Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

Nu vat, iškepiau šiaip ne taip, user posted image biški kreivai nuotrauka, 4u.gif kepiau pagal Sonatinos receptą, kitą kartą gal geriau pavyks blush2.gif beje, labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šypsenėlė*: 01 rugpjūčio 2009 - 13:44
Šypsenėle- labai nuostabūs PLYKITINUKAI, tik kita kartą uotraukėlę biškiuką pamažink wink.gif smile.gif Šaunuolė, asš vakar kepiau dariau su pikantiška mišraine ir greitinėle ...

O tiką nusipirkau parduotuvinių, nes ju kremas pats skaniausias, ir išsiaiškinau ,kad juose MARGARINO KREMAS,.. reik paekspermentuoti ir ji pasidaryti... Nes man lb skanus, gal ir tortams tiktų jei tik pavyktu smile.gif

Kremo sudetis buvo : margarinas, cukrus, citrinos rugstis, kepimo milteliai(įdomu, kam jie cia ? bet gal iskelia margariną beplakant.. ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 01, 16:54)
Šypsenėle- labai nuostabūs PLYKITINUKAI, tik kita kartą uotraukėlę biškiuką pamažink wink.gif  smile.gif Šaunuolė, asš vakar kepiau dariau su pikantiška mišraine ir greitinėle ...

O tiką nusipirkau parduotuvinių, nes ju kremas pats skaniausias, ir išsiaiškinau ,kad juose MARGARINO KREMAS,.. reik paekspermentuoti ir ji pasidaryti... Nes man lb skanus, gal ir tortams tiktų jei tik pavyktu smile.gif

Kremo sudetis buvo : margarinas, cukrus, citrinos rugstis, kepimo milteliai(įdomu, kam jie cia ? bet gal iskelia margariną beplakant.. ) smile.gif

Tai aš galvojau kaip man čia ją pamažinus.. nuotrauka pas mane tai nedidele, o kažkodėl ją čia didele įdėjo, kaip sumažinti?
nu aš tai su tais kremais nelabai žinau doh.gif
Atsakyti
O as siandien darau torta su plikyta tesla:

http://www.supermama...?...6286&st=444

Kol kas iskepe tik vienas sluoksnis. Ziuresm kas gausis g.gif
Atsakyti
Tikrai gavosi tokie apetitni plikytinukai bigsmile.gif

Man šis tortas plikytos tešlos su mascarpone ir braškėmis wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
noriu daryt krema varske su grietinele, tai daugiauten nieko nebereikia det? tik isplakt grietinele ir sumaisyt su verske? koks kiekis turi buti varskes? nelabai gaudausi, gal kas atsakysit g.gif busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kulinarės 4u.gif

gal galit pagelbėt, kadangi krizė, o peržiūrėjusi nemažai temų neradau tokio receptuko, tai kreipiuosi į jus, nes noriu pati pasigaminti tokius sumuštinukus, kuriuos iki šio laiko pirkdavau. Gyvenu Kaune ir manau nemaža dalis kauniečių juos pirkdavo vestuvėms, gimtadieniams. Jais prekiauja Šančiuose, bet manau ir pačiai galima būtų tas bulkutes išsikepti, tik nežinau kaip jums įkelti foto, kad aiškiau būtų blush2.gif

user posted image

Va tokius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 balandžio 2010 - 21:54
plikytiniai su sūriu ir kumpio įdaru.
tešlai:
4 kiaušiniai,
100g. sviesto,
1 stiklinė miltų,
1stikline vandens,
Įdarui:
250g,lydytų sūrelių,
apie 150g. virto kumpio{aš ,naudoju dešrą}
1šaukštas citrinų sulčių,truputėlis petražolių,
Plikytą tešlą paruošiame{tikiu žinote,kaip ruošti}
Į sviestu pateptą skardą dedame po arbatinį šaukštelį tešlos,palikdami tarpus.
Pikytinius kepame iki220.C.įkaitintoje orkaitėje.
Virtą kumpį sumalame,petražoles susmulkiname.
Sūrelį sumaišome su kumpiu{šiuo atveju su dešra},petražolėmis,ir citrinų sultimis.
Plikytinių šonus įpjauname ,prikimšame įdaro,papuošiame petražolėmis. 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguost, kaip šian nepavyko išsikept eklerukų doh.gif Tiek kartų kepta ir viskas thumbup.gif , nu bet šian sugalvojau miltų dėt ne gramais, bet ml lotuliukas.gif Tai tešla gavosi labai superinė ir galvojau, kad gerai elgiuosi, bet mano eklerukai, visiškai neiškilo, tiesiog tokie ir iškepė mažyliai, labai skanūs, traškūs ir be galo riebūs biggrin.gif Kadangi Olestos plikyto kremp pasidariau visą puodą, tai vis tik juos pertepiau ir valgėm...

Olesta, kremas tikiuos šaltai gali drąsiai rytojaus sulaukt mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 19, 16:51)
Ateinu pasiguost, kaip šian nepavyko išsikept eklerukų doh.gif Tiek kartų kepta ir viskas  thumbup.gif , nu bet šian sugalvojau miltų dėt ne gramais, bet ml  lotuliukas.gif Tai tešla gavosi labai superinė ir galvojau, kad gerai elgiuosi, bet mano eklerukai, visiškai neiškilo, tiesiog tokie ir iškepė mažyliai, labai skanūs, traškūs ir be galo riebūs biggrin.gif Kadangi Olestos plikyto kremp pasidariau visą puodą, tai vis tik juos pertepiau ir valgėm...

Olesta, kremas tikiuos šaltai gali drąsiai rytojaus sulaukt mirksiukas.gif  g.gif

Sulauks tikrai, as ne karta esu net kambario temp.palikusi ekleriukus su kremu smile.gif
Atsakyti
user posted image
skanus tie ekleriai,pirmasis bandymas ,nors siek tiek prisvilo apacia,bet visai nieko smile.gif thumbup.gif
beje kiausinius imusiau i kiek per karsta tesla,nes baltymas iskart nubaltavo,jau maniau kiausiniene bus lotuliukas.gif bet kita karta zinosiu smile.gif
Atsakyti
Seniai jau kepiau, tai sugundet smile.gif Reiks stot prie puodu biggrin.gif
Atsakyti