O man ta kasininkė sakė nekalba, gal tokia pasitaikė Kitoj kasoj lyg nebuvo problemų
Su kokia turizmo agentūra esate keliavę i Paryžių. Kurią patartumėte pasirinkti? O gal kur plačiau apie tai rašoma?
Sprendziant is viskuo, kas buvo rasyta, ir siaip maloniai kalba telefonu, tai Svite turetu buti visai nieko...
O ar Švitė pati organizuoja ar tik tarpininkė?
Aš pati dirbu kelionių agentūroje, bet mes tarpininkai, važiavau su Guliverio kelionėmis, šiaip norėjau su Topturu, bet netiko datos.
Aš pati dirbu kelionių agentūroje, bet mes tarpininkai, važiavau su Guliverio kelionėmis, šiaip norėjau su Topturu, bet netiko datos.
QUOTE(Aga @ 2007 01 16, 09:48)
Kiek supratau, Švitė labiau padeda keliaujantiems savarankiškai - užsako lėktuvo bilietus, viešbučius ir pan., bent jau į Paryžių autobusu neveža, bet siūlo 'savaitgalius Paryžiuje' su skrydžiu
Ai tai skrydžius siulo daug kas, nuo to nepriklauso kokybė, nes gauni tik skrydi ir viešbutį, ką ir pats gali užsisakyti be problemų internetu gerokai pigiau.
Dzoli gero poilsio ir jei nesunku adresiukus ir pavadinimus uzrasinek,kad pasidalinti su mumis
Dzoli papasakok savo ispudzius !Kur buvot?Ar yra nuolaidos parduotuvese?Gal adresiukus turi.Kaip oras?Kaip su metro susigaudet?Kaip is aeroosto i viesbuti davaziavot?ir t.t. :pioneers
Sveikute!!!
As jau grizau... ech Paryzius...
Labai patiko Pilnai viska parasysiu veliau, dabar biski dirbu...
Tik trumpai pasakysiu, kad viesbutis buvo tikra "kaniushnia" , niekam nerekomenduoju Toks atsiprasant "zaniuhanas" ir smirdantis kambarys...niu aisku gal pati pagailejau pinigu, uzsakiau 2 zvaigzduciu viesbuti, bet gi internete man taip patiko....kas visai neatitinka realybe
Papildyta:
Dar, kaip supratu, neapsimoka uzsakyneti su pusryciais, arba pries tai paklausti kokie pas juos pusryciai, nes mes mokejome 8 EUR zmogui, o gavome alia "svediska stala" : bandele arba batonas, kellogs, kuriu nieks nevalge, kava arba arbata arba sultys ir uogienes ant bulkos, sviesto...nu viens, tu 8 EUR tikrai nekainavo... Geriau nueiti i kavine ir pavalgyti nuo ryto... vienz. viesbutis NEPATIKO!!! Sakiau kita karta vyrui leisiu uzsakyti, jis dugiau patirties turi su viesbuciais...
Papildyta:
Numerio kaina buvo 70 EUR su pusryciais, tai netaip ir mazai, uz tokia kaina Vokietyjoje butumem gave tikrai nebloga kambariuka su super pusryciais !!!
As jau grizau... ech Paryzius...
Labai patiko Pilnai viska parasysiu veliau, dabar biski dirbu...
Tik trumpai pasakysiu, kad viesbutis buvo tikra "kaniushnia" , niekam nerekomenduoju Toks atsiprasant "zaniuhanas" ir smirdantis kambarys...niu aisku gal pati pagailejau pinigu, uzsakiau 2 zvaigzduciu viesbuti, bet gi internete man taip patiko....kas visai neatitinka realybe
Papildyta:
Dar, kaip supratu, neapsimoka uzsakyneti su pusryciais, arba pries tai paklausti kokie pas juos pusryciai, nes mes mokejome 8 EUR zmogui, o gavome alia "svediska stala" : bandele arba batonas, kellogs, kuriu nieks nevalge, kava arba arbata arba sultys ir uogienes ant bulkos, sviesto...nu viens, tu 8 EUR tikrai nekainavo... Geriau nueiti i kavine ir pavalgyti nuo ryto... vienz. viesbutis NEPATIKO!!! Sakiau kita karta vyrui leisiu uzsakyti, jis dugiau patirties turi su viesbuciais...
Papildyta:
Numerio kaina buvo 70 EUR su pusryciais, tai netaip ir mazai, uz tokia kaina Vokietyjoje butumem gave tikrai nebloga kambariuka su super pusryciais !!!
QUOTE(Aga @ 2007 01 16, 09:48)
svyte tarpininkauja tiktai... dar pries metus jie daugiau specializavosi verslo kelionese, bet dabar ziuriu prasiplete ir i turistines keliones
jus gal nepatikesite ir gal skambes kvailai, bet ka tik grizau is Stokholmo... ir man pats miestas labiau padare didesni ispudi nei Paryzius bei yra zymiai romantiskesnis ir impozantiskesnis nei Paryzius... tiek krantinemis, tiek pilimis bei rumais, tiek vakare kai visur sviesos, laivai, parkai apsviesti... milziniskas miestas, bet tuo paciu ir svarus... as ji isimylejau
Mes tai 3 zvaigzduciu Timhotel Elysees paemem,nebloga vieta 16 rue Cambaceres,kaina virs 100 euru su truputuka,gerai kad cia yra Timhotel tinklas viesbuciu tai kazkaip is kitu 2 zvaigzduciu nusiskundimu nebuvo,paemem tai pat su pusryciais.Na tai toliau tu pasakok as jau nekantrauju