Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

siandien ir as pabandysiu - jie man labai skanus, bet namie darytu nesu net ragavusi blush2.gif
Atsakyti
SOS, ka daryti, kodel nesigauna plikyta tesla, kazkokiais gumulais sukrenta?
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 11, 23:04)
SOS, ka daryti, kodel nesigauna plikyta tesla, kazkokiais gumulais sukrenta?

Sveiki.Cia nerasineju, bet kepu daznai plikytukus. Kurioje eigos vietoj gumulais sukrenta.Uzplikius miltus susoktituri i vientisa gumula...Imusus kiausinius jau gaunasi tirsta normali tesla... g.gif
Atsakyti
mano pirmasis kartelis blush2.gif su suriu
Papildyta:
o cia su sokoladu - antrasis kartelis. tikrai lengvas ir greitas receptukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveika, Ambre,

butent kai miltus sudedu, tada jie man i gumulus susoka, su viena drauge kalbejau, ji sake kad gal reikia imti ne 550 D miltus... g.gif
Nieko nesuprantu, kai pasiziuri viskas taip paprasta atrodo... Mano megiamiamiausia tesla....Nusipirkau savaitgali turguj plikytu sausainiu, tai visa nakti is tualeto neisejau, o po to visa diena paslika gulejau, tik arbatas geriau... doh.gif
O paciai issikepti niekaip neiseina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 19, 12:09)
Sveika,  Ambre,

butent kai miltus sudedu, tada jie man i gumulus susoka, su viena drauge kalbejau, ji sake kad gal reikia imti ne 550 D miltus... g.gif
Nieko nesuprantu, kai pasiziuri viskas taip paprasta atrodo... Mano megiamiamiausia tesla....Nusipirkau savaitgali turguj plikytu sausainiu, tai visa nakti is tualeto neisejau, o po to visa diena paslika gulejau, tik arbatas geriau... doh.gif
O paciai issikepti niekaip neiseina blush2.gif

gal per mazai is maisai kai miltus supili todel ir nesigauna g.gif
Atsakyti
Bet ta kai tik pradedu pilti jie man susigumuliuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 19, 15:56)
Bet ta kai tik pradedu pilti jie man susigumuliuoja doh.gif

maisant intensyviai turetu dingt tie gumulai smile.gif
Atsakyti
Ka gi, vel bandysiu, bet jeigu ir vel nesigaus rolleyes.gif ,...
Atsakyti
Jeigu darysiu pailgos formos pyragėlius, kaip į juos kremo įšvirkšti, kad tolygiai pasiskirstytų? Gal dviejose vietose įpurkšti? biggrin.gif

Ir kiek smarkiai jie išsipučia, kad nesuliptų kepant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smulkmena: 25 lapkričio 2009 - 15:31
Man po keliu nesekmingu bandymu visgi isejo labai skanus plikyti sausainukai (tokie maziukai, kaip parduotuvese buna). Tai va, giriuosi savais biggrin.gif

user posted image

Receptas mano blog'e - Karameliniai plikyti sausainiai
Atsakyti
[quote=Nova,2009 12 07, 15:44]
Man po keliu nesekmingu bandymu visgi isejo labai skanus plikyti sausainukai (tokie maziukai, kaip parduotuvese buna). Tai va, giriuosi savais biggrin.gif
Receptas mano blog'e - Karameliniai plikyti sausainiai

O jau simpatulikos, taip ir norisi pasigvelbt essen.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivute: 07 gruodžio 2009 - 16:39