Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Mano kelione nusimato sausio pabaigoj,kaip daryti su viesbuciu:uzsakineti dabar ar galiu palaukti sausio pradzios? ax.gif
Atsakyti
Patariu uzsakyneti dabar...nes kaip rasiau, planavome uzsakyti visbutuka montmatre, kur Dianita rase, ten dar akcija buvo 60 EUR kamb., tai vat vakar maciau, kad kambariu beveik nera...o mano korta dar nepadaryta, teko skambinti i viesbuti, prasiau rezervuoti telefonu, kaip garantija paprase korteles Nr., nelabai morejo, bet prieme VISA ELECTRON, zadejo vakar patikrinti ir jei viskas Ok atsiusti rezervo patvirtinima...taip ir nezianu ar pavyko ar ne....laukiu patvirtinimo. Bet faktas tas, kad nereiketu po to griebtitai, kas beliko. Beje, ziurejau butuko nuoma, galvoju, jeigu ka, tai paimsiu butuka...NERA jau maziuku ir nebrangiai tokiam laikotarpiui!!! O praeita savaites dar rinktis galejau....vat ir darykit isvadas...
Atsakyti
Merginos,

Sakykit, kai griztat is Prancuzijos, kokiu prancuzisku skanestu pasigendant?

Mane pavyzdziui stebina prancuzai, kurie savaitagio rytais netingi keltis ir ryte suoliuoti i duonos parduotuve nusipirkti svieziu croissanu.

Atsakyti
QUOTE(svelniai @ 2006 11 30, 10:31)
Merginos,

Sakykit, kai griztat is Prancuzijos, kokiu prancuzisku skanestu pasigendant?

Mane pavyzdziui stebina prancuzai, kurie savaitagio rytais netingi keltis ir ryte suoliuoti i  duonos parduotuve nusipirkti svieziu croissanu.

Čia gyvenimo būdas toks, ir su 'savo' pardavėju/a pabendrauja, ir ritualas dienai pradėti mirksiukas.gif
Aš tai labiausiai pasigendu 'pain au chocolat', bandelių su šokoladu, man jos pačios pačiausios blush2.gif
Atsakyti
Aciu Dzoli thumbup.gif
Atsakyti
O man viesbuti patvirtino clap.gif Dar pranese kad savaite pries atvykstant nuskaiciuos pinigus atrodo, jeigu gerai supratau...nes parashe, kad "charge the credit card"...
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2006 12 05, 13:25)
O man viesbuti patvirtino  clap.gif  Dar pranese kad savaite pries atvykstant nuskaiciuos pinigus atrodo, jeigu gerai supratau...nes parashe, kad "charge the credit card"...

Dziaugiosi kartu su tavim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O as tai dar paeskose,kita savaite gal eisiu i agentura pagalbos,nes pati nelabai susigaudau g.gif ax.gif O ir vyras,prastu viesbutuku nelabai bus patenkintas blush2.gif ,vis gi darau kaledine dovana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2006 12 05, 17:00)
Dziaugiosi kartu su tavim thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O as tai dar paeskose,kita savaite gal eisiu i agentura pagalbos,nes pati nelabai susigaudau g.gif  ax.gif O ir vyras,prastu viesbutuku nelabai bus patenkintas blush2.gif ,vis gi darau kaledine dovana bigsmile.gif

Pabandykit pasidairyti i Pierre et Vacances viesbucius. Jie yra ***, bet keicia patalyne ir valo tik karta i 7 dienas. Bent mano kambary specialioj sieninej spintoj buvo siurblys ar sluota, nepamenu - zodziu, jei labai reikia, gali pats pasivalyti. Man asmeniskai patiko, nes nemegstu, kai kasdien ateina tvarkyti kambariu. Visur yra mazytes virtuveles (su saldytuvu, mikrobangem, indais ir indaplovem - nuotraukose matosi tik toks kaip langelis, kuris yra is virtuvytes i svetaine), todel pusrycius ar naktipiecius galesit darytis patys ir nereikes moketi euru uz kava, arbata ar uzkandzius. Megstu prancuziska maista, bet megstu ir nepriklausomybe nuo maitinimo istaigu ax.gif Na, cia gal labiau aktualu jei vaziuoji ilgesniam laikui, bet man patinka buti labiau savarankiskai. Cia linkas i Piere et Vacances 19 arandismente - butent ten gyvenau.

http://www.booking.c...amp;label=19-fr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 05 gruodžio 2006 - 22:25
QUOTE(svete @ 2006 12 05, 23:24)

Aciu Svete. mirksiukas.gif Sitam saite maciau neblogu viesbutuku ir kaina man priimtina. g.gif O tavo pasiulytas variantas kaip supratau tai butu nuoma ar as klistu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2006 12 11, 16:01)
Aciu Svete. mirksiukas.gif Sitam saite maciau neblogu viesbutuku ir kaina man priimtina. g.gif O tavo pasiulytas variantas kaip supratau tai butu nuoma ar as klistu? ax.gif

Na, tos studijos, kaip jie vadina (su virtuvytem) yra tam paciam viesbuty, tai ir visa rezervacija eina kaip ir kitu viesbuciu.
Atsakyti
o kodel nieks tokiu variantu nesusigundo ? g.gif
man pasirode, kad apsimoka... 1000lt kazkaip nebrangu uz viska....
paryzius
Atsakyti
Man atrodod kad ir nepigu vienam zmogui savaitgalis Paryziuje tik lektuvo bilietas ir viesbutis 1180 lt g.gif Tai dar nezinia kur ir kas per viesbutis? schmoll.gif
Atsakyti