bunat,kad visa slykscioji dalis jum nekliuna???
Ziauriai gaila,kad vaziavau antra karta,geriau jau butu likes pirmasis,senesnis,romantiskas ir siltas ispudis verysad.gif

p.s. viesbutis Pavillon De Monmartre tvarkingas, jaukus, tikrai nera kaniushnia, kaip dzoli apibudino, draugiskas personalas, bet pusryciai-pravalu pravalas, ir nors uzsisakinejom,kad jie atseit butu iskaityti,isvaziuojant paprase susimoket blink.gif gerai,kad tik dvi dienas teejom doh.gif
2 p.s. zmones, lyginant tarkim su ispanais ar net anglais-visiski susiraukeliai ir pikciurnos, vienas kitas normalesnis unsure.gif o apie paslauguma is vis patylesiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 20 vasario 2007 - 15:41
Kiek mokejai uz visbucio kambari? Mes pasinaudojome ju ziemos akcija 70 EUR, + pusryciau (tikrai pravalas). Kambari gavome turbut 3mx3m, kambarys apdraskytas, vonia irgi...remonto tikrai seniai seniai praso...kambary kvapas stovi, atrodo, kad ten visa gyvenima tik gere ir ruke, venz. peregaras!!! Gal mes ant tokio kambariuko uztaikem, bet ant sienos buvo jo standartine kaina 79 EUR, tai tik 10 EUR pigiau akcijos metu, tai kad kaina nera labai maza...aisku Montmatras, bet ziauriai nepatiko, be to nagaleciau pasakyti, kad personalas super malonus buvo...toks vyrukas buvo - tai tikrai malonus, bet pagyvenusi moteriske - na jau ne!!! Pikta bobelka!!! Gal be nuotaikos ji tuom dienom buvo :-( Mano vyras tikrai daug keliauja darbo reikalais ir turejo su kuom palyginti, sake, kad kaina nera stebuklinga, o serviso - 0.
Atsakyti
[quote=Merisier,2007 02 20, 13:37]
Merginos,kurios vis vykstat i Paryziu, papasakokit,kur jus ten bunat,kad visa slykscioji dalis jum nekliuna???
Ziauriai gaila,kad vaziavau antra karta,geriau jau butu likes pirmasis,senesnis,romantiskas ir siltas ispudis verysad.gif

Aš Paryžiuje buvau 2 kartus. Kadangi tai buvo mano svajonių miestas, tai vertinau jį be kritiško žvilgsnio. Pirmąsyk tai buvo turistinė kelionė (be to dar povestuvinė blush2.gif ), tai kai išlipau iš autobuso ir atsistojau ten ant žemės, atrodo, kad net kojas pakirto ! Tik gėriau gėriau viską visa esybe, o grįžusi dar nežinia kiek laiko "sirgau" Paryžiumi ir Prancūzija smile.gif Antras mano kartas buvo po kelerių metų - pas sesę, kuri ir dabar ten gyvena. Tada pamačiau visai kitą miestą - neturistinį. Ji man parodė kiniečių, indų kvartalus, tą narkomanų rajoną (nepamenu pavadinimo - Stalingrado? g.gif ), turtuolių ir madingų parduotuvių ir modelių namų gatvę, žodžiu, ne tai, kur vežami turistai. Be to trankėmės visuomeniniu transportu arba savo kojelėmis, tai irgi prisideda prie pažinimo. Negaliu pasakyti, kad antra kelionė sugriovė "mano" Paryžių... Tiesiog jis - kitoks, ne tik spindintis ir išpuoselėtas, bet taip pat pilnas kvapų, spalvų, judesio. Grįžus man čia viskas slinko taip lėtai vėžlio žingsniu, nėra to tautų katilo, to triukšmo, tų susimaišiusių kvapų... Gyventi ten nenorėčiau, visko ten per daug; bet nuvažiuoti, vėl įklimpti visomis juslėmis - dar ir dar ! thumbup.gif
Atsakyti
Visa diena skaitineju apie Paryziu.Planuojam su vyru savaitgaliui pabegt i ta meiles miesta wub.gif wub.gif wub.gif .Labai noriu kuo daugiau pamatyti,kuo daugiau apvaikscioti,aplankyti lotuliukas.gif .Manau visai nemiegoti,nes vyksim vienai parai ir pirma karta ax.gif .Noriu JUSU paklausti ,gal kam teko pabuvoti KOVO viduryje.Gal dar kokiu patarimu imestomet.Pvz:ka pasiimti ,o ko neverta.Juk viska ka vesimes,nesiosimes su savim ax.gif
Papildyta:
Vaikucius paliksim l.geriems draugams(pirma karta jie taip pasiliks).Noretusijiems ir atsidekoti uz visa rupesti doh.gif nes musu bernuzeliai oho ho doh.gif Gal kokiu suvenyru ar dovaneliu sarasiuka pamastymui g.gif Turiu uomeni ne banalybiu,o geru pasiulymu is Paryziaus.
Papildyta:
Nekantraudama laukiu:4u: 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mes oro uoste pigiai konjako Prancūžiško nusipirkom mirksiukas.gif
mieste draugei nupirkau vieduoklę ( ji pamišus dėl jų)
sau foto su mumis ir Paryžiaus akcentais ax.gif ( kai lipom į laivą paplaukiot nufotkino, papozuot pavyko biggrin.gif )
o šeip tai dovanos labai individualus dalykas, kiekvienam vis kitaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Prieš porą metų lankiausi Paryžiuj... 8 valandom biggrin.gif Nu ką galima pamatyt tokiam didžiuliam mieste per 8 valandas? blink.gif smile.gif ir dar pėsčiom... tai va tokiais mastais vaikščiojant tik pasikėlėm į eifelį,nuėjom į monmartą,praėjom pro luvrą,pažiūrėjom į triumfo arką iš belekokio atstumo ir vsio smile.gif man tai gražus miestas...labai...tik va nežinau kuris gražesnis-barselona ar paryžius.. biggrin.gif Čia du unikumai Europoj biggrin.gif Gal vasarą vėl planuosim....
Atsakyti
aciu ir uz tiek 4u.gif ,dar ne velu marsruta pakeisti ikita pasaulio krasta.Gal ka pasiulytomet 1parai ax.gif
Atsakyti
Vienai parai neapsimoka, tik susinervinsit doh.gif
Atsakyti
na, čia nelygų kam ko reikia, mes kai važiavom į Paryžių mums irgi sakė, mažiausiai savaitei reik, bet mum užteko savaitgalio, net nžn ką veikt reiktų savaitę Paryžiui ax.gif į pardes nelakstėm, o ką pamatyt norėjom ir pamatėm bigsmile.gif
dabar mes savaitgaliui į Londoną varom rolleyes.gif

p.s. tiesa,Luvre nusipirkom CD apie Luvrą wub.gif ir dabar galvoju, kad galėjau ir apie Paryžių nusipirkt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 21 vasario 2007 - 09:14