Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(marinulia @ 2006 12 28, 19:08)
Man atrodod kad ir nepigu vienam zmogui savaitgalis Paryziuje tik lektuvo bilietas ir viesbutis 1180 lt g.gif Tai dar nezinia kur ir kas per viesbutis? schmoll.gif

999,- kaina va cia parasyta
Papildyta:
QUOTE(vaidicita @ 2006 12 28, 20:43)
999,- kaina va cia parasyta

ir kaip suprantu gido paslaugos ieina, nes isvardinta gi kiek siuloma pamatyti
Atsakyti
Na, ten kur 8 dienos ir kaina 1099 Lt, tai ten gi kelione autobusu.

O kur savaitgalis 999 Lt ir skrendi i Paryziu, tai is tikruju kaina visai nebloga g.gif
Bet ivertinant tai, kad mes su Marinulia nusipirkome bilietus per akcija, t.y. 363 Lt atrodo vienam zmogui i abi puses ax.gif tai vistiek brangu biggrin.gif Tai kad mes pasinaudojime tikrai super pasiulymu thumbup.gif tik orai dar neaisku kokie bus blink.gif
Atsakyti
Atsiprašau, beskaitinėdama aš apsirikau ne tame forume nurodžiau, todėl trinu nuorodą. Nuoroda ne į Paryžių. Atsiprašau. Jei ką domins, žiūrėti Italija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 29 gruodžio 2006 - 16:34
O kiek akcija tesiasi? Nes imeciau atsitiktinai datas, tai raso "parduota" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2006 12 29, 16:12)
O kiek akcija tesiasi? Nes imeciau atsitiktinai datas, tai raso "parduota"  unsure.gif

as aplamai ka bevesciau raso parduota sad.gif nesuprantu
Atsakyti
Nu, as irgi paziurejau....jauciu jau seniai bilietai parduodami, todel jau viskas ir parduota...nes mes kai pirkome bilietus Paryziu tai jau akcijos pirma diena jokio pasirinkimo nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2006 12 29, 16:05)
Nuo Birželio mėn 2007 m. airBalica pradeda skrydžius į Romą iš Vilniaus. Jau dabar yra bilietų prekyboje ir jie nebrangūs. Pasidomėkite.
Tiesiogiai Vilnius-Roma

tai kad ir dabar buvo tiesioginiai skrydžiai. Nors gal ir ne su airBaltic g.gif
Atsakyti
Merginos radau tikrai nebloga saita apie Paryziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,labai daug naudingos info keliaujant savarankiskai tik jis rusu kalba:
www.infrance.ru
Atsakyti
Marinulia, ruosesi jau biggrin.gif As kai pagalvoju, kad uz dvieju savaiciu skrisiu i Paryziu, tai ner sirpuliukai per kuna nueina clap.gif
Atsakyti
Marinulia, super nuoroda idejai thumbup.gif

Aciu labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 01 05, 14:30)
Marinulia, super nuoroda idejai  thumbup.gif

Aciu labai  drinks_cheers.gif

Nera uz ka blush2.gif ,man labai patiko ten kur pagalba turistams:kaip su metro naudotis,kur pavalgyti,kur apsipirkti geriausia ir t.t thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taip ir mes ruosiames tik dar viesbutuka neiisirinkom,bet turim keliata neblogu variantu,manau iki pirmadienio susitvarkisim.O kaip jus?
Atsakyti
Aha, as irgi siandien visa diena skaitau informacija turistams thumbup.gif

Na viesbuti kaip ir uzsisakeme, dabar bandau ruostis kelionei, t.y. skaitau kur ka aplankyti blink.gif

Marinulia, paskaityk tam saite, tema
Как найти экскурсии по Парижу и окрестностям? As buvau ilindus paziureti kainas ir siulomas ekskursijas, tai nesupratau, i kaina ieina muzieju bilietai, ar tik pati ekskursija??? g.gif Gal tau daeis?
Atsakyti