Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

man irgi...ryt gal irgi pabandyt reikes,jei nelabai tinginys uzeis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 05 28, 18:40)
As dedu tokius kiekius
100 gr sviesto
1 st miltu
1 st vandens
ziupsnelis druskos
3-4 kiausiniai
Kiausiniai priklauso nuo dydzio. Reikia ziureti, kad tesla butu ne per skysta. Pirma karta man gavosi blynai lotuliukas.gif

st tai stiklines?tai cia mazdaug apie 200g?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 29 gegužės 2010 - 23:10
Na jau šiandien pasiryžus esu išsikepti ekleriukus thumbup.gif tikiuosi iki pietų tinginys nepagaus tongue.gif thumbup.gif
Tik pasižiūrėjau, kad jau kepimo popieriaus neturiu, kaži ant ko dar galima juos sudėti, kad nepriliptų? g.gif Mažius serga, tai iki parduotuvės nenueisim...
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 30, 00:10)
man irgi...ryt gal irgi pabandyt reikes,jei nelabai tinginys uzeis  wub.gif
Papildyta:

st tai stiklines?tai cia mazdaug apie 200g?

Nesvarbu, kokio dydzio, svarbu, kad abi vienodos butu 4u.gif Miltai ir vanduo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano gamintas eklerų tortas, šviesūs ir šokoladiniai eklerai pertepti vaniliniu ir šokoladiniu kremais, puošta šokoladinėmis gėlytėmis
user posted image
Atsakyti
oi,niam niam kaip noreciau pasivaisinti...ypac tas vanilinis kremas taaaip viliojanciai skamba....recepteli prasom vanilinio kremo....niam niam rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Darote Jums patinkantį plikytą kremą (šioje temoje jų yra ir su kiaušiniais ir tik su tryniais, ir su sviestu ir be sviesto) ir verdami dedate vanilės ankštį, ji duota labai gerą aromatą, po to ją išimate.Galima dėti ir vanilinį cukrų, bet aromatas nebus toks išraiškingas.
Atsakyti
Na ką thumbup.gif sausai niukai garuoja ant stalo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O jums jie irgi tokie traškūs gaunasi? ar kažką ne taip darau... minkštesnių tikėjausi... tongue.gif Bet mažius tai nepasitraukdamas lapnoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 06 01, 19:16)
Na ką  thumbup.gif  sausai niukai garuoja ant stalo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O jums jie irgi tokie traškūs gaunasi? ar kažką ne taip darau... minkštesnių tikėjausi... tongue.gif Bet mažius tai nepasitraukdamas lapnoja  lotuliukas.gif

Per nakti palaikyk maiselyje ar sandarioje dezuteje ir suminkstes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 01, 20:28)

Kažkodėl tai ir pagalvojau blush2.gif tik paragavus įmečiau kelis sausainiukus į maišiuką ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
na,tikriausiai atejo mano eile isbandyti biggrin.gif bet vis per tuos darbus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 01, 20:28)

Aha thumbup.gif pasitvirtino ax.gif

P.s. atrodo viską skaičiau, bet gal kur praleidau blush2.gif gal kokį įdarą su aviečių uogiene žinote? ta prasme kaip jį padaryti? Dabar jau kepsiu didelius ir su įdaru thumbup.gif
Atsakyti
Velykoms esu kepusi Paris- Brest( su 3 skirtingais kremais) wub.gif wub.gif wub.gif nerealus tortas thumbup.gif thumbup.gif aišku viskas priklauso nuo kremo ir plikytos tešlos ( jei norisi minkštesnės reikia gaminti su pienu jei trapesnės ir kietesnės - su vandeniu ) mirksiukas.gif Aš plikytą tešlą gaminau su pienu. Visada galvojau, kad paruošti plikytą tešlą - tai aukštas pilotažas, niu bet man pavyko iš pirmo karto biggrin.gif
Atsakyti