Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

Mano savaitgali daryti plikyti pyragaiciai su karameliniu kremu ax.gif
user posted image
Atsakyti

! 
Primenu, kad  nuotraukos necituojamos. Visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos, yra trinamos be išankstinio perspėjimo.
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2012 03 26, 15:42)

Oi buvau ištrinta dėl nuotraukos citavimo. doh.gif
Pyragėliai puikūs, o koks kremo receptas, nes turiu pačios išvirto kondensuoto. Ką dar reikia įdėt ir kokiais kiekiais? Noriu labai išbandyti. Ačiū
Atsakyti
As dariau su grietinele ir rududu.Dariau didesni kieki is 400 gr.grietineles ir puse indelio rududu,uzvirinau grietinele su rududu,atvesinau per nakti ir suplakiau su grietineles standikliu.Likusi kieki norejau dar panaudot kitiems pyragaiciams,bet toks skanus,kad sulaiziau..... blush2.gif
Atsakyti
Šitas kremas be proto skanus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2012 03 26, 18:46)
As dariau su grietinele ir rududu.Dariau didesni kieki is 400 gr.grietineles ir puse indelio rududu,uzvirinau grietinele su rududu,atvesinau per nakti ir suplakiau su grietineles standikliu.Likusi kieki norejau dar panaudot kitiems pyragaiciams,bet toks skanus,kad sulaiziau..... blush2.gif

O ar būtina virinti grietinėlę ir ką tas duoda? O jei plaktą grietinėlę sumaišyčiau su virtu kondensuotu ir be standiklio (nes jis man duoda blogą prieskonį), ar gerai gautųsi?
Atsakyti
Rududu neistirps saltoje grietineleje. Be standiklio gali nelaikyti formos. Tortui tinka, bet pyrageliuose nebus bangu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2012 03 26, 14:42)

bigsmile.gif koks grozis. Ir kremas idomus - niekad plikytu pyrageliu su tokiu nevalgiau, reikes isbandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2012 03 26, 12:38)
o kas nesigauna?

as tik pastatau ant ugnies vidutines ir man viskas tada jau buna doh.gif sukrenta jis ir pasileidzia i tokias krekenas doh.gif
Atsakyti
Perkaitinat doh.gif Ant vandens voneles darykite,ne taip stipriai kaista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 03 27, 11:51)
Perkaitinat doh.gif Ant vandens voneles darykite,ne taip stipriai kaista biggrin.gif

ups doh.gif ... o kiek mazdaug laiko visa tai sildyti ant garu voneles? g.gif Velykom noriu sukonstruot krokembusa, bet neapsisprendziu ar tikrai vel apsiimti zaisti su tuo plikytu kremu ar geriau plakta grietinele ten maisyt g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 27, 11:55-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 27, 11:55)
ups  doh.gif ... o kiek mazdaug laiko visa tai sildyti ant garu voneles?  g.gif  Velykom noriu sukonstruot krokembusa, bet neapsisprendziu ar tikrai vel apsiimti zaisti su tuo plikytu kremu ar geriau plakta grietinele ten maisyt g.gif

Butent plikyto kremo niekada nedariau, tai nelabai galiu pasakyti kiek. Bet tokio tipo gaminius darant, maisau, kol pradeda tirsteti, maisyti reikia nuolat 4u.gif
Atsakyti