dariau ir as plikytus piragelius,bet man tesla per skista buvo ,forma su svirkstu dariau tai jie biski pasileido.o galima i jau padaryta tesla det miltu,kad tesla taptu kietesne?
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 10 28, 16:17)
skanus tie ekleriai,pirmasis bandymas ,nors siek tiek prisvilo apacia,bet visai nieko
beje kiausinius imusiau i kiek per karsta tesla,nes baltymas iskart nubaltavo,jau maniau kiausiniene bus bet kita karta zinosiu
man įdomu, jei ruošiuosi vežtis juos į svečius, geriau tą pačią dieną daryti, ar nieko tokio, kad padarysiu diena anksčiau, pastovėję jie nepraranda formos, skonio?
QUOTE(MO @ 2009 12 14, 16:19)
man įdomu, jei ruošiuosi vežtis juos į svečius, geriau tą pačią dieną daryti, ar nieko tokio, kad padarysiu diena anksčiau, pastovėję jie nepraranda formos, skonio?
Aš vakar dariau, prastovėjo ant stalo apie parą, skonis ir forma nepasikeitė. Gal kiek daugiau sukietėjo, tad geriau į kokį orui nepralaidų indelį sudėt.
QUOTE(himalaia @ 2009 12 15, 01:10)
Aš vakar dariau, prastovėjo ant stalo apie parą, skonis ir forma nepasikeitė. Gal kiek daugiau sukietėjo, tad geriau į kokį orui nepralaidų indelį sudėt.
dėkoju už patarimą sudėsiu į Tupperware indą
Turiu dar labai durną klausimėlį pertepsiu su virintu kondensuotu pienu, bet man visur noris prie saldumo rūgštumo, ar nieko neatsitiks, jei į kondensuotą pieną citrinos rūgšties įmaišysiu?
QUOTE(MO @ 2009 12 15, 16:11)
Turiu dar labai durną klausimėlį pertepsiu su virintu kondensuotu pienu, bet man visur noris prie saldumo rūgštumo, ar nieko neatsitiks, jei į kondensuotą pieną citrinos rūgšties įmaišysiu?
Savotiskas skonis turbut gausis Tu pabandyk is pradziu maza kieki, pvz, paimk saukstelis kond. pieno ir sumaisyk su trupuciu citrinos rugstim ir suzinosi, koks bus skonis Jei patiks, drasiai visa krema galesi daryt, jei nepatiks, negaila bus sugadintu produktu.
QUOTE(Masiania* @ 2009 12 15, 18:02)
Savotiskas skonis turbut gausis Tu pabandyk is pradziu maza kieki, pvz, paimk saukstelis kond. pieno ir sumaisyk su trupuciu citrinos rugstim ir suzinosi, koks bus skonis Jei patiks, drasiai visa krema galesi daryt, jei nepatiks, negaila bus sugadintu produktu.
gal ir gerai sakai, dėl skonio kažkaip gal nebijočiau, bet va ar nesureaguos kaip nors tas kondensuotas, neišskys nu, darysiu, kaip tu sakai, pamėginsiu su trupučiu
MERGINOS HELP, dariau tešlą ant 600 gr. iš pirmojo psl. pagal Bea na ir ką nesigavo, kepant man jie neiškilo, o dariau tiksliai pagal receptūrą nėra vietos kur to kremo prikimšt kadangi pas mane tiksliai nerodo kokia temperatūra nes senutė orkaitė tai aš kepiau ant aukščiausios 4 padalos
QUOTE(Sandr_e @ 2010 01 28, 17:39)
MERGINOS HELP, dariau tešlą ant 600 gr. iš pirmojo psl. pagal Bea na ir ką nesigavo, kepant man jie neiškilo, o dariau tiksliai pagal receptūrą nėra vietos kur to kremo prikimšt kadangi pas mane tiksliai nerodo kokia temperatūra nes senutė orkaitė tai aš kepiau ant aukščiausios 4 padalos
man tas apts gavosi...mazi sausainiukai dar kazkiek iskilo, o va didesni blynai lyg buvo paklie, bet subliusko...bet as baltymu turejau, isplakiau, uztepiau ant tu blynu ir i orkaite, kad baltymas apskrustu...ir gavosi morengai ant plikytos teslos
Kurioms nesigauna plykiti sausainiai, įdėkite truputį kepimo miltelių ir viskas turėtų bųti gerai.