na tokiam vienos nakties permiegojimui, Letta, labai tinka Formulės1 viešbutukai, ir kaina gera ir pakankamai normali aplinka, ir randasi jie kiek tolėliau nuo centro, tad su mašina tikrai ne problema
QUOTE(Linaiva @ 2006 04 11, 13:15)
o tai google paieškos neturi :lotuliukas gal čia rasi ką. aš pati nesinaudojau, bet vyras praeitą vasarą važiavo, tai buvo labai patenkintas http://www.hotelform...ule1/index.html
Ačiū labai
O dabar turim tokį galvos skausmelį Daugelyje vietų, kur žiūrėjom rezervaciją, mūsų mažasis sūnus (jam 1,5m) vis gaunasi kaip neįtelpantis į kambarį... Turiu galvoj, kad tarkim, F1 viešbutukuose, kambariai skirti max 3žmonėm... Mes būtume 4 (2suaugę, 1- šešiametis ir pusantrinukas)... Galvoju rezervuotis kambarį trims, nes mums tikrai nebus bėdos vieną naktį permiegot su mažuoju vienoj lovoj... Sakykit, ar neturėsim problemų atvažiavę? Ar neišvarys mūsų
Ta pati situacija ir su užsirezervuotu namuku savaitei... Mes būsim dvi šeimos: kartu su mumis būsianti šeima- trijų asmenų (2suaugę ir 1 šešiametis)... Namukas pagal aprašymus, skirtas 6-iems asmenims... Bet jame yra trys miegamieji... Ir vėl gaunasi, kad mažasis kaip ir persona non grata Kaip jūs manot, (gal kas jau turėjot patirties tuo klausimu) ar neturėsim didelių nemalonumų?
Niekada nesam keliavę, o ir su mažuoju pirmos atostogos, tai gal kam ir kvailai skamba mano nerimas, bet visgi...
Aš pergyvenu ne dėl to, kur jam miegoti, nes tikrai nebūtų bėdos kartu vienoj lovoj miegot (juk vistiek ir namuose dažnai tenka kartu naktį miegot).. Mano galvos skausmas, ar viešbučių/poilsiaviečių administracija neužsiožiuos ir nepasakys, kad kambarys pritaikytas tik tokiam žmonių kiekiui ir daugiau neįleisim
O dėl F1 laukiu naujienų vakare
O dėl F1 laukiu naujienų vakare
Mes nakvodavome ETAP viesbuciuose (kazkas panasaus i F1),ir visada uzsiregistruodavome kaip 3 suauge,nors miegodavome 4( su mumis visa laika keliaudavo vaikutis 4 m). Reikia moketi tik uz suaugusius,o ne uz vaikus.
Administracija nieko nesakydavo,nors ir matydavo.
Nezinau kaip F1,bet atvykus velai vakare (tiksliai nepamenu iki kelintos val administracija dirba),ieiti ir gauti vieta viesbutyje galima naudojantis automatu.Tai jis tikrai nieko nemato ir negirdi ,nei kiek jusu miega vienam kambaryje,nei ka jus ten darote.
Administracija nieko nesakydavo,nors ir matydavo.
Nezinau kaip F1,bet atvykus velai vakare (tiksliai nepamenu iki kelintos val administracija dirba),ieiti ir gauti vieta viesbutyje galima naudojantis automatu.Tai jis tikrai nieko nemato ir negirdi ,nei kiek jusu miega vienam kambaryje,nei ka jus ten darote.
ETAP viesbuciuose,jei atvyksti veliau nei administracija dirba, visas apgyvendinimo proceduras gali atlikti pats automatuose(ne banko automatuose,bet kazkas panasaus).tik reikia tureti kortele (ne electron,o visa) ir viskas. atsakai i klausimus,pamaigai mygtukus ir automatas izduoda registracijos lapa. tam lape surasyti visi duru kodai ir laisvai ieini i viesbuti,ir i savo kambari.
QUOTE(Smurka @ 2006 04 24, 15:12)
Primink man kainą. Gal ne ten žiūrėjau, nes kaina, mano akimis, kaip už hostelį yra kosminė. O ir vieta... Toli nuo centro. Už 50 eurų (po 25 žmogui dviviečiame) galima dviese ir padoriame viešbutėlyje apsistoti
Na, aš jų internetiniame puslapyje matau, kad kaina yra priklausomai nuo atstumo, tikriausiai, bet už 31eu trivietį kambarį galima išsinuomot. O pusryčiai žmogui 3,4eu
Kadangi mes su automobiliu važiuosim, tai mums atstumas, kaip ir ne didžiausia bėda
O kaip dėl tų minusų?
As tai apie F1 labai prastu atsiliepimu prisiklausiau
QUOTE(Smurka @ 2006 04 24, 15:21)
Na, minusas tas ir buvo pagrindinis, kad brangu ir užmiestyje. nes aš viešbučiams niekada didelių reikalavimų nekeliu, man svarbu tik, kad lova, dušas ir WC būtų. Tad savaime aišku, kad prasisukti norėtųsi kuo pigiau. 31 euras jau brangu kaip už hostelį. Ir čia dar be pusryčių?
Gerai, tada... o gal turi kokių pasiūlymų, kur geriau apsistoti? Aš čia anksčiau buvau užklausus, bet gavau atsakymą tik apie F1. Todėl, labai prašau, pasidalinkit patirtimi ir patarimais laiko turim iki birželio 12d., bet, manau, užsisakyti jau dabar reikėtų, todėl bet koks pasiūlymas, informacija labai laukiami
QUOTE(Smurka @ 2006 04 24, 15:38)
Čia užeik
O agneklimjan man gerokai pigesnius hostelius minėjo, po 21 eurą parai ir dar su kontinentiniais pusryčiais. va, jos ir klausk, nes aš pati viename iš jos rekomenduotų vasarą ketinu apsistoti
O agneklimjan man gerokai pigesnius hostelius minėjo, po 21 eurą parai ir dar su kontinentiniais pusryčiais. va, jos ir klausk, nes aš pati viename iš jos rekomenduotų vasarą ketinu apsistoti
Nugi yra žmonių, kurie ieško, ir sugeba kažką rasti O yra tokių, kaip aš- ieškau pagal duotas nuorodas, ir vistiek š... gaunasi. Nerandu aš nieko priimtino Agneklimjan nurodyti hosteliai daugiausia a la jaunimo namai. Kur daugiausia glaudžiasi studentai, ar vieniši keliautojai... Juose šalia tavęs viename kambaryje gali tau paguldyti kitą tokį patį pakeleivį... Jei ieškai nuotykių- valio smagu. Tačiau mes keliausim dvi šeimos su vaikais. Norėtume atskirų kambarių. Kol kas iš visų mano rastų, tik F1 siųlo trivietį kambarį parai už 31eu. Daugiau, kiek aš radau, tai yra duodama kaina vienam žmogui. Kol kas pigiausias, kokį pavyko rasti, tai 12eu vienam žmogui
Tavo duotoj nuorodoj man išvis nemeta jokių variantų pagal nurodytus kriterijus
Na tundra aš, tundra, bet nemoku aš ieškoti
QUOTE(Letta @ 2006 04 24, 17:16)
Sąžiningai perskaičiau visą temą, susikonspektavau ją, tačiau niekur priimtinesnio varianto kaip F1 šeimai neradau
O kiek jūs naktų planuojate ten nakvoti?
Man asmeniškai tai "Etap" priimtiniau nei "F1" (esu abu išbandžiusi). Brangiau (dvivietis-trivietis kambarys kainuoja apie 40-45 eurų aplink Paryžių), bet komforto daugiau.
"F1" kambaryje yra kriauklė, bet kiti patogumai - bendri. Man vienai nakčiai buvo ok, bet sesuo, bijanti uždarų patalpų, vengė dušo, kuris, bent jau toje "Formulėje", buvo nedidelė uždara kabina.
O "Etap" kambariukai yra su patogumais, "įeinama" dušo kabina plius tualetas.
Abu viešbučių tinklai priklauso tam pačiam Accor.
Mano požiūriu, pagrindinis jų privalumas - tai, kad jie yra ne miesto centre, o netoli autostradų, todėl labai patogūs, kai reikia tiesiog pernakvoti ir keliauti toliau
QUOTE(Smurka @ 2006 04 24, 16:04)
Letta, agnesklimjan žodžiais, kažkuriame hostelyje rezervavus iš anksto galima gauti ir keturvietį kambarį
Niu taip, pasak agneskliman , hostely prie Bastilijos, kuriame ji dažniausiai apsistoja, galima rezervuoti keturvietį kambarėlį pirmame aukšte, be to, tai kaip du atskiri dviviečiai kambariukai (kaip prancuziški 2 kambarių butukai) su dušu ir tualetu.
Taip, daugiausiai čia apsistoja jaunimas, bet anaiptol ne jaunimą teko ne kartą matyt. Be to, šeimos rezervuoja trivietį kambarį (kriauklė+spinta+lovos - dviaukštė ir vaikui "raskladūškė").
Iš pigesnių variantų dar yra viešbutukas "Hotel Tolbiac" štai čia.
Dar toks hostelis prie Eifelio: La Maison Hostel Paris 19-22,5 Eu
Dar vienas pačiam Monmartre su vaizdeliu į Sacre Coeur . Dvivietis kambarys kainuoja 23-27 Eu, trivietis - 21,50-25 Eu asmeniui (+pusryčiai+dusas ir WC+galima naudotis virtuve+daiktu saugykla+yra internetas ir faksas (nežinau, ar nemokamai).