Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(adis @ 2006 09 15, 21:13)
Moteriškai - laimėjai prekybos centro akcijoje tongue.gif . Aišku, nepatikės, bet visko gi būna...Arba draugė negali skristi, tai gelbsti, tik sumokėjai pusę kainos ir + dar vardo pakeitimą apmokėjai, Ryga leidžia, ten ta procedūra 35 latai arba 170 litų, kur tokią progą prarasti, be to kažką gelbsti, o tai taip kilnu. tongue.gif

Aišku, žinai - meluoti negražu, bet verta. tongue.gif

Lauksim įspūdžių ir naujų patarimų, jų kaip tik man reikės mirksiukas.gif
Gal buvai kada nors lapkričio pradžioje, koks ten oras ir ar neapkala parkuose skulptūrų - neruošia žiemai.

Meluot ar ne - jokio skirtumo, nes mano vyrui vien faktas, kad vėl lėksiu į Paryžių, peilis didžiausias. Pinigai, pinigai - tipo, naudingą daiktą šeimai reikia nupirkt, o ne po paryžius tampytis. Dabar reikės porą savaičių pabūt puikia žmona, tai gal švelnesnė reakcija bus...
Lapkritį nebuvau dar, bet greit būsiu - nuo spalio 26 d. iki lapkričio 8 d. cool.gif . Oras, manau, panašus kaip LT bus, gal kiek švelnesnis.

umedaite, gavau tavo žinutę, vėliau atsakysiu.
Atsakyti
Jungiuos prie Paryžiaus gerbėjų 4u.gif 4u.gif Mat tikiuosi naudingų patarimų mirksiukas.gif
Mastom mes su šeima apie Naujųjų sutikimą Paryžiuje. Ar esat kas vykę spec. Naujiesiems į toką kelionę? Kur, kaip ir ką patartumėt pasirinkti?
Atsakyti
Mano draugai buvo, sutinkant 2000, tai sakė dar tikrai važiuos per Naujus ir nekart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2006 09 19, 20:41)

Adis, o tu kada ir kaip lėksi?

Lapkričio 12 d. iš Rygos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMAŠKA @ 2006 09 17, 20:09)
Jungiuos prie Paryžiaus gerbėjų 4u.gif  4u.gif Mat tikiuosi naudingų patarimų mirksiukas.gif
Mastom mes su šeima apie Naujųjų sutikimą Paryžiuje. Ar esat kas vykę spec. Naujiesiems į toką kelionę? Kur, kaip ir ką patartumėt pasirinkti?

Ms taip pat esam atsvente naujuosius paryziuje wub.gif Bent jau man atrodo, kad neverta eiti sutikti naujuju prie populiariausiu Paryziaus vietu schmoll.gif Jei ne ten pataikysi, lengvai i nosi gaut gali arba patarda ausu bugnelius ismus...ziauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2006 09 22, 18:43)
Lapkričio 12 d. iš Rygos. smile.gif

O ką susiplanavot? Man galvoj daug įvairiausių planų sukasi, bet prieš kelias dienas netyčia sužinojau, kad pažįstami mano postus skaitinėja ir paseka blink.gif , tai jau nesinori labai viešint reikalų...
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2006 09 22, 19:08)
O ką susiplanavot? Man galvoj daug įvairiausių planų sukasi, bet prieš kelias dienas netyčia sužinojau, kad pažįstami mano postus skaitinėja ir paseka  blink.gif , tai jau nesinori labai viešint reikalų...

Mes važiuosim tik pabūti, aplankyti giminaičių ir šiaip pajusti bendrą Paryžiaus ir Prancūzijos atmosferą. Norėčiau pamatyti M. Šagalo paveikslus, tikrai aplankysiu Modernizmo muziejų, berods Orsy?, vadinasi. Konkrečiai tai dar nieko ir nežinau. Taupau pinigus kavai ir vynui. Pažadėjau sau ir vyrui, kad kavą, nors ir už 10 Eur, kiekvieną dieną gersiu, bent būsiu tai padariusi smile.gif. Pradžiai užteks.
Labai domina lietuviškasis Paryžius, konkrečiai O. Milašiaus ir V. Kasiulio bei Ž. Mikšio keliai, bet čia ateičiai...
Atsakyti
Adis,

Geriau jau daugiau kruasanu ( croissants) isigyti prie kavos ar arbatos puodelio thumbup.gif
Jetau kaip ju uzsinorejau, tu tikruju, sviestiniu....
Atsakyti
mergytes nuo keliu iki keliu pradeda veikti metro ? g.gif
Atsakyti
Kiek pamenu i paskutini metro paryziuje spejau pries pirma nakties.. berods iki pirmos nakties...
Atsakyti
O kelinta pradeda vaziuot, nes mum labai anksti reiks isvaziuoti i aerouosta. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelniai @ 2006 10 01, 18:26)
Adis,

Geriau jau daugiau kruasanu ( croissants) isigyti prie kavos ar arbatos puodelio thumbup.gif
Jetau kaip ju uzsinorejau, tu tikruju, sviestiniu....

Šalia mūsų viešbučio, sekančios durys buvo Boulangerie, tai lėkdavom ten ant atidarymo ryte, superinės bandelės, bagetės ir t.t.
Atsakyti