Nu vat, iškepiau šiaip ne taip, biški kreivai nuotrauka, kepiau pagal Sonatinos receptą, kitą kartą gal geriau pavyks beje, labai skanu
Šypsenėle- labai nuostabūs PLYKITINUKAI, tik kita kartą uotraukėlę biškiuką pamažink Šaunuolė, asš vakar kepiau dariau su pikantiška mišraine ir greitinėle ...
O tiką nusipirkau parduotuvinių, nes ju kremas pats skaniausias, ir išsiaiškinau ,kad juose MARGARINO KREMAS,.. reik paekspermentuoti ir ji pasidaryti... Nes man lb skanus, gal ir tortams tiktų jei tik pavyktu
Kremo sudetis buvo : margarinas, cukrus, citrinos rugstis, kepimo milteliai(įdomu, kam jie cia ? bet gal iskelia margariną beplakant.. )
O tiką nusipirkau parduotuvinių, nes ju kremas pats skaniausias, ir išsiaiškinau ,kad juose MARGARINO KREMAS,.. reik paekspermentuoti ir ji pasidaryti... Nes man lb skanus, gal ir tortams tiktų jei tik pavyktu
Kremo sudetis buvo : margarinas, cukrus, citrinos rugstis, kepimo milteliai(įdomu, kam jie cia ? bet gal iskelia margariną beplakant.. )
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 01, 16:54)
Šypsenėle- labai nuostabūs PLYKITINUKAI, tik kita kartą uotraukėlę biškiuką pamažink Šaunuolė, asš vakar kepiau dariau su pikantiška mišraine ir greitinėle ...
O tiką nusipirkau parduotuvinių, nes ju kremas pats skaniausias, ir išsiaiškinau ,kad juose MARGARINO KREMAS,.. reik paekspermentuoti ir ji pasidaryti... Nes man lb skanus, gal ir tortams tiktų jei tik pavyktu
Kremo sudetis buvo : margarinas, cukrus, citrinos rugstis, kepimo milteliai(įdomu, kam jie cia ? bet gal iskelia margariną beplakant.. )
O tiką nusipirkau parduotuvinių, nes ju kremas pats skaniausias, ir išsiaiškinau ,kad juose MARGARINO KREMAS,.. reik paekspermentuoti ir ji pasidaryti... Nes man lb skanus, gal ir tortams tiktų jei tik pavyktu
Kremo sudetis buvo : margarinas, cukrus, citrinos rugstis, kepimo milteliai(įdomu, kam jie cia ? bet gal iskelia margariną beplakant.. )
Tai aš galvojau kaip man čia ją pamažinus.. nuotrauka pas mane tai nedidele, o kažkodėl ją čia didele įdėjo, kaip sumažinti?
nu aš tai su tais kremais nelabai žinau
O as siandien darau torta su plikyta tesla:
http://www.supermama...?...6286&st=444
Kol kas iskepe tik vienas sluoksnis. Ziuresm kas gausis
http://www.supermama...?...6286&st=444
Kol kas iskepe tik vienas sluoksnis. Ziuresm kas gausis
Tikrai gavosi tokie apetitni plikytinukai
Man šis tortas plikytos tešlos su mascarpone ir braškėmis
Man šis tortas plikytos tešlos su mascarpone ir braškėmis
noriu daryt krema varske su grietinele, tai daugiauten nieko nebereikia det? tik isplakt grietinele ir sumaisyt su verske? koks kiekis turi buti varskes? nelabai gaudausi, gal kas atsakysit g.gif busiu dekinga
Sveikos kulinarės
gal galit pagelbėt, kadangi krizė, o peržiūrėjusi nemažai temų neradau tokio receptuko, tai kreipiuosi į jus, nes noriu pati pasigaminti tokius sumuštinukus, kuriuos iki šio laiko pirkdavau. Gyvenu Kaune ir manau nemaža dalis kauniečių juos pirkdavo vestuvėms, gimtadieniams. Jais prekiauja Šančiuose, bet manau ir pačiai galima būtų tas bulkutes išsikepti, tik nežinau kaip jums įkelti foto, kad aiškiau būtų
Va tokius
gal galit pagelbėt, kadangi krizė, o peržiūrėjusi nemažai temų neradau tokio receptuko, tai kreipiuosi į jus, nes noriu pati pasigaminti tokius sumuštinukus, kuriuos iki šio laiko pirkdavau. Gyvenu Kaune ir manau nemaža dalis kauniečių juos pirkdavo vestuvėms, gimtadieniams. Jais prekiauja Šančiuose, bet manau ir pačiai galima būtų tas bulkutes išsikepti, tik nežinau kaip jums įkelti foto, kad aiškiau būtų
Va tokius
plikytiniai su sūriu ir kumpio įdaru.
tešlai:
4 kiaušiniai,
100g. sviesto,
1 stiklinė miltų,
1stikline vandens,
Įdarui:
250g,lydytų sūrelių,
apie 150g. virto kumpio{aš ,naudoju dešrą}
1šaukštas citrinų sulčių,truputėlis petražolių,
Plikytą tešlą paruošiame{tikiu žinote,kaip ruošti}
Į sviestu pateptą skardą dedame po arbatinį šaukštelį tešlos,palikdami tarpus.
Pikytinius kepame iki220.C.įkaitintoje orkaitėje.
Virtą kumpį sumalame,petražoles susmulkiname.
Sūrelį sumaišome su kumpiu{šiuo atveju su dešra},petražolėmis,ir citrinų sultimis.
Plikytinių šonus įpjauname ,prikimšame įdaro,papuošiame petražolėmis.
tešlai:
4 kiaušiniai,
100g. sviesto,
1 stiklinė miltų,
1stikline vandens,
Įdarui:
250g,lydytų sūrelių,
apie 150g. virto kumpio{aš ,naudoju dešrą}
1šaukštas citrinų sulčių,truputėlis petražolių,
Plikytą tešlą paruošiame{tikiu žinote,kaip ruošti}
Į sviestu pateptą skardą dedame po arbatinį šaukštelį tešlos,palikdami tarpus.
Pikytinius kepame iki220.C.įkaitintoje orkaitėje.
Virtą kumpį sumalame,petražoles susmulkiname.
Sūrelį sumaišome su kumpiu{šiuo atveju su dešra},petražolėmis,ir citrinų sultimis.
Plikytinių šonus įpjauname ,prikimšame įdaro,papuošiame petražolėmis.
Ateinu pasiguost, kaip šian nepavyko išsikept eklerukų Tiek kartų kepta ir viskas , nu bet šian sugalvojau miltų dėt ne gramais, bet ml Tai tešla gavosi labai superinė ir galvojau, kad gerai elgiuosi, bet mano eklerukai, visiškai neiškilo, tiesiog tokie ir iškepė mažyliai, labai skanūs, traškūs ir be galo riebūs Kadangi Olestos plikyto kremp pasidariau visą puodą, tai vis tik juos pertepiau ir valgėm...
Olesta, kremas tikiuos šaltai gali drąsiai rytojaus sulaukt
Olesta, kremas tikiuos šaltai gali drąsiai rytojaus sulaukt
QUOTE(davija @ 2009 09 19, 16:51)
Ateinu pasiguost, kaip šian nepavyko išsikept eklerukų Tiek kartų kepta ir viskas , nu bet šian sugalvojau miltų dėt ne gramais, bet ml Tai tešla gavosi labai superinė ir galvojau, kad gerai elgiuosi, bet mano eklerukai, visiškai neiškilo, tiesiog tokie ir iškepė mažyliai, labai skanūs, traškūs ir be galo riebūs Kadangi Olestos plikyto kremp pasidariau visą puodą, tai vis tik juos pertepiau ir valgėm...
Olesta, kremas tikiuos šaltai gali drąsiai rytojaus sulaukt
Olesta, kremas tikiuos šaltai gali drąsiai rytojaus sulaukt
Sulauks tikrai, as ne karta esu net kambario temp.palikusi ekleriukus su kremu
skanus tie ekleriai,pirmasis bandymas ,nors siek tiek prisvilo apacia,bet visai nieko
beje kiausinius imusiau i kiek per karsta tesla,nes baltymas iskart nubaltavo,jau maniau kiausiniene bus bet kita karta zinosiu
Seniai jau kepiau, tai sugundet Reiks stot prie puodu