Štai šis gardumynas bendroje visumoje, jei reikia viską vienu metu pagaminti, tai užima 8 valandas + dar kokias 2
ir viena foto iš gaminimo eigos
QUOTE(Nova @ 2010 06 07, 08:07)
Wow!! ispudingas pyragas. Bet gamyba 10 val.
Čia užima tiek laiko , kai daromi visi reikiami ingridientai ( t.y. praline masė, plikytos tešlos žiedas, 3 skirtingi kremai tada atvėsinimas ,pertepimas ir t.t.t.)
na bet šis vainikas vertas to
na jo,vainikas tai atrodo labai ispudingai!!!bet ir man ukliuvo tas gaminimo laikas nezinau,ar pasiryzsciau toki pradet gaminti.atrodo tai super skaniai ,ir tokio jauciu niekur kitur nenusipirksi
O receptas
Manes nebaugina ilgas gaminimo laikas, nooooooriu
Manes nebaugina ilgas gaminimo laikas, nooooooriu
O kas tai per daiktas praline masė
Man sitie zodziai apsoliuciai nieko nesako, todel ir noriu recepto
Praline mase:http://irri-style.blogspot.com/2010/04/praline-aux-noisettes-lazdyno-riesutu.html
Ačiū
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 07, 10:05)
na jo,vainikas tai atrodo labai ispudingai!!!bet ir man ukliuvo tas gaminimo laikas nezinau,ar pasiryzsciau toki pradet gaminti.atrodo tai super skaniai ,ir tokio jauciu niekur kitur nenusipirksi
na čia man tiek laiko užėmė ( tiesą pasakius tada apskritai pirmą kartą gaminau ir plikytą tešlą ir tą praline masę ir kremus... ) gal dėl to tiek laiko ir užėmė
QUOTE(laurindre @ 2010 06 07, 11:06)
na man reikia kažkaip susiimti ir visą aprašymą paruošti ( viską turiu : ir foto pačiso eigos ir receptą, tik vis laiko pritrūksta sudėti surašyti gražiai )
Jap, mikaela, praline masės ( galima nuprotėti nuo skanumo ) receptukas ten
Labai lauksim
Aš irgi norėčiau to žiedo recepto. Laukiu. O kol kas gal kam pravers ir šis:
Paris Brest- pagal Glacee
O ir kremą gal čia galima pakeisti ir daryti "Praline"?
Paris Brest- pagal Glacee
O ir kremą gal čia galima pakeisti ir daryti "Praline"?