Juoksites, bet nusipirkau bilietus i Paryziu 5 dienom kovo menesiui:) bet kainavo tik 435 Lt i abi puses su mokesciais su Flylal:) dabar tik viesbuti reikes susiveikti... dar planuoju is Paryziaus nuvykti i Ispanija, idomu, kokios kaineles is Paris i Barselona ir Madrida (atstumas nemazas )
QUOTE(nere @ 2006 10 31, 09:52)
Kažin o jei į Paryžių skrist sausio mėnesį? Ar jau geriau palaukt šiltesnių orų, ką manot?
Na, jei aktualu, tai sausio mėnesį visur išpardavimai būna
O šiaip tai geriau pavasarį į Paryžių važiuoti - ir šilčiau, ir saulės daugiau. Nebent jau visai kitais metų laikais buvai ir nori pažiūrėti, kaip Paryžius sausį atrodo.
QUOTE(dianita @ 2006 10 31, 11:38)
Juoksites, bet nusipirkau bilietus i Paryziu 5 dienom kovo menesiui:) bet kainavo tik 435 Lt i abi puses su mokesciais su Flylal:) dabar tik viesbuti reikes susiveikti... dar planuoju is Paryziaus nuvykti i Ispanija, idomu, kokios kaineles is Paris i Barselona ir Madrida (atstumas nemazas )
Ryanair skraido iš Beauvais (netoli Paryžiaus) ir į Barseloną (iš tikrųjų tai Girona) ir į Madridą. Pasižiūrėk www.ryanair.com pagal datas, dėl įdomumo patikrinau, tai kovui į Barseloną ir atgal vienam žmogui už mažiau nei 50 eurų į abi puses su visais mokesčiais bilietų yra
QUOTE(Helianta @ 2006 10 31, 12:16)
Na, jei aktualu, tai sausio mėnesį visur išpardavimai būna
O šiaip tai geriau pavasarį į Paryžių važiuoti - ir šilčiau, ir saulės daugiau. Nebent jau visai kitais metų laikais buvai ir nori pažiūrėti, kaip Paryžius sausį atrodo.
Ryanair skraido iš Beauvais (netoli Paryžiaus) ir į Barseloną (iš tikrųjų tai Girona) ir į Madridą. Pasižiūrėk www.ryanair.com pagal datas, dėl įdomumo patikrinau, tai kovui į Barseloną ir atgal vienam žmogui už mažiau nei 50 eurų į abi puses su visais mokesčiais bilietų yra
tai va ir as apsisprendziau pabuti Paryziuje kelias dienas ir skristi is ten i Ispanija, tik dar neapsisprendziu ar i Madrida ar Barselona.. Madride drauge yra.. o Barselona girdejau grazesnis uz Madrida miestas
QUOTE(agneklimjan @ 2006 11 16, 13:55)
Paryžius nuostabus kaip visada . Bet kaip vėl grįžt atgal ? Nu žiauriai čia viskas svetima. Ne savo rogėse sėdžiu.
Papasakok , gal kokių naujų vietelių radai? Turim bilietus balandžiui, o aš jau svaigstu
QUOTE(Buckiukas @ 2006 11 17, 08:37)
Papasakok , gal kokių naujų vietelių radai? Turim bilietus balandžiui, o aš jau svaigstu
Kiekvieną kartą ką nors naujo ir įdomaus atrandi . Vieną kavinę-barą tikrai fantastišką buvau radusi, tik adreso nežinau. Gal tik nuvest patamsiais galėčiau . Kažkur netoli Sorbonos, pusiau vidiniam kieme... Super jauki aplinka, romantiška prietema, gyvas dainavimas - bet toks iš "anų" laikų , visokie "padam padam", auksiniai šansonai, operinis dainavimas, leidžia nuostabią muziką (nors čia jau subjektyvu ) - pvz., iš "Gyvenimas yra gražus" tą fantastišką meilės gabalą, kurį atskirtas nuo žmonos vyras paleido visu garsu žydų stovykloj . "Love Story" . Net įsimylėt galima šalia esantį .
Dar vieną "auksinė" vieta - "Club79" Champs-Elysees. Draugė sakė, kad keiks mane iki gyvenimo galo už tokią pramogą, bet aš gerai "pasitūsinau" . Žodžiu, čia klubas, kuriame leidžia 80-ųjų metų muziką, disko, organizuoja retro vakarėlius, na, truputį "anų laikų" dvasia, muzika ir publika. Geriausias vakarėlio topas buvo 80-ųjų stiliaus "čipendeilai" . Tokie a la "Queen" ir erotikos mišinys . Man muzika - liuks, o draugei - peilis. Prieš tai buvom bare "O'Sullivan", tai pasijaučiau kaip senė - nei muzikos suprantu, nei šokt "šiuolaikiškai" moku, nei liaudis patinka, taip ir atsidūrėm "Club79". Dėl įdomumo verta - kai pamatai 50-mečius, kurie įsivaizduoja jauni, pasijaučia kaip savo laikų diskotekoj, pagal "slow" šoka galvodami apie amžiną meilę . Na, nedetalizuosiu, bet čia buvo vienas geriausių mano gyvenimo "tūsų" .
Ir dar daug viso ko . Jausmų irgi .
QUOTE(agneklimjan @ 2006 11 17, 08:54)
na va, ar tik nenuskrisi į Paryžių suvisam? ir sėdėtum savo rogėse ir būtum patenkinta, o mums rašytum nuostabius pasakojimus
o jei rimtai, gal ten gali kur įsidarbinti, juk prancūziškai moki?
QUOTE(kriziukas @ 2006 11 17, 10:18)
na va, ar tik nenuskrisi į Paryžių suvisam? ir sėdėtum savo rogėse ir būtum patenkinta, o mums rašytum nuostabius pasakojimus
Skrisiu, kai bus laikas ir proga . Tik kai vaikas yra, į nežinią negali važiuot. Reikia sulaukti dar, kol suspendavimas baigsis ir Prancūzija atvers aptarnavimo sferą, tada bus lengviau užsikabint. Tik dar vienas stabdis namuose gyvena (tikiuosi, prašviesės galva iki laiko).
Agneklimjan,
Juk Prancuzija jau atvere vienoj aptarnavimo srity duris - hôtellerie.
Butu galima kabintis jau.
Nebereikia jokiu carte de travail.
QUOTE(svelniai @ 2006 11 17, 17:57)
Agneklimjan,
Tu galvoji, aš čia sėdėčiau, jei turėčiau bent menkiausią kabliuką ir galėčiau šiek tiek geresnį nei minimalų gyvenimą vaikui užtikrinti ? Turiu porą pažįstamų hotellerie, tad jei su garsiuoju prancūzų biurokratizmu būtų šiek tiek paprasčiau, pradėčiau trintis. Mano draugė frankofilė jau porą metų gyvena Paryžiuj, bet iki šiol nepavyksta popierių susitvarkyti .
Dabar visi tokie kaip aš plaukais pasistojusiais laukiam, kaip baigsis FR prezidento rinkimai .
de Nada, o kas tave domina? Ar anksčiau esi buvusi?