Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

QUOTE(redsa @ 2012 02 04, 23:17)
viska dariau pagal recepta is 'JI' zurnalo "krokenbusas'... gavosi labai grazus sausainiukai, skonis geras, bet labai kieti... idomu kodel?
tik va idomiai ten parasyta- 250ml miltu. tai idejau 250 gramu. gal miltu per daug? patarkit kas nors smile.gif


100 ml atitinka mazdaug 60g miltu, gerokai padauginai miltu biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif o blembocki... na, einu bandyt is naujo smile.gif aciu
Atsakyti
aciu uz patarimus gavosi FANTASTISKI wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redsa: 05 vasario 2012 - 13:31
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 09 23, 01:41)
Na aciuuuuuu didelis uz patarima,dabar tikrai minsti ir skanesni gavosi, thumbup.gif
user posted image



butu idomu pagal koki recepta kepet? ir kaip idaras darytas???

nes man jie niekaip nesigauna, iskepa tokie trakus labai ir labai tuscia viduriai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2012 02 06, 10:52)
butu idomu pagal koki recepta kepet? ir kaip idaras darytas???

nes man jie niekaip nesigauna, iskepa tokie trakus labai ir labai tuscia viduriai doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ko gero darot su vandeniu tesla ar ne, nes butent man tokie traskus gaunas darant su juo, o su pienu daug minkstesni bet daugiau linke degti, o del tusciaviduriu tai jie tokie ir turi gautis, kad galetumet idaro idet smile.gif
Atsakyti
kokia gera ideja nupjauti virsuneles bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už receptus, kepiau pagal Bea, iš pirmojo puslapio, pasirodo, visai nesudėtinga smile.gif
pirmą kartą įdariau pikantiška mišraine, antrą - vaniliniu pudingu, labai skanu.
Atsakyti
Šiandienos pyragėliai, tiksliau tik sausainėliai, nes ir be įdaro pakankamai skanūs.

Kadangi foto buvo žiauriai per didelė, tai pašalinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 18 vasario 2012 - 21:36
Sakykit merginos prasau,o jei pyrageli darai su varskes idaru ar pati idara susvisrksciate svirkstu ar kazkaip kitaip darote ?
Atsakyti
Jei turi svirksta, tai svirksti, jei ne - prapjauni ir idedi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 02 19, 20:24)
Jei turi svirksta, tai svirksti, jei ne - prapjauni ir idedi 4u.gif



aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 09 16, 16:15)
Močiutė kepdavo tokius sausainius - vadino "šmūru". Tešla, kaip dabar galvoju, turėtų būti plikyta. Ji tą tešlą nestoru sluoksniu ištepdavo blėtelėje, patepdavo kiaušiniu, pabarstydavo cukrumi ir cinamonu. Kepant tešla susibanguodavo visaip. Iškeptą pajaustydavo kvadratėliais.  wub.gif  jau kas per stebuklas būdavo  wub.gif  Gaila, kad močiutė jau anapily, o prieš mirtį (dar nebuvo visai silpna) bandžiau išklaust receptą, bet niekaip ji jau jo nebegalėjo prisimint  verysad.gif
Taigi, gal kas turit šį receptuką? Gal jį žmonės kitu pavadinimu žino?
Dar prisiminiau, lyg su taukais darydavo... O gal maišau ką ... mastau.gif
Būtų didelis AČIŪ  4u.gif
Nes man jis - ne tik saldumynas, bet ir paveldas. Prarastas, deja...  verysad.gif


Labai dėkoju, atsiuntusiai šį adresiuką 4u.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
http://www.povarenok...pes/show/49564/

Bet nesigauna man jis toks, kaip nuotraukose verysad.gif
Vizualiai atrodė per skystas. Ir nesusibangavo unsure.gif
Kitą kart bandysiu dėt mažiau kiaušinių. O gal vandens mažiau?
gal kas turi dar kokių minčių?
Atsakyti