QUOTE(Zvirblis @ 2005 04 19, 10:45)
Mane varo... Nežinau, kas. Tiesiog seniai žinau, kad noriu į Paryžių. Myliu viską, kas susiję su Prancūzija, o va Paryžiaus nemačiau. Gėėėėėėda. tai va ir varau. O dabar Jūsų prisiskaičiusi tai tikrai negaliu atsitraukti, kad ir kaip vyras atkalbinėtų. NO!
Tik man dar vienas kabkiukas likęs - gyvenamas plotas. Agneklimjan, vieną parašei variantą. gal žinai daugiau? Parašykit kas nors adresiukų kad ir tų hostelių... Je vous en pris!!!
Tik man dar vienas kabkiukas likęs - gyvenamas plotas. Agneklimjan, vieną parašei variantą. gal žinai daugiau? Parašykit kas nors adresiukų kad ir tų hostelių... Je vous en pris!!!
Aišku, varyk Pažiūrėk pirmą temos puslapį - ten parašiau kelis adresiukus, o jei liukso neieškai, užsisakyk čia vietelę: http://www.aijparis.com/ Aš visai likau patenkinta . Bet jei kartais nebūtų vietų jau ten atėjus (jei nerezervuosi iš anksto, tai labai galimas variantas - baisiai populiari ta auberge), ir pasiūlytų tau viešbutuką "netoliese" už 20 Eu, atsisakyk, nes liepia sumokėt 2Eu vietoj už rezervavimą, o, atseit, ten nuėjusi duosi likusius 18Eu už naktį. Bet tam kitam viešbutuke (velnias, pamiršau pavadinimą ) tokių pigių kambarių nėra (tik 40Eu dvivietis), taigi tai tėra būdas 2Eu į kišenę kažkam įsidėt. Pasitaiko ir Paryžiuj tokių "čiūdų", užtat ir perspėju.
Dar "kopinu" iš savo knygelės "atsarginius" adresus:
Young and Happy Hostel; 80 rue Moufftard, 75005 Paris; tel: 01.47.07.47.07 (20-22Eu) Gera vieta - pats centras, 5 arondismentas.
Woodstock Hostel; 48, rue Rodier; 75009 Paris; tel: 01.48.78.87.76 (17Eu). Pati nebuvau, patart negaliu, bet kaina viliojanti.
Hotel Tolbiac; 122, rue de Tolbiac; 75013 Paris; tel:01.44.24.25.54 (21-30Eu). Pigus viešbutukas.
O tu viena varysi? Jei dviese kokiai savaitei, tai apsimoka nuomotis butuką (studio), kaip Maša