Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

QUOTE(Minela* @ 2012 12 24, 10:27)
vakar 2 kartus kepiau ir subliuksta sad.gif ikaitinau orkaite, kepiau pirma 220 paskiau 190 padariau ir sukrito o paruduoja per daug...vidus zalias sad.gif noriu issikept bet nepavyksta kazin kodel?? sad.gif

Mazinkit temperatura. Is pradziu bandykit maksimum 200, paskui 170-180. Ir dar gal per aukstai skarda dedat? Pabandykit zemiau.
Atsakyti
Sveikos, o gal kas zinot daugiau idaru eklerams, netik saldziu. Valgius labai skanius su kumpiu arba su zuvim, na niekur nerandu receptu ;/ gal galit kas i privata atsakyti, as cia uzsuku retokai sad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kepiau pagal sonatinos recepta...mano tesla gavosi kietoka mano supratimu, nes neislindo per tutele, o plyso maiselis doh.gif kaip suprantu cia del kiausiniu, nes mano kiausiniai buvo mazi, ir taip dejau 5...bet bijojau praskiesti g.gif bet iskepe graziai, puikiai iskilo ir gavosi geri thumbup.gif kas pasakytu, kokia mazdaug tirstumo turetu buti ta tesla 4u.gif

o idara dariau toki: istryniau 200g varskes su puses citrinos sultimis ir dvie saukstais cukraus, po to ja sumaisiau su pakeliu pudingo (paruostu pagal istrukcija). gavosi labai gaivus kremas, tik manyciau reikia siektiek keisti santyki, turbut daugiau varskes, nes toks skystokas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 22, 21:03)
Nagi nagi ir stai as cia po kepiniu smile.gif

Rezultatas pagal recepta: http://aj-receptai.b...sausainiai.html

Viskas pavyko puikiai tik sunku apspresti kepimo laika. Kepiau karsto oro srauto funkcija, bet man regis ciut truko kepimo, nors jau ganetinai apskrudo.
Tiesa tikejausi, kad kazkiek pakils, bet ka idejau ta ir istraukiau.

Rezultatas pagal Sonatinos recepta:

Vietoj vandens dejau pieno, ir man uzteko 3 kiausiniu. Labai minstuciai skanuciai, tikrai tinka tiek saldziam idarui tiek mesiniam.

Dabar turiu sugalvoti koki krema ipusti, nes dar nenusprendziau..  doh.gif

kaip pas jus gaunasi blizgus, pas mane matiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 01 gegužės 2013 - 13:04
Ojjj kaip skaniai cia visos kepa, mano patys megstamiausi butent plikyti thumbup.gif reikia tik gera recepta issirinkti bigsmile.gif
Atsakyti
Plikyti pyragaičiai su maskarponės kremu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Noriu pasigaminti plikytos tešlos tortą. Receptuose, kuriuos radau, siūloma torto lakštą išformuoti švirkštu, bet aš mąstau, ar nebūtų įmanoma tešlą tiesiog išlieti kepimo formoj kaip ir kokiam biskvitui? Gal kuri mėginot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2013 06 26, 16:35)
Noriu pasigaminti plikytos tešlos tortą. Receptuose, kuriuos radau, siūloma torto lakštą išformuoti švirkštu, bet aš mąstau, ar nebūtų įmanoma tešlą tiesiog išlieti kepimo formoj kaip ir kokiam biskvitui? Gal kuri mėginot?  ax.gif

Atsakysiu pati į savo klausimą, gal mano pasidalinimas patirtimi kam nors pravers smile.gif Lakštus tiesiog išformavau mentelės pagalba paprastoje skardoje, tokie iškepė daug gražiau, nei pirmasis blynas, išlietas tortinėje formoje schmoll.gif Matyt, tešlai reikia vietos plėstis ir į šonus kažkiek.
Atsakyti
sveikos merginos,ir man siandien teko isbandyti sio skanesto recepta,viskas gavosi labai gerai ,nuostabus skonis tik vienas bet....mano darbas buvo ivertintas 15min.vaiku ragavimu,kuorie sakyciau isgaravo kaip kad ju ir nebuvo,nespejus net ideti kremo i juos nors dariau is 3 teslos normu,ir padaryti foto....
Atsakyti
GALUZE, puikus jusu darbo ivertinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2013 07 07, 22:23)
GALUZE, puikus jusu darbo ivertinimas  smile.gif

Aciukas,taip ivertinimas puikus,bet kai jo nelieka nei akiu pasimegavimui,kad darei ir stengeisi,ir susimastai ar isvis buvai kazka dariusi,tai buna ismusa betkoki nora dar kazka daryt blush2.gif toks jausmas kad mano vaikiai nera nieko valge ir tai daro pirma kart,nors buna kad kepi ir kepi,ir ta pati ne kazka vis naujo
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2013 07 08, 08:43)
Aciukas,taip ivertinimas puikus,bet kai jo nelieka nei akiu pasimegavimui,kad darei ir stengeisi,ir susimastai ar isvis buvai kazka dariusi,tai buna ismusa betkoki nora dar kazka daryt    blush2.gif toks jausmas kad mano vaikiai nera nieko valge ir tai daro pirma kart,nors buna kad kepi ir kepi,ir ta pati ne kazka vis naujo

Pritarsiu, daznai buna toks jausmas, kad ilgai darai darai, o per kelias minutes viskas dingsta ir kazkaip gaila savo jegu buna. Bet plikyti sausainiai labai greit padaromi, tai kad galima nors ir iskart dar uzmaisyt ir pakartot smile.gif
Atsakyti