Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Su rugsėjo kelionėmis labai sunku doh.gif Nebent kokio pradžioj dar renkasi.
Dėl "Grūdos" Paryžiaus nesu nieko girdėjus, nei blogo, nei gero, nes mūsų kažkaip nei vienas klientas nevažiavę su "Grūda". Dažniausiai Paryžių renkas Novaturo arba Topturo. "Grūdos" Šveicarija gera.
O pati važiuoju su "Guliverio kelionėm", ten bus Paryžius - Beniliuksas. Jei būtų tikus data, būčiau varius su Topturu, nes patiko jų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2006 07 27, 16:44)
smile.gif Sveikos mergaitės,
mes su vyru irgi ruošiamės skristi i Paryžių savo vestuvių metinių proga  ax.gif
kaip ir daugelis čia rašiusių bandžiau  įdėmiai perskaityti šią temą. Tikrai radau labai daug  info.
Bet vistiek iškilo keli klausimai.
1. Mes skrisim lėktuvu iki Beauvais aerouosto. Tai labai įdomu būtų detaliau sužinot (jei kas skridęs iki ten) ar sudetingas nusikapstymas iki Paryžiaus,kiek tai kainuoja ar bet kokiu paros metu iki ten gali nusigauti (atgal išskrisim pakankamai anksti).
2. Labai sudomino tie bilietai visuomeninio transporto kurie galioja 3 paras. kiek jie kainuoja? Ir gal kur galima butu apie tai pasiskaityti  detaliau.
Kol kas tiek klausimu. Ten ruošiamės tik spalio pabaigoj tai manau dar daug klausimų iškils.
Ačiu

as pirkau bilietus 3 paroms, bet kainu nepamenu... apie visus bilietus gavau informacija tik atskridusi... oro uoste yra toks kaip kioskelis/langelis su uzrasu INFO, ten duoda ir miesto zemelapius (paryziaus mano atveju), ir paaiskino kaip nusigauti ten, kur mums reikejo ir pasake kiek kainuoja bilietai ir kokie jie yra... siaip yra automatai ir paciuose metro, kur perkami bilietai pries ieinant i zona.. ten buna uzrasyta prie kiekvieno mygtuko: suaugusiam,vaikui, 1 dienai, 3 dienoms ir panasiai ir kainos uzrasytos... tikrai suprasite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aba @ 2006 07 27, 23:46)
Sveikos!!!
Musu seimynele ir lekiam i Paryziu rugpjucio 8 d. Varom be jokiu gidu, 10 paru - nusipirkom lektuvo bilietus, rezervavomes viesbucius ir pirmyn... dabar uztat ruosiuos sedet prie interneto kelias paras, kad visa info surink - kur nueit, kiek kas kainuos, del metro bilietu ir kt.
O karsciai tikrai baugina unsure.gif Bet vyras sake, kad zejo internete oru prognoze ir karsciai jau traukiasi, tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Bet kad po karsciu, tik nepultu lyti....
Siaip ar taip, manau, bus tiek ispudziu, kad oras neberupes  tongue.gif

bus labai fainai, ko truks visa info gausite vietoje informacijos turistams biuruose mirksiukas.gif o prancuzai labai paslaugus... as su paskutiniu metro ciut spejau atlekti is luvro nakti prie savo viesbucio ir tik netoli prie jo susivokiau kad pameciau triju dienu metro bilieta... grizau prie metro.. ten jau rakino vartus ir tie vyrukai manes paklause ar ne as pameciau bilieta.. ir man grazino.... as likau suzaveta wub.gif ax.gif

siandien paryziuje mano pazistamo prancuzo pasakymu pas juos normalu - tik +28 mirksiukas.gif o jei puls lyti tai tik dziaukites, juk karsciu metu lietus tai isganymas:)
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2006 07 27, 15:44)
1. Mes skrisim lėktuvu iki Beauvais aerouosto. Tai labai įdomu būtų detaliau sužinot (jei kas skridęs iki ten) ar sudetingas nusikapstymas iki Paryžiaus,kiek tai kainuoja ar bet kokiu paros metu iki ten gali nusigauti (atgal išskrisim pakankamai anksti).
2. Labai sudomino tie bilietai visuomeninio transporto kurie galioja 3 paras. kiek jie kainuoja? Ir gal kur galima butu apie tai pasiskaityti  detaliau.
Kol kas tiek klausimu. Ten ruošiamės tik spalio pabaigoj tai manau dar daug klausimų iškils.
Ačiu

Džiugu, kad pagausės Paryžiaus gerbėjų thumbup.gif . Aš irgi ruošiuosi spalio gale-lapkritį varyt wub.gif . O jūs iš Kauno skrisit?

1. Iš Beauvais oro uosto nusikapstyt nesudėtinga - kaip ir iš kitų. Autobuso bilietas iki Porte Maillot (strategiškai puiki vieta susisiekimui) kainuoja apie 13 eurų. O geriau pirkit bendrus bilietus - pirmyn-atgal, daugiausia 20 eurų (iš de Gaulle atitinkamai 12 ir 18 eurų).

2. http://www.parisvisi...om/fr/index.php
Pasirink kalbą ir žiūrėk.
Papildyta:
QUOTE(tindiriuska @ 2006 07 28, 11:30)
Sveikos,
mes irgi varom i Paryziu, planuojam nuomotis apartamentus, taciau niekaip nenusprendziu kurioje "zonoje" geriau - kad butu galima daug kur pestute vaikscioti ir vakare butu kur netoliese galima vyno isgert. gal galimte patarti?
Aciu  4u.gif

5 rajone thumbup.gif Man tai idealiausia vieta - Notre Dame cia pat, pakeliui Pompidou, Luvras, muziejai, palei Seną einant aikštes aplankai, Champs Elysees, taip iki pat Eifelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 07 28, 12:33)
gal gali ideti naudingu puslapiu apie prancuzija i tema su prierasu SVARBU Europa skiltyje pirma is virsaus (naudingos nuorodos planuojantiems keliones)??  ax.gif  ax.gif

tiesa, o kaip ten su skrydziais i paryziu is kauno? as noreciau spalio pradzioje savaitgaliui nuskristi.... turbut kalbi apie ryanair? ar wissair?

Mane pačią domina skrydžiai iš Kauno biggrin.gif , dar niekada iš ten nevažiavau. Gal skridusios gali plačiau papasakoti - kaip kainos, pats skrydis? Vis dėlto manau, kad savaitgaliui neapsimoka iš Kauno skrist - reikės juk Varšuvoj persėst, daug laiko iššvaistai.

Man tik "menka" problemėlė kyla - skrydis iš Kauno anksti ryte, o kaip man nusigaut iki ten, jei nevairuoju ir pernakvot neturiu kur sad.gif. Nevažiuosiu gi iš vakaro į oro uostą.
Atsakyti
ACIU!!!
o gal dar padesi ir su apartamentais? ax.gif visi jie atrodo centre, ale...

http://vacation.lodg...130e1d6d42d0adc

http://vacation.lodg...8ef7e1eeaf23d54

http://vacation.lodg...78014a38a31bd41

http://vacation.lodg...b167cac47155b08

http://vacation.lodg...d42d0adc#imgbig
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tindiriuska: 28 liepos 2006 - 13:09
QUOTE(agneklimjan @ 2006 07 28, 13:59)
Mane pačią domina skrydžiai iš Kauno  biggrin.gif , dar niekada iš ten nevažiavau. Gal skridusios gali plačiau papasakoti - kaip kainos, pats skrydis? Vis dėlto manau, kad savaitgaliui neapsimoka iš Kauno skrist - reikės juk Varšuvoj persėst, daug laiko iššvaistai.

Man tik "menka" problemėlė kyla - skrydis iš Kauno anksti ryte, o kaip man nusigaut iki ten, jei nevairuoju ir pernakvot neturiu kur sad.gif. Nevažiuosiu gi iš vakaro į oro uostą.

na as pati tai kauniete... ir jau tiek prisiskraidziau ivairiom kryptimis is Vilniaus (isvaziuodama ten nakti, nes skrydis budavo 6 arba 7 ryto doh.gif ), kad norisi jau pasinaudoti ir Kauno oro uosto paslaugomis kur imanoma...
o kodel tu is kauno nori? del kainos? as su tuo ryanair sistemos nepagaunu, kai ieini i puslapi, raso kainos nuo ten kokiu 8 eur ar panasiai... kai tik suvedi duomenis kur nori ir kada... kai ismeta kainas tai is karto FLYLAL ar kitom oro linijom pigiau pasidaro... esu bandziusi datas imti ir po keliu menesiu net metu, tam kad skirtuma kainu paziureti... tai nieko gero negavau verysad.gif

jei gauciau pigiai, tai skrisciau savaitgaliui, su isskridimu ketvirtadieni ir grizimu sekmadieni.. man uztektu..
Papildyta:
QUOTE(tindiriuska @ 2006 07 28, 14:03)

paziurek viesbuciu ir per expedia puslapi, ten buna neblogu pasiulymu bet kuriai saliai: www.expedia.com
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2006 07 28, 13:03)
ACIU!!!
o gal dar padesi ir su apartamentais?  ax.gif visi jie atrodo centre, ale...

Kad tu kažkokius pobrangius išsirinkai. Maša per tą pačią agentūrą išsinuomojo nedidelį butuką už labai puikią kainą.
Jei nori pasivaikštinėt vakarais, pasisėdėt, į blusturgį vietinį savaitgalį užsukt, nuomokis Moufftard, Monge gatvėse arba aplinkinėse. Gyvenau Boulangers prie Cardinal Lemoine metro, tai išvis paryžietiškas gyvenimas - retai turistai vaikštinėja, Eifelis naktim prieš akis žiba, Montmartras kaip ant delno, o iki Notre Dame pėsčiom tik 15 min. Man tai buvo wub.gif .

Aišku, jei yra finansinės galimybės, rytais pasižvalgyt pro langą į Notre Dame fanstastiška.
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2006 07 28, 13:44)
Aciu, Agne  drinks_cheers.gif
finansai leidzia - mat tai labai ipatinga dovana smile.gif ilgai brandinta mintyse ir svajonese smile.gif tad leisim sau  ax.gif
o tos Moufftard, Monge gatves 5 rajone? sorry, kad kvailus klausimus uzduodu, bet jau akis praziurejau i tuos zemelapius ir gatves, dabar viskas galutinai susimakalavo...
beje, mes irgi spalio pabaigoje vyksim, idomu kaip oras..

Cia tai bent
Žvilgtelk - St. Severin gatve prie pat Notre Dame - net susileidau pamačiusi skelbimą wub.gif . Kažkada jau rašiau, kad žiemą tai yra pati kvapniausia gatvė Paryžiaus centre wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 28 liepos 2006 - 13:54
taip, viskas ieina. dar buna kad ir sutvarkymas ieina. siaip seimai su vaikais, arba kompanijai labiau apsimoka koki butuka, nei viesbuti.. cia tokie is brangesniu, bet galima ir visai pigiu paimti thumbup.gif
Papildyta:
as linkstu prie sito http://vacation.lodg...ac6dff606360c19 - ka manote?

be abejo, tas kur Agne siunte fantastiskas, ir pigesnis, taciau tik viena erdve, mums netinka verysad.gif jie butume dviese su vyru, rinkciaisi si varianta be kalbu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tindiriuska: 28 liepos 2006 - 14:10
Čia kiti superiniai pasiūlymai šalia - kaip aš sakau, šokoladininkų kampelyje:
puiku

Notre Dame gatvė čia

Puikus butas prie Mutualite:
čia

Mano meilė 18 arr. wub.gif
vienas

ir čia

Dievinu tokius vaizdus - porą kartų turėjau malonumą gyventi taip wub.gif
šičia

jei norit originalumo
žiūrėkit

Žavesys prie Hotel de Ville:
čia

Kiek apžvelgiau, man atrodo, kad tai puikiausi pasiūlymai bigsmile.gif
Atsakyti
Dievinu tokius vaizdus - porą kartų turėjau malonumą gyventi taip wub.gif
šičia

ACIU. kol ziurinejau net kose prisvilo blush2.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif thumbup.gif as sita irgi daug maz irgi anksciau uzciokinau mirksiukas.gif vaizdas nupirko thumbup.gif kaip manai, patogi vieta? labai noriu kaviarniu gatveleje, sitoj nesimato kad butu g.gif bet gal nieko? gal salia kitur bus. ir vieta nieko, daugiau maziau patogu bus i kitur rajonus nusliauzt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tindiriuska: 28 liepos 2006 - 15:48