Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(dzoli @ 2007 01 05, 15:56)
Aha, as irgi siandien visa diena skaitau informacija turistams  thumbup.gif

Na viesbuti kaip ir uzsisakeme, dabar bandau ruostis kelionei, t.y. skaitau kur ka aplankyti  blink.gif

Marinulia, paskaityk tam saite, tema
Как найти экскурсии по Парижу и окрестностям?  As buvau ilindus paziureti kainas ir siulomas ekskursijas, tai nesupratau, i kaina ieina muzieju bilietai, ar tik pati ekskursija??? g.gif  Gal tau daeis?

Na kazkaip nerandu ax.gif ,o kur yra ta tema?Bet mano nuomone cia tik bilietai i muziejus,jei nori ekskursija tai visai kitos kainos,bet as dar pasiziuresiu.O ten yra viena firma su jais nebrangios ekskursijos ir su autobusu-jei as neklistu,nes greitai pasiziurejau?Gal ir apsimoka,ka manai? blush2.gif
Atsakyti
Na ta tema yra kur "советы туристам" ir tada eini i apacia ir yra "Экскурсии в Париже и по Франции", tada ten ilendi ir je raso kokios buna ekskursijos ir kad yra dvi firmos kurios organizuoja tas ekskursijas. Tai vat kai ilendi i tu firmu saitus, ten yra aprashoma ekskursija ir kaina, kai kur raso, kad pvz. pietus iskaiciuoti, o apie muziejaus bilieta lyg ir nieko nesako, tai kaip suprasti, jis ieina i kaina?

O tu apie kokia firma kalbi?
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 01 05, 16:37)
Na ta tema yra kur "советы туристам" ir tada eini i apacia ir yra "Экскурсии в Париже и по Франции", tada ten ilendi ir je raso kokios buna ekskursijos ir kad yra dvi firmos kurios organizuoja tas ekskursijas. Tai vat kai ilendi i tu firmu saitus, ten yra aprashoma ekskursija ir kaina, kai kur raso, kad pvz. pietus iskaiciuoti, o apie muziejaus bilieta lyg ir nieko nesako, tai kaip suprasti, jis ieina i kaina?

O tu apie kokia firma kalbi?

As ten pat jau ir suradau,tai ten viskas ir pietus ir bilietas ieina,tik viskas vyksta anglu arba prancuzu kalba doh.gif O man geriau rusu arba lietuviu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jus mastot imt firma?
Atsakyti
Sakai???? Bet ten vezioja pvz. autobusiuku, eina i Luvra, kitur...dar pietus...ir ka, kaina pvz. 99 EUR? Nors gal...nera jau taip mazai pagalvojus g.gif grubiai apie 350 Lt zmogui....
Nezinau, reikia su vyru pakalbeti, bet gal ir apsimoka vien todel, kad aplakstysi pvz. per viena diena visas idomybes, o dar ivertinus, kad ne vasara vaziuojame, tai gal visai ir apsimoka...geriau jau tada kitas dienas pavaiksciuoti savo malonumui, t.y. i kavyne kokia gal nueiti, ar dar kur tiesiog maloniai laika praleisti...arba po parduotuves biggrin.gif net nezinau ka daryti...reikia su vyru paziureti tas siulomas ekskursijas ir paskaiciuoti kiek siaip bilietai kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 01 05, 17:01)
Sakai???? Bet ten vezioja pvz. autobusiuku, eina i Luvra, kitur...dar pietus...ir ka, kaina pvz. 99 EUR?  Nors gal...nera jau taip mazai pagalvojus g.gif grubiai apie  350 Lt zmogui.... 
Nezinau, reikia su vyru pakalbeti, bet gal ir apsimoka vien todel, kad aplakstysi pvz. per viena diena visas idomybes, o dar ivertinus, kad ne vasara vaziuojame, tai gal visai ir apsimoka...geriau jau tada kitas dienas pavaiksciuoti savo malonumui, t.y. i kavyne kokia gal nueiti, ar dar kur tiesiog maloniai laika praleisti...arba po parduotuves  biggrin.gif  net nezinau ka daryti...reikia su vyru paziureti tas siulomas ekskursijas ir paskaiciuoti kiek siaip bilietai kainuoja...

Labai brangu doh.gif i Luvra bilietas jei neklistu kainuoja 11 Euru/zm doh.gif doh.gif doh.gif Pasiziuresiu dabar tiksliai neatsimenu kazkur maciau gide ruse galima paimt ir net su masina?Kai suzinosiu parasysiu.O ta kaina tik i Luvra? g.gif
Papildyta:
Na va radau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
http://parisguide.narod.ru pasiziurek cia man atrodo kainos superines mirksiukas.gif Ka manai?
Atsakyti
Na as kaip pavyzdi parasiau, bet ten dar ir Eifelio bokstas su pietum, dar kitur ekskursijos, tik nezinau ar ten reikia bilietu, vienz. reikia konkreciau ziureti..tai gal cia ir ieina bilietu kaina...

Kai rasi info apie gide ruse, parasyk, oK? Man irgi butu geriau rusishkai, nes anglishai garantuotai puses nesuprasiu :-)
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 01 05, 17:25)
Na as kaip pavyzdi parasiau, bet ten dar ir Eifelio bokstas su pietum, dar kitur ekskursijos, tik nezinau ar ten reikia bilietu, vienz. reikia konkreciau ziureti..tai gal cia ir ieina bilietu kaina...

Kai rasi info apie gide ruse, parasyk, oK? Man irgi butu geriau rusishkai, nes anglishai garantuotai puses nesuprasiu :-)

Jau parasiau,ka manai.? g.gif
Atsakyti
Aha, matau, tu greiciau spejai ideti biggrin.gif
Na visai idomiai ... tik neradau tu ekskursiju kainu, ar tau vienam bus skirtas gidas ir mokesi pagal nurodytus tarifus? Vat idomu, ar jie grupes sudarineja g.gif nes gal butu dar pigiau.... aisku ir 15 EUR uz valanda yra visai neblogai, o tau aprodytu viska...dar parinkti koki marsruta ir per kokia 3 val apeiti kas imanoma (aisku nekalbu apie Luvra ar kita muzieju).
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 01 05, 17:35)
Aha, matau, tu greiciau spejai ideti  biggrin.gif
Na visai idomiai ... tik neradau tu ekskursiju kainu, ar tau vienam bus skirtas gidas ir mokesi pagal nurodytus tarifus? Vat idomu, ar jie grupes sudarineja g.gif nes gal butu dar pigiau.... aisku ir 15 EUR uz valanda yra visai neblogai, o tau aprodytu viska...dar parinkti koki marsruta ir per kokia 3 val apeiti kas imanoma (aisku nekalbu apie Luvra ar kita muzieju).

Taigi yra kainos,jie siek tiek zemiau g.gif Grupes ten maksimum 4 zmones.Ar jie sudarines jau manau reikia daryti uzklausima?
Papildyta:
Dar kazkur skaiciau kad galima nusipirktitrim dienom ekskursiju bilietus kartu su metro bilietais. drinks_cheers.gif Bet dabar nepamenu nei ku,nei kiek kainavo. doh.gif Gal tu zinai? ax.gif
Atsakyti
Sitam saite rusu kalba ir maciau....man atrodo ten pat, kur rasoma apie ekskursijas.

Vsio, iki, varau namo, per savaitgali pasnekesiu su vyru, parasysiu pirmadieni, ka galvojame.

Atia!
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 01 05, 17:50)
Sitam saite rusu kalba ir maciau....man atrodo ten pat, kur rasoma apie ekskursijas.

Vsio, iki, varau namo, per savaitgali pasnekesiu su vyru, parasysiu pirmadieni, ka galvojame.

Atia!

Gero savaitgalio thumbup.gif .Nebloga darba turi lotuliukas.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif Oi kaip norėčiau į Paryžių. smile.gif
Atsakyti