Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Monalyza @ 2006 08 27, 23:16)

o kokiame oro uoste jus busite??? blink.gif
Atsakyti
Beauvais aerouostas.
Labai idomu ar yra cia skridusiu iki jo ?
smile.gif
Atsakyti
Aš jau senokai grįžus, noriu atgal, nes labai daug ko net nespėjom aprėpti. Disneilandas juodai nuvylė, iš autobuso patiko tik keliams vaikams, o ką jau kalbėt apie suaugusius sad.gif
Kainos šokiravo... Ypač maisto doh.gif Ir eilės šokiravo. Be 2 val. niekur neprasisuksi doh.gif
Papildyta:
Tiesa gyvenom 18 kvartale, juodaodžių, berods afrikiečių ar tunisiečių, šalia Monmartro. Po viešbučio langais mečetė. Pirmą vakarą nuvykus gavau šoką, kad vien juodukai, baisu visur. Bet nežinau kaip, ale naktį išdrįsau eiti ieškoti Monmartro, tik ko paklausi visi pečiais trūkčioja, tipo mes ne vietiniai doh.gif Bet šiaip ne taip radau, vaizdas atpirko viską, o pasirodo visai netoli viešbučio ax.gif
Atsakyti
Tai kaip jau minejau su vyru skrendam rugsejo pabaigoje,labai jau laukiu.Cia tiek visko prisiskaiciau apie ta Paryziu,kad kuo greiciau norisi nuvykti ir pamatyti savo akimis.Labai ilgai rinkausi viesbutuka,na ir pagaliau issirikau.Hotel Vintimille.2*,sakyciau visai nebrangiai,palyginus su kitais viesbuciais.4-riom parom 290 euru su visais mokesciais.Ka manot?
Nuvaziavus neisivaizduoju nuo ko reikes pradeti,kokia linkme pirmiau pasukti,juk nieko nezinau. g.gif

Gal kas galetut ka patarti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(umedaite @ 2006 09 04, 22:56)
Gal kas galetut ka patarti?  ax.gif

Tiesiog būtina perskaityt visą šitą temą, pradžiai užteks 4u.gif , o šiaip verta namie pasėdėt prie busimų maršrutų, kad vietoj jau nesiblaškyt, o žinot, kurią dieną kur trauksit.
Atsakyti
Gal ką nors sudomins, smile.gif
LAL paskelbė akciją Ypatingi LAL pasiūlymai, bilietai internetu
Kiek supratau, galima labai smagiai (pigiai) pasiekti rudeninį Paryžių už 428 Lt vienam žmogui. Aišku, yra įv. apribojimų mad.gif :

Bilietas yra negrąžinamas
Skrydžio datos keitimai neleidžiami
Pavardės keitimai neleidžiami.

Bilietų pardavimas nuo 2006-09-11 iki 2006-09-17
Kelionės periodas nuo 2006-09-25 iki 2006-10-28
Kas susigundys - sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 12 rugsėjo 2006 - 17:27
QUOTE(adis @ 2006 09 12, 17:21)
Gal ką nors sudomins, smile.gif

Mačiau, bet atrodo, čia kaina į vieną pusę (galioja vienam bilietui). O jei į abi, tai ir grįžimas tik iki 28 d.? Neatsako kažkodėl... g.gif
Atsakyti
Labai gera kaina skrydziui i Paryziu, as ziurejau per www.avia.lt (skaitau geriausia rezervavimo bilietu sistema LT), tai i abi puses su mokesciais gavosi apie 500 Lt su FLYLAL.
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2006 09 12, 20:49)
Mačiau, bet atrodo, čia kaina į vieną pusę (galioja vienam bilietui). O jei į abi, tai ir grįžimas tik iki 28 d.? Neatsako kažkodėl... g.gif

Aš bandžiau užsakymą atlikti , tai tiksli kaina į abi puses kaip tik 428 Lt, (įdomu jau labai buvo, kokia ji) bet čia tik tada kai užsakoma internetu, taip vadinami e- bilietai. Tokius e- bilietus Į Paryžių esu jau įsigijusi per Rygą su airBaltic, tik truputį vėlai - lapkričio mėn. Ten jie akciją paskelbė nuo lapkričio mėn. Nepatikėsit, bilietai 2 žmonėms pirmyn ir atgal kainavo 680 Lt. Normaliu Boeing lėktuvu.
Jei nesiseka atverti mano nurodyto puslapio, ieškok per google.lt – Lal bilietai internetu – atvers tą puslapį, kurio reikia.Tik dar kartą pabrėžiu, kad kaina tokia būtų, būtinai užsakymas turi būti atliktas internetu, dar labiau sukonkretinta informacija apie šią akciją yra westexpress puslapyje, tiksliai nurodomos datos nuo kada iki kada akcija galioja ir skrydžių pirmyn-atgal galimos datos. Paskutinė grįžimo data pagal juos spalio 25 d. Tiksliau žiūrėkit: Paryžius, rudeninė akcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 13 rugsėjo 2006 - 00:20
Pagaliau ir aš turiu bilietus kišenėj wub.gif . Spalio pabaigoje skrisiu 2 savaitėms bigsmile.gif . Dabar reikia intensyviai mąstyt, kaip pasakyti vyrui.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2006 09 15, 16:11)
Pagaliau ir aš turiu bilietus kišenėj  wub.gif . Spalio pabaigoje skrisiu 2 savaitėms  bigsmile.gif . Dabar reikia intensyviai mąstyt, kaip pasakyti vyrui....  unsure.gif

Moteriškai - laimėjai prekybos centro akcijoje tongue.gif . Aišku, nepatikės, bet visko gi būna...Arba draugė negali skristi, tai gelbsti, tik sumokėjai pusę kainos ir + dar vardo pakeitimą apmokėjai, Ryga leidžia, ten ta procedūra 35 latai arba 170 litų, kur tokią progą prarasti, be to kažką gelbsti, o tai taip kilnu. tongue.gif

Aišku, žinai - meluoti negražu, bet verta. tongue.gif

Lauksim įspūdžių ir naujų patarimų, jų kaip tik man reikės mirksiukas.gif
Gal buvai kada nors lapkričio pradžioje, koks ten oras ir ar neapkala parkuose skulptūrų - neruošia žiemai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 15 rugsėjo 2006 - 21:25
labas,

Tikrai saunu kad vel leksi i savo svajoniu miesta.Man cia nelabai sekasi,nelabai dar zinau kai parasyti ar atsakyti.Tik ka rasiau siunciau zinute tau,agneklinjam,bet nezinau,kazkaip lygtais isgaravo.Tai bandau dar karteli.Noreciau tavo patarimo,nors ir skaiciau nuo pirmo puslapio,bandziau sukaupti kuo daugiau informacijos,bet dar lyg viskas susimaise galvoje. smile.gif Mes apsistosime 9 rajone(ka tu apie ji manai?).1.5km iki Socre-Coeur,2.5 km iki Champs-Elysees.Atskrisime sestadieni 15 val i Beauvais oro uosta,o atgal grysime treciadieni.Tai vat nezinau kaip geriau butu susiplanuoti dienotvarke.Tikrai butu saunu kad patartai,buciau l.dekinga 4u.gif
Atsakyti