Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

lotuliukas.gif oi, negaliu lotuliukas.gif mes irgi toki pat dienos plana turime, pirmiausia poparduotuves....o tada i muziejus... biggrin.gif

Stai kas merginoms rupi labiausiai thumbup.gif

Na as tai neradau info, kad tas pasas galioja ir metro ir autobuse ir.t.t., nebent kaz ka nesupratau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 01 08, 13:23)
O kaip del greito PER atrodo taip tas greitas metro vadinasi,

RER 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 01 08, 14:26)
lotuliukas.gif  oi, negaliu  lotuliukas.gif  mes irgi toki pat dienos plana turime, pirmiausia poparduotuves....o tada i muziejus... biggrin.gif

Stai kas merginoms rupi labiausiai  thumbup.gif

Na as tai neradau info, kad tas pasas galioja ir metro ir autobuse ir.t.t., nebent kaz ka nesupratau  blink.gif

Na jau tos moterys ax.gif flirt.gif nail.gif lotuliukas.gif ,o ka daryti parduotuves sekmadieni nedirba ,o sestadieni lig iki pietu g.gif O ir rubu graziu laaaabai noriu ax.gif

O del to ar galima su pasu vazinetis nemopkamai metro ir autobuse gal merginos mums patars kurios jau buvo Paryziuje? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2007 01 08, 14:36)

lotuliukas.gif Na nieko buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2007 01 08, 14:16)
o kas buvote savaitgaliui kiek mazdaug piniguciu issileidzia?

mes buvom ilgam savaitgaliui isvyke i Paryziu, tai mums ( vyrui, man ir vaikui) kainavo - lektuvo bilietai 170 eur, viesbutis - 200 eur, mieste isleidom (muziejai, karuseles, kavines, blynai ir etc., miesto transportas) - 400 eur. Suvenyrus pirkom is arabu, gerai pasidereje lotuliukas.gif

Prancuzijoje kas dirba sestadieniais, nedirba - pirmadieniais, taigi muziejai sekmadieniais dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2007 01 08, 17:56)
mes buvom ilgam savaitgaliui isvyke i Paryziu, tai mums ( vyrui, man ir vaikui) kainavo - lektuvo bilietai 170 eur, viesbutis - 200 eur, mieste isleidom (muziejai, karuseles, kavines, blynai ir etc., miesto transportas) - 400 eur. Suvenyrus pirkom is arabu, gerai pasidereje  lotuliukas.gif 
Prancuzijoje kas dirba sestadieniais, nedirba - pirmadieniais, taigi muziejai sekmadieniais dirba  smile.gif

o kada Jus vaziavote? ar ne per maza dar Jusiske buvo, kaip kelione atlaike? galvojam su 1,5metuku jei skristume ar verta...
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2007 01 08, 19:56)
mes buvom ilgam savaitgaliui isvyke i Paryziu, tai mums ( vyrui, man ir vaikui) kainavo - lektuvo bilietai 170 eur, viesbutis - 200 eur, mieste isleidom (muziejai, karuseles, kavines, blynai ir etc., miesto transportas) - 400 eur. Suvenyrus pirkom is arabu, gerai pasidereje  lotuliukas.gif 
Prancuzijoje kas dirba sestadieniais, nedirba - pirmadieniais, taigi muziejai sekmadieniais dirba  smile.gif

O kada jus buvote? Neseniai?
Atsakyti
panelės, o kur jūs perkate lėktuvo bilietus į Paryžių? Kurioj kompanijoj? Ieškau parankiauso viarianto nusigabenti iki Centrinio masyvo, tai gal iki Paryžiaus nuskristume, o po to su traukiniu nusigautume.. mastau.gif būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif

marinulia, aš tai buvau Paryžiuj, bet nepirkau to paso, tik bilietus metro/RER, ir tai už miesto ribų oro uoste nebegaliojo doh.gif reikėjo pirkti naują bilietuką, kad praeičiau iki oro uosto vidaus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 01 08, 19:48)
panelės, o kur jūs perkate lėktuvo bilietus į Paryžių? Kurioj kompanijoj? Ieškau parankiauso viarianto nusigabenti iki Centrinio masyvo, tai gal iki Paryžiaus nuskristume, o po to su traukiniu nusigautume.. mastau.gif būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif

marinulia, aš tai buvau Paryžiuj, bet nepirkau to paso, tik bilietus metro/RER, ir tai už miesto ribų oro uoste nebegaliojo doh.gif reikėjo pirkti naują bilietuką, kad praeičiau iki oro uosto vidaus doh.gif  biggrin.gif

As pirkau Flylal dar lakpkricio menesi,tai buvo dideles nuolaidos 2 zmonem pirmin ir atgal su visais mokiesciais kainavo 660litu thumbup.gif Dabar ir yra nuolaidos,aisku ne tokios kaip mes gavos bet vis pigiau,pabandik pazaisk su datom. drinks_cheers.gif O pirkau per kelioniu agentura svite,ten ir gali uzeiti ir pasiziureti kokios avialinijos dabar duoda nuolaidos,pasiskambink jie parinks tau geresni varianta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 01 08, 19:33)
As pirkau Flylal dar lakpkricio menesi,tai buvo dideles nuolaidos 2 zmonem pirmin ir atgal su visais mokiesciais kainavo 660litu thumbup.gif Dabar ir yra nuolaidos,aisku ne tokios kaip mes gavos bet vis pigiau,pabandik pazaisk su datom. drinks_cheers.gif O pirkau per kelioniu agentura svite,ten ir gali uzeiti ir pasiziureti kokios avialinijos dabar duoda nuolaidos,pasiskambink jie parinks tau geresni varianta thumbup.gif

o jie savo internetinio psl. neturi? Kaip tiksliai vadinasi jie - svite, svitė ar švitė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 01 08, 20:42)
o jie savo internetinio psl. neturi? Kaip tiksliai vadinasi jie - svite, svitė ar švitė? blush2.gif

http://flylal_lt
http://svite.lt
Atsakyti
Kaip jums pavyksta tokius pigius bilietus gauti? bigsmile.gif

Mes skridome su Flylal, užsakinėjome prieš kelis mėn. ir pigiausiai buvo 500 lt. vienam asmeniui į abi puses (po 250 lt., dar buvo po 350 lt i viena puse, bet tikrai ne pigiau).

Tiesa pasakius, Paryžius didelio įspūdžio nepaliko, žymiai labiau man patiko Vienoje ar Londone. Tik pasiilgstu kruasanų ir pain au chocolate ir crepe kepėjų gatvėse.
Visai kas kita buvo Disneylandas. 3 dienos ten neprailgo, nors ir visą savaitę ten gyvenčiau vietoj Paryžiaus. ax.gif

QUOTE(fajerė @ 2006 03 09, 02:37)
Helianta,o jau kaip ačiū už www.venere.com,tai neturiu žodžių.... 4u.gif  wub.gif Prailginai man miegą,bo ištisom naktim krapštydavausi,ir ieškodavau kas,kur,kaip ir  už kiek

Mes irgi užsakinėjome per venere.com, tai turėjome 4 procentų nuolaidą užsakymui. Kodas: A4GJXHK, tik nežinau iki kada jis galioja.
Atsakyti
Na as Flylal zinute (gali uzsiprenumeruoti naujienoms), kad 10 dienu vyks akcija tokiam ir tokiam periodui, visiems tiesioginiams reisams, bilietai 123 Lt i viena puse....tada ta pati vakara (1 akcijos diena) begome i Flylal pirkti bilietu, norejome i Milana, bet bilietu jau nebuvo, tada teko rinktis is to kas buvo, todel ir pirkome i Pryziu ir tada kada buvo bilietu....
O Marinulia pirko atrodo keliom savaitem veliau, bet per kelioniu agentura, ir gavo bilietus ir dar uz ta pacia kaina....
O siaip as irgi nezinau, kaip sekti tuos bilietus, kainas ir akcijas.....
Atsakyti