Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

vadinasi man su Defensis nepasiseke blink.gif bet taip saziningai visa antra aukštą apkeliavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2006 08 08, 10:40)
Į Paryžių spalio mėn. su Novaturu. Ką manot? g.gif Gal važiavot kuri?  4u.gif

aš pirkau lėktuvo bilietus ir viešbutį užsisakinėjau per Novaturą, likau labai patenkinta, viskas tiesiog super, ypač labai gerai dirba, daug patarimų davė moteriškė iš Klaipėdos, kuri dirba Novature prie Klaipėdos viešbučio.
Papildyta:
QUOTE(agneklimjan @ 2006 08 09, 16:24)
Yra, yra, mano draugė ten profilaktiškai užsuka - ir dėl taupymo programos, ir pažįstamą vaikinuką, kuris padavėju dirbaten, turi.

O pas kinus nuošaliau labiai ramiai gali sočiai pavalgyt už 5-6 Eu. Arba netoli Triumfo arkos indų restoranuose. Jei egzotika traukia smile.gif

taip pas kinus labai neblogai, daug ir pigiai galima pavalgyti, iš pradžių kažkaip kreivai į jų tas kavinukes žiūrėjom, bet kaip pabandėm, tai jau nebeišlindom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aba @ 2006 08 01, 21:13)
Dekui tongue.gif Bandysiu paragaut drinks_cheers.gif

tik atsargiai su tais turgeliais man kažkaip jau ten nelabai norėjosi ką pirkti
Atsakyti
Greja, labai idomu del kainu.
gal galetum pasakyt kiek kainavo jum is aerouosto isvaziuot? Ir is kokio vaziavot?
kaip metro kainos? Dekoju
blush2.gif
Atsakyti
mes skridom į De Golio oro uostą. Tai nuo jo iki miesto traukinuku bilietas 8,7 Eur, o metro pirkom Carnetus tai 10 vnt bilietukų kainuoja 10,4 ar 10,6 ( ot kaip greitai pamiršau)
Atsakyti
kazi, kaip ten su ispardavimais spalio gale? ir kur jie buna, turiu galvoje, kur tureciau vaziuoti kad nesiblaskyt. gal yra koks pardu rajonas?

ui, kaip laukiu, negaliu... yahoo.gif
Atsakyti
Dabar as prasysiu Paryziaus eksperciu patarimo ax.gif
Noriu ten nuskristi savaitgaliui, t.y. 4 dienos, 3 naktys.... gal galite patarti koki nors nelabai brangu viesbutuka kur nors netoli centro ir lankytinu vietu? gali buti 2-3 zvaigzduciu su pusryciais.. svarbu, kad butu svaru ir dusas normalus:))

Buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
per google paieškok, išmeta krūvas apgyvendinimo adresų Paryžiuje ir išsirinksi kad tau tiktų pagal pinigus. Mes 11 rajone gyvenom, buvo švarus ( bet triukšmingoj vietoj), be pusryčių ( nelabai apsimoka pas juos pusryčius imti) tai normali kaina buvo 80 EUR už dvivietį, bet buvo akcija jei gyveni 3 naktis tai kambarys 55 EUR.
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 08 23, 15:57)
per google paieškok, išmeta krūvas apgyvendinimo adresų Paryžiuje ir išsirinksi kad tau tiktų pagal pinigus. Mes 11 rajone gyvenom, buvo švarus ( bet triukšmingoj vietoj), be pusryčių ( nelabai apsimoka pas juos pusryčius imti) tai normali kaina buvo 80 EUR už dvivietį, bet buvo akcija jei gyveni 3 naktis tai kambarys 55 EUR.

brangoka g.gif na ziuresim, matai as pries du metus skridau rugpjuti taip: 3 dienas paryzius ir 3 dienas briuselis... tai pirkau per baltic clipper bilieta ir jie man viesbuti rado bei rezervavo tiek paryziui, tiek briuselyje... tai man visas tas dziaugsmas su viskuo buvo apie 1800 Lt (skrydis ir viesbuciai su pusryciais)... paryziuje gyvenau irgi siek tiek triuksmingoje zonoje (nezinau koks numeris), ne per toliausiai nuo moulen rouge (briuselyje buvo l.geras bet stoties rajone, vakare apsauginiai stovedavo netoli blink.gif )... tai va.... reikes ir si karta ziureti, kaip cia gausis... ar pigiau skristi ir paciai viesbuti uzsakineti, ar geriau komplekta visa (nes agenturos lietuvos gauna is karto nuolaida, kai uzsakineja viesbucius, o atskiriems turistams tu nuolaidu nera)...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 08 23, 14:37)
Dabar as prasysiu Paryziaus eksperciu patarimo  ax.gif
Noriu ten nuskristi savaitgaliui, t.y. 4 dienos, 3 naktys.... gal galite patarti koki nors nelabai brangu viesbutuka kur nors netoli centro ir lankytinu vietu? gali buti 2-3 zvaigzduciu su pusryciais.. svarbu, kad butu svaru ir dusas normalus:))

Buciau dekinga uz patarimus 4u.gif

Labutis 4u.gif ,
kai mes prieš 3 metus praleidom savaitgalį Paryžiuj, per AIP užsisakėm Jardin De Republique viešbutį, tik 2*, bet likom patenkinti, nes bent jau tuo metu buvo švarus, tvarkingas viešbutukas, patogioj vietoj - ir metro netoli, ir pėstute visai normalūs atstumai (nors kojas pakankinom per tas tris dienas- gal visgi pažiūrėk žemėlapyje), ir pusryčiai sotūs (todėl ir klausinėjau apie Roma - norim neprastesnių pusryčių blush2.gif ), ir kaina gera. ax.gif
Atsakyti
Matai mes jau bilietus turim, mum tik nakvyne dabar aktualu g.gif

O tavo kaina cia vienam ane?
Nes mum bilietai kanavo 500 lt dviem i abi puses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2006 08 25, 14:20)
Matai mes jau bilietus turim, mum tik nakvyne dabar aktualu  g.gif

O tavo kaina cia vienam ane?
Nes mum bilietai kanavo 500 lt dviem i abi puses  biggrin.gif

cia kaina vienam zmogui, bet ir skrydis ir viesbutis vienam smile.gif) ne tik viesbutis.. o siaip tada nueik i interneto puslapius kur cia visos dalinosi, ir pasieskok tinkamo viesbutuko kokio, tikrai rasi ka nors uz normalia kaina mirksiukas.gif as kadangi neturiu skrydzio, tai man optimaliausias variantas kombinuoti deja verysad.gif
o jus per Ryanair skrendate i Paryziu taip pigiai?
Atsakyti
Nea, mes per wizair, is varsuvos isskerendam. Varsuva ne taip jau ir toli nuvaziuosim masiniuku.
O del viesbuciu tai bandau ieskot internetu, tik zinai nekaip sekas verysad.gif
Bet laiko dar yra gal ka rasim.
Ir dar viena bedele, kad tas aerouostas iki paryziau dar 100 km...
blink.gif
bet pirma uzsisakem bilietus po to jau viska issiaiskinom doh.gif
Atsakyti