O pas mane blogos naujienos,mes neiskridome,tai dabar visa diena zliumbiu.
QUOTE(marinulia @ 2007 01 26, 13:21)
O pas mane blogos naujienos,mes neiskridome,tai dabar visa diena zliumbiu.
Na tikrai, liūdna.
O kodėl ? Ar skrydį atšaukė, ar šiaip problemos?
Marinulia O kodel????? Tai gal veliau skrisite ar kaip ???? Na gi pasipasakok...
Na va, Prancūzija ir vėl šiemet pripažinta labiausiai lankoma šalimi
http://www.delfi.lt/...php?id=12078940
http://www.delfi.lt/...php?id=12078940
Kas ruosiates i Paryziu, pasidalinkit info apie geras kainas, jei ka nors rasit Zadu balandi arba kovo gale pakelti sparnus, bet kol kas nieks nieko gero nesiulo
QUOTE(ypata @ 2007 02 10, 19:16)
Kas ruosiates i Paryziu, pasidalinkit info apie geras kainas, jei ka nors rasit Zadu balandi arba kovo gale pakelti sparnus, bet kol kas nieks nieko gero nesiulo
O kokio pasiūlymo ieškai? t.y. kokia kaina domina? Akcijų paskutiniu metu nelabai yra
QUOTE(agneklimjan @ 2007 02 10, 18:15)
Nusibodo viskas, vėl žadu kelti sparnelius ir pasistengti būt l.gera žmona iki to laiko .
Kada kelsi? Šiandien rezervavau viešbutį Monparnase, skrisim balandžio gale. Šito rajono neteko pažint, gal gali patart, ką būtinai turim pamatyt, kur užeit? Gal ir ten turi kokių gerų vietelių? Jau svaigstu, bedėliodama maršrutus
QUOTE(ypata @ 2007 02 10, 19:16)
Tai, kad buvo metų gale geros nuolaidos Dabar be pavasario, kažin ar beišmes ką gero...
aš ir su visa šeimyna jau balandžio pradžioje trauksim į Paryžių, tiesą pasakius į šį miestą mes važiuosime prieštai aplankę Ispaniją, tai gal dar teks ir daugiau Prancūzijos pamatyti jau laukiu nesulaukiu .........
QUOTE(Buckiukas @ 2007 02 11, 00:00)
Kada kelsi? Šiandien rezervavau viešbutį Monparnase, skrisim balandžio gale. Šito rajono neteko pažint, gal gali patart, ką būtinai turim pamatyt, kur užeit? Gal ir ten turi kokių gerų vietelių? Jau svaigstu, bedėliodama maršrutus
Tai, kad buvo metų gale geros nuolaidos Dabar be pavasario, kažin ar beišmes ką gero...
Anksčiau nei jūs . Monparnase yra daug jaukių blyninių - bretoniškas kvartalas vis dėlto. Nors ne mėgstamiausias rajonas, bet šitai tai tikrai patinka .