Norėčiau
QUOTE(maya @ 2011 10 09, 21:45)
Makaliuze gavosi , o taip tikejausi. Vakar simtalapio tesla nesigavo, siandien plikytiniu. Itariu nekokia as kulinare savaitgaliais
nenusimink,ir bandyk dar cia ne tau vienai taip kartais buna tikrai megink dar,cia klausk,merginos tikrai pagelbes
QUOTE(Laura81r @ 2011 10 10, 08:52)
nenusimink,ir bandyk dar cia ne tau vienai taip kartais buna tikrai megink dar,cia klausk,merginos tikrai pagelbes
Bandysiu siandien vel, tik vaika i mokykla isvesiu. Namie niekas nesimakaluos tai glaima bus ramiai virtuveje makaluotis. Mazoji sau visada veiklos susiranda.
Ar į plikytą kremą galima dėti visus kiaušinius, ta prasme su baltymu? Nes kai kur receptus radau su kiaušiniais, o kai kur su tryniais...
Gaila man tuos baltymus veltui..
Gaila man tuos baltymus veltui..
QUOTE(Duti @ 2011 12 29, 23:12)
Ar į plikytą kremą galima dėti visus kiaušinius, ta prasme su baltymu? Nes kai kur receptus radau su kiaušiniais, o kai kur su tryniais...
Gaila man tuos baltymus veltui..
Gaila man tuos baltymus veltui..
Aš visada dedu visą kiaušinį
Tik ne visus iš karto, o įmušu po vieną ir gerai išmaišau, tada kita ir t.t.
Labai gerai gaunasi
O aš irgi noriu paklausti, gal kas darote kremą iš varškes.
Norėčiau pasidaryti varškės kakavinį kremą, bet nerandu recepto
QUOTE(adatiene @ 2011 12 30, 09:41)
O aš irgi noriu paklausti, gal kas darote kremą iš varškes.
Norėčiau pasidaryti varškės kakavinį kremą, bet nerandu recepto
Norėčiau pasidaryti varškės kakavinį kremą, bet nerandu recepto
As dedu kremine varske ir maisau su plakta grietinele. Na ir kakavos galima imaisyti tiek kiek norisi Tiesa, dar cukraus reiketu pagal skoni, galima vanilinio del skonio, bet jei su kakava, tai nebutina
QUOTE(Black Swan @ 2012 02 01, 20:17)
Sveikos merginos, gal galite man paaiskinti ka ne taip padarau, kad man niekaip plikytiniai nesigauna? Tesla lyg ir gera gaunasi, bet man jie nepakankamai iskyla ir gaunasi su beveik pilnais viduriais (kremas i vidu netilptu) help...
manau juos perkarstai kepat...
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 02 01, 21:50)
manau juos perkarstai kepat...
tai kad plikytai tešlai reikia didesnio karščio nei tarkim mielinei ar biskvitinei Tarkim aš visad keksus, biskvitus kepu ne didesnėj nei 180 laipsnių, o plikytukus jau karščiau - apie 200.
Dėl neiškilimo sunku ką nors patarti. Bet priežasčių gali būti daug. Gal iš tiesų netinkama temp, gal blogai užplikėt miltus (būtina į tik ką užvirusį skystį juos supilti), gal tešla per skysta, gal tiesiog receptas blogas (blogas riebalų, skysčio ir miltų santykis).
QUOTE(Laura81r @ 2011 09 24, 19:36)
oi,niam niam kaip cia skaniai atrodo.. merginos,o kodel mano pyrageliai subliusko?? gal per greitai istraukiau is orkaites?bet tai ka daryti,jei reikia kepti per kelis kartus??laukti,kol visiskai atves orkaiteje?
Daznai supliuksta todel, kad buna nedakepe ir po to atidarius orkaite jie sukrenta. Plikytiems pyragaiciams orkaites darineti negalima tol, kol jie kepa.. kazkaip is ju garuoja skysciai ir ju deka kepdama tesla auga... kai atidarote isgaruoja ta dregme ir po to nera is ko kepti. KAzkas tokio..bent jau kiek skaiciau.
QUOTE(pienas @ 2012 02 02, 10:24)
Daznai supliuksta todel, kad buna nedakepe ir po to atidarius orkaite jie sukrenta. Plikytiems pyragaiciams orkaites darineti negalima tol, kol jie kepa.. kazkaip is ju garuoja skysciai ir ju deka kepdama tesla auga... kai atidarote isgaruoja ta dregme ir po to nera is ko kepti. KAzkas tokio..bent jau kiek skaiciau.
viska dariau pagal recepta is 'JI' zurnalo "krokenbusas'... gavosi labai grazus sausainiukai, skonis geras, bet labai kieti... idomu kodel?
tik va idomiai ten parasyta- 250ml miltu. tai idejau 250 gramu. gal miltu per daug? patarkit kas nors
tik va idomiai ten parasyta- 250ml miltu. tai idejau 250 gramu. gal miltu per daug? patarkit kas nors