Vakar kepiau pagal Bea recepta su kazkieno, forumo pradzioje, pateiktu sokoladiniu, kaloringu idaru mmm skonis pasaka Jau neliko, uzsiprase dar. Aciu
As irgi kepiau plikytus pyragelius pagal Bea recepta, gavosi super. Kremo nedariau turiu purskiamos grietineles tai isipurksim i vidu labai skanu.Aciu uz recepta
QUOTE(ssanta @ 2009 03 10, 16:39)
man prieš kelias dienas vyras parvežė šitą maišelį ir su juo jau dariau morengus, eklerus (ir švirkščiau kremą į juos su juo), puošiau tortą dar nesuplyšo ( gal man ne brokas papuolė) bet norėčiau tvirtesnio ir su metaliniais antgaliais teks paieškot labiau įtariu
O man toks maišelis iš Senukų labai greitai suplyšo, pirmąją bandymo dieną
Bet nunešiau atgal ir grąžino pinigus.
Noriu BEA'os paklaust (arba kitų, kurios žino), kiek laiko apskritai galima laikyti iškeptus ekleriukus?
Ačiū.
Kepiau ir as plikytus pyragaicius, tik mum greit ju pritruko. Jeigu tesla daryciau ir dvigubo kiekio produktu, turbut turetu tas pats gautis, tik klausimas - ar galima vienu metu deti 2 skardas i orkaite, ar kepti paeiliui po viena? Manau yra bandziusiu. Is anksto dekoju
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 07 27, 00:01)
Kepiau ir as plikytus pyragaicius, tik mum greit ju pritruko. Jeigu tesla daryciau ir dvigubo kiekio produktu, turbut turetu tas pats gautis, tik klausimas - ar galima vienu metu deti 2 skardas i orkaite, ar kepti paeiliui po viena? Manau yra bandziusiu. Is anksto dekoju
Aš tikrai nerizikuočiau kept dveijų skardų, eklerukai tokie principingi
ir šiaip aš nekepu niekad dviejų skardų, man gaunasi ne tai, kad greičiau, bet dar ilgiau kepa, nors ir orkaitė tam pritaikyta
QUOTE(davija @ 2009 07 29, 21:45)
Aš tikrai nerizikuočiau kept dveijų skardų, eklerukai tokie principingi
ir šiaip aš nekepu niekad dviejų skardų, man gaunasi ne tai, kad greičiau, bet dar ilgiau kepa, nors ir orkaitė tam pritaikyta
ir šiaip aš nekepu niekad dviejų skardų, man gaunasi ne tai, kad greičiau, bet dar ilgiau kepa, nors ir orkaitė tam pritaikyta
Nutariau nerizikuot, juolab, kad jie kepa ne taip jau ir ilgai. Aciu
Sveikos, žadu aš ryt kepti plikytus sausainius.. bet niekaip neišsirenku kremo , bijau kad nesigaus
QUOTE(Šypsenėlė* @ 2009 07 31, 12:49)
Sveikos, žadu aš ryt kepti plikytus sausainius.. bet niekaip neišsirenku kremo , bijau kad nesigaus
Pas mus mėgiamas įdaras "Rududu" Tik laaabai saldu
QUOTE(Šypsenėlė* @ 2009 07 31, 12:49)
Sveikos, žadu aš ryt kepti plikytus sausainius.. bet niekaip neišsirenku kremo , bijau kad nesigaus
Varske ara grietinele
Bandysiu daryt su varške, parašysiu ryt arba poryt kaip sekės
Švelnioji varškė su grietinėle
jei paprasta varškė, tai ją pertrink, kad gumuliukų nebūtų
jei paprasta varškė, tai ją pertrink, kad gumuliukų nebūtų
QUOTE(davija @ 2009 08 01, 11:29)
Švelnioji varškė su grietinėle
jei paprasta varškė, tai ją pertrink, kad gumuliukų nebūtų
jei paprasta varškė, tai ją pertrink, kad gumuliukų nebūtų
pertryniau, ką tik pirmą blieką iškepiau, tai taip išsiputė, tokie dideli gavos, tai antrą mažesnius dariau pažiesiu kas gausis dabar, tikiuos viskas ok bus, bet man atrodo kad kai iššimsiu iš orkaitės jie subliukš nebus išsipūte.
Papildyta:
Kiek maždaug laiko juos kepti? nes pas mane parašyta kad 15min po to biški primažint temp. ir dar 15min kept