svarbiausia - nenukrypti nuo proceso "i lankas".
Kol miltai neuzsiplike, nuo kaitvietes nenukelti, kiausinius imusti i truputi pravesusia tesla. Na, ir kepant dureliu nekibinti. Tik tiek.
Oi, buciau pamirsus - labai svarbu gera nuotaika
Papildyta @ [mergetime]1097067152[/mergetime]
Beje, dristu pasiulyti kita plikytos teslos recepta;
1 stikline vandens
150 g sviesto arba margarino (kepiniams)
1 stikline miltu
5 kiausiniai
Riebalus susmulkint, sudet i vandeni, uzvirinti. Kai vanduo kunkuliuos, pilti miltus (geriau dalimis) ir stropiai maisyti (nenukeliant nuo ugnies), kol pasidarys gumulas, o sausu miltu nebeliks.
Tada nuo ugnies nukelt, truputi praausint ir sudeti kiausinius. Viska kruopsciai ismaisyti iki vienalytes mases. Geriausia - mikseriu.
Kad tesla neliptu prie sauksto, kuriuo dedu ant skardos, pamirkau ji saltame vandenyje, o skarda pabarstau miltais.
Va.