Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

Niu psio, susimu ir artimiausiomis dienomis surašysiu Paris Brest gromatą mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Letune @ 2010 06 07, 21:02)
Aš irgi norėčiau to žiedo recepto. Laukiu. O kol kas gal kam pravers ir šis:
Paris Brest- pagal Glacee
O ir kremą gal čia galima pakeisti ir daryti "Praline"?

g.gif manau galima paeksperimentuoti, tik, manau, tada nereiktų dėti citrinos, kad skoniai nespjautų tarpusavyje mirksiukas.gif
Atsakyti
na,pagaliau pabandziau ir as pagaminti plikytus pyragelius 4u.gif bet,nezinau,kazkas man cia ne to.nuojauta kuzda,kad gal miltu per daug g.gif user posted image

Uploaded with ImageShack.us user posted image

Uploaded with ImageShack.us
gal kas daugiau kepes,galetumet pasakyti,kas ne taip? rolleyes.gif kazkaip ir viduriukas man lyg kaip nedakepes blush2.gif o skonio,tai labai kiausiniai jauciasi...kaip kiausinienes? g.gif
Papildyta:
beje,dariau pagal BEA recepta,ten kur receptas duotas 600g teslos. g.gif beje,o kodel man jie subliusko is karto? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 08 birželio 2010 - 19:23
Dėl subliūškimo, tai , manau, reiktų kokiai 10 minučių palikti išjungtoje orkaitėje - kad nebūtų staigaus temperatūrų pokyčio mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu,kita karta pabandysiu palikti dar orkaiteje.bet labai jau smalsu buvo,kas gausis.ir,beje,kaip atsalo,skonis buvo geresnis.ne taip kiausinis jautesi.is vis,manau,sitie sausainiukai is tu,kuriuos reikia valgyti tik atvesusius,o cia labai jau nekantravimas tokis uzvaldes buvo blush2.gif
Atsakyti
Laura81, o tu pripildyk kremo ir išsipūs biggrin.gif

merginos, patarkit, kaip sugalvot tokio tipo pyragaičius padaryt su braškėm... t.y. geriausiai būtų patogiai paimamas kelių kąsnių skanumynas su mascarponės sūrio kremu ir braškėm. Bet nesugalvoju kur tą braškę įkišt g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 06 09, 10:21)
Laura81, o tu pripildyk kremo ir išsipūs  biggrin.gif

merginos, patarkit, kaip sugalvot tokio tipo pyragaičius padaryt su braškėm... t.y. geriausiai būtų patogiai paimamas kelių kąsnių skanumynas su mascarponės sūrio kremu ir braškėm. Bet nesugalvoju kur tą braškę įkišt  g.gif  ax.gif

Iškepk tokius apvalius pyragaičius , jų kepurėlę dailiai nupjauk, į vidų pridėk kremo, ant jo pasodink visą braškę ir arba be kepurės palik arba viršūnėlę uždėk wink.gif

niu dar vienas variantas : pradžia tokia pati, tik ant kremo išdėliok ratuku braškę supjaustytą griežinėliais tada vėl kremo ( bet nedaug) ir tada kepurėlė , dar galima cukraus pudra pabarstyti wub.gif biggrin.gif

Siaubas blink.gif jau pati užsinorėjau tokio gardumyno, plius braškių atsirado, maskarponės pilnas šaldytuvas ( čia buvau užspirkusi per nuolaidas maximoje doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 06 09, 11:21)
Laura81, o tu pripildyk kremo ir išsipūs  biggrin.gif

merginos, patarkit, kaip sugalvot tokio tipo pyragaičius padaryt su braškėm... t.y. geriausiai būtų patogiai paimamas kelių kąsnių skanumynas su mascarponės sūrio kremu ir braškėm. Bet nesugalvoju kur tą braškę įkišt  g.gif  ax.gif

Saldžiuose su nuotraukomis Daividija tooookio gėrio foto šlioptelėjo!! wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 06 09, 18:06)
Saldžiuose su nuotraukomis Daividija tooookio gėrio foto šlioptelėjo!! wub.gif  thumbup.gif

jau mačiau drinks_cheers.gif bandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Agam, ten superiškai pyragiukai atrodo wub.gif essen.gif
Atsakyti
klausykit,mergaites,as dar su kvailais klausimais wub.gif o jus plikytus pyragelius kemsate kremu ar kokiu tai idaru dar siltus,ar jau atvesusius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 10, 17:16)
klausykit,mergaites,as dar su kvailais klausimais  wub.gif  o jus plikytus pyragelius kemsate  kremu ar kokiu tai idaru dar siltus,ar jau atvesusius?  ax.gif

as pripurskiu kremo, kai atvesta. Manau, jei siltus idaryciau, istiztu pyrageliai.
Atsakyti
pasirodysiu savo bandymus is plikytos teslos blush2.gif labai bijojau kepti, bet gavosi visai nieko... bent jau MB (o jis virejas) patiko doh.gif jeigu kas nores receptuko --- tai uzsukite i mano bloga... gal kam pagelbesiu 4u.gif
cia taip atrode tik iskepus:
user posted image
o cia jau su idaru (plakta grietinele), vaniliniais ledais ir sokolado glazura --- man taip skaniausia juos valgyti blush2.gif
user posted image
Atsakyti