QUOTE(Sonatina @ 2006 10 12, 09:27)
silver 27, tešla prieš dedant kiaušinius atrodo maždaug taip:
Jeigu tau gavosi skysta sudėjus kiaušinius, reikėjo nedėti visų kiaušinių... Greičiausiai tavo kiaušiniai buvo labai dideli... Reikia dėti po vieną kiaušinį ir stebėti, kokia tešlos konsistencija ir tada arba dėti dar, arba jau nebedėti...
Paruošta tešlą turėtų atrodyti maždaug taip:
Prie 220 laipsnių pyragaičiai ne tik turi iškilti, bet ir šiek tiek parusti ir tik tada reikia prisukti temperatūrą...
Mėgink dar kartelį, tai tikrai nėra sudėtinga ir turi pasisekti
Jeigu tau gavosi skysta sudėjus kiaušinius, reikėjo nedėti visų kiaušinių... Greičiausiai tavo kiaušiniai buvo labai dideli... Reikia dėti po vieną kiaušinį ir stebėti, kokia tešlos konsistencija ir tada arba dėti dar, arba jau nebedėti...
Paruošta tešlą turėtų atrodyti maždaug taip:
Prie 220 laipsnių pyragaičiai ne tik turi iškilti, bet ir šiek tiek parusti ir tik tada reikia prisukti temperatūrą...
Mėgink dar kartelį, tai tikrai nėra sudėtinga ir turi pasisekti
Oi kaip faina, net su nuotraukom . Šiandien vėl bandysiu, nes liko visas įdaras. O ir tų nesigavusių jau po vakar vakaro neliko. Labai skanu, pigu ir greitai paruošiama. Ačiū