Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

Štai šis gardumynas wub.gif bendroje visumoje, jei reikia viską vienu metu pagaminti, tai užima 8 valandas + dar kokias 2 biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ir viena foto iš gaminimo eigos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 06 07, 08:21)
Štai šis gardumynas  wub.gif  bendroje visumoje, jei reikia viską vienu metu pagaminti, tai užima 8 valandas + dar kokias 2  biggrin.gif

Wow!! ispudingas pyragas. Bet gamyba 10 val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 06 07, 08:07)
Wow!! ispudingas pyragas. Bet gamyba 10 val.  doh.gif

Čia užima tiek laiko , kai daromi visi reikiami ingridientai ( t.y. praline masė, plikytos tešlos žiedas, 3 skirtingi kremai tada atvėsinimas ,pertepimas ir t.t.t.) mirksiukas.gif

na bet šis vainikas vertas to wub.gif
Atsakyti
na jo,vainikas tai atrodo labai ispudingai!!!bet ir man ukliuvo tas gaminimo laikas g.gif nezinau,ar pasiryzsciau toki pradet gaminti.atrodo tai super skaniai ,ir tokio jauciu niekur kitur nenusipirksi thumbup.gif
Atsakyti
O receptas blink.gif
Manes nebaugina ilgas gaminimo laikas, nooooooriu blush2.gif
Atsakyti
O kas tai per daiktas „praline masė”
Atsakyti
Man sitie zodziai apsoliuciai nieko nesako, todel ir noriu recepto g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Praline mase:http://irri-style.blogspot.com/2010/04/praline-aux-noisettes-lazdyno-riesutu.html 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 07, 10:05)
na jo,vainikas tai atrodo labai ispudingai!!!bet ir man ukliuvo tas gaminimo laikas  g.gif  nezinau,ar pasiryzsciau toki pradet gaminti.atrodo tai super skaniai ,ir tokio jauciu niekur kitur nenusipirksi  thumbup.gif

na čia man tiek laiko užėmė ( tiesą pasakius tada apskritai pirmą kartą gaminau ir plikytą tešlą ir tą praline masę ir kremus... biggrin.gif ) gal dėl to tiek laiko ir užėmė g.gif

QUOTE(laurindre @ 2010 06 07, 11:06)
O receptas blink.gif
Manes nebaugina ilgas gaminimo laikas, nooooooriu blush2.gif

na man reikia kažkaip susiimti ir visą aprašymą paruošti ( viską turiu : ir foto pačiso eigos ir receptą, tik vis laiko pritrūksta sudėti surašyti gražiai doh.gif biggrin.gif )

Jap, mikaela, praline masės ( galima nuprotėti nuo skanumo wub.gif biggrin.gif ) receptukas ten biggrin.gif
Atsakyti
Labai lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau to žiedo recepto. Laukiu. O kol kas gal kam pravers ir šis:
Paris Brest- pagal Glacee
O ir kremą gal čia galima pakeisti ir daryti "Praline"?

Atsakyti