QUOTE(Sonatina @ 2006 10 12, 09:27)
silver 27, tešla prieš dedant kiaušinius atrodo maždaug taip:
![user posted image](http://visualrecipes.com/files/recipe-images/372_image6_sm.jpg)
Jeigu tau gavosi skysta sudėjus kiaušinius, reikėjo nedėti visų kiaušinių... Greičiausiai tavo kiaušiniai buvo labai dideli... Reikia dėti po vieną kiaušinį ir stebėti, kokia tešlos konsistencija ir tada arba dėti dar, arba jau nebedėti...
Paruošta tešlą turėtų atrodyti maždaug taip:
![user posted image](http://visualrecipes.com/files/recipe-images/372_image7_sm.jpg)
Prie 220 laipsnių pyragaičiai ne tik turi iškilti, bet ir šiek tiek parusti ir tik tada reikia prisukti temperatūrą...
Mėgink dar kartelį, tai tikrai nėra sudėtinga ir turi pasisekti![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![user posted image](http://visualrecipes.com/files/recipe-images/372_image6_sm.jpg)
Jeigu tau gavosi skysta sudėjus kiaušinius, reikėjo nedėti visų kiaušinių... Greičiausiai tavo kiaušiniai buvo labai dideli... Reikia dėti po vieną kiaušinį ir stebėti, kokia tešlos konsistencija ir tada arba dėti dar, arba jau nebedėti...
Paruošta tešlą turėtų atrodyti maždaug taip:
![user posted image](http://visualrecipes.com/files/recipe-images/372_image7_sm.jpg)
Prie 220 laipsnių pyragaičiai ne tik turi iškilti, bet ir šiek tiek parusti ir tik tada reikia prisukti temperatūrą...
Mėgink dar kartelį, tai tikrai nėra sudėtinga ir turi pasisekti
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Oi kaip faina, net su nuotraukom
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)