QUOTE(Helianta @ 2006 05 15, 21:14)
O labiausiai džiaugiuosi, kad gegužės 17d, kaip tik prieš mums atvykstant, pagaliau po restauracijos atidaromas "L'Orangerie", Monet lelijų muziejus (uždarytas nuo 2000 buvo), pagaliau ten apsilankysiu.
Kadangi esu visiška Monet maniakė, tai dar ir dienos išvyką į Giverny susiorganizuosim.
Tiesa, žinau, kad gegužės 25 šiemet pas prancūzus nedarbo diena.
Planavau tą dieną į Defansą nuvažiuoti, bet kažin, ar supermarketas su agneklimjan išreklamuotais sočiais suvožtiniais dirbs?
Ir būtinai reiks surasti 'pačią geriausią bandelinę Paryžiuje'. Oi turiu silpnybę prancūziškoms bandelėms, ypač 'pain au chocolat'
Kadangi esu visiška Monet maniakė, tai dar ir dienos išvyką į Giverny susiorganizuosim.
Tiesa, žinau, kad gegužės 25 šiemet pas prancūzus nedarbo diena.
Planavau tą dieną į Defansą nuvažiuoti, bet kažin, ar supermarketas su agneklimjan išreklamuotais sočiais suvožtiniais dirbs?
Ir būtinai reiks surasti 'pačią geriausią bandelinę Paryžiuje'. Oi turiu silpnybę prancūziškoms bandelėms, ypač 'pain au chocolat'
Ojojoj, negalima, negalima man skaityt čia . Aš jau nuo senų senovės žiauriai noriu į Giverny , bet tai vis dar tik planas... Kuris, tikiuos, greit bus įgyvendintas.
O dėl nedarbo dienų, tai tikrai nežinau, nes tik per vieną - Bastilijos - buvau užtaikiusi, bet tada tikrai laaaabai mažai kas dirbo .
Būtinai į Kaizerio bandelinę užsuk, vis tiek gi centre, tik per piką neužtaikyk - teks jau nuo "Mutualite" stovėt . Net geriau pasidaro prisiminus.