Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

QUOTE(laurindre @ 2012 03 27, 12:00)
Butent plikyto kremo niekada nedariau, tai nelabai galiu pasakyti kiek. Bet tokio tipo gaminius darant, maisau, kol pradeda tirsteti, maisyti reikia nuolat 4u.gif

Laurindre, padariau plikyta krema thumbup.gif , pavyko ax.gif biggrin.gif . nuolat maisiau uzejus ant vidutines ugnies, ir vuolia thumbup.gif
Atsakyti
maniškiai su plikytu kremu
user posted image
o šie su pikantišku įdaru
user posted image
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 04 04, 17:03)
maniškiai su plikytu kremu

Labai skaniai atrodo, koki recepta naudojot plikytiems pyrageliams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 04 04, 17:03)

ar tokia pat tesla naudojot abiem pyrageliams, nes pirmieji, su plykytu kremu atrodo tai minkstuciai, o va pikantiskieji tokie kaip man gaunas, trapesni ir kietesni, nebent taip tik foto atrodo g.gif blush2.gif
Atsakyti
tešla:
175 ml vandens
75 g. sviesto
110 g. kvietinių miltų
3 kiaušiniai
žiupsnelis druskos

abiems tešla ta pati ir tie su pikantišku tikrai minkštučiai, gal tik foto taip atrodo, kad jie trapūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 04 04, 20:56)
tešla:
175 ml vandens
75 g. sviesto
110 g. kvietinių miltų
3 kiaušiniai
žiupsnelis druskos

abiems tešla ta pati ir tie su pikantišku tikrai minkštučiai, gal tik foto taip atrodo, kad jie trapūs  smile.gif

pas jus manau maziau miltu nei maniskiam recepte gal dar ir del to man kietoki gaunas g.gif
Atsakyti
Tikrai gali buti del miltu. As ir ne viena recepta isbandziau, kol suradau man tinkamiausia ax.gif
Atsakyti
Visiska nesekme su tais plikytais sausainiais...iskepe, subliusko ir gavosi kaip blynai... blush2.gif antra karta jau baisu bandyti... verysad.gif g.gif
Atsakyti
jei subliuško tai per anksti atidarei orkaite.
Atsakyti
tema apmirusi. O gaila... juk tokie skanūs kepiniai būna
plikytinukų su karameliniu įdaru tortukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 04 04, 21:07)
pas jus manau maziau miltu nei maniskiam recepte gal dar ir del to man kietoki gaunas  g.gif

minkštesni plikytinukai gaunasi naudojant ne vandenį, o pieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 02, 15:18)
tema apmirusi. O gaila... juk tokie skanūs kepiniai būna
plikytinukų su karameliniu įdaru tortukas

o koks įdaro receptas? ax.gif
Atsakyti