Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

Gyteni, visa tema apie tai. Juk nesunku pasiskaityti kelis puslapius... rolleyes.gif
Atsakyti
Kątik iškepiau eklerus pagal Sonatinos receptą : 100g sviesto, 1st vandens, 1 a.š. druskos, 1 st. miltų ir dėjau 3 kiaušinius viertoj 4 , nes dideli... gavosi tikrai puikiai ir nesukrito. Tik viena pastabėlė, kitą kartą dėsiu mažiau druskos, nes man kaip ir sūroki tokie gavosi... Nors gal čia tik taip man atrodo, nes labai mažai naudoju druskos... 4u.gif Vakare darysiu su šiais eklerais tokį "ale" tortą blush2.gif Dėsiu juos į torto formą , užpilsiu grietinės ir varškės kremu su želatina ir bananais bei mandarinais... essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akrila: 06 kovo 2009 - 14:04
Mano plikyti pagal Bea recepta su pikantiska misraine ax.gif
http://s687.photobuc...nt=DSCF0922.jpg
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 26, 16:23)
As pirkau "arevitoj", bet antra karta nepirkciau ten, nesakau ka djis blogas, bet tiesiog gal netinkamas namams, jis toks labiau masinei gamybai.
Papildyta:
jei pirkciau dabar tai pirkciau is senuku, stai toki, nieko blatno, bet kiap man tokiai konditeriai tai per akis tokio.
Maiseliai  cia
http://www.senukai.l..._...p;x=20&y=13

man prieš kelias dienas vyras parvežė šitą maišelį ir su juo jau dariau morengus, eklerus (ir švirkščiau kremą į juos su juo), puošiau tortą dar nesuplyšo g.gif ( gal man ne brokas papuolė) mirksiukas.gif bet norėčiau tvirtesnio ir su metaliniais antgaliais teks paieškot labiau įtariu g.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 10, 15:17)
Mano plikyti pagal Bea recepta su pikantiska misraine  ax.gif
http://s687.photobuc...nt=DSCF0922.jpg

bigsmile.gif grazuciai skanuciai
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 10, 16:44)
bigsmile.gif grazuciai skanuciai

Aciu blush2.gif Dingo nuo lekstes ore...
Atsakyti
kazkodel man nesigavo tie pyrageliai pagal bea recepta. Seniau as juos kepdavau bet recepta kazkur nukisau tai dariau pagal bea nurodyta. Dariau viska gramu tikslumu, nes turiu namie sverstykles. Dariau tesla 600 gramu. Imusiau tik du didelius kiausinius, nes ir taip gavosi skystoka tesla nuo tu dvieju. Tai gal reikejo viena kiausini musti, bet ar butu issipute. Nors ir siaip neisipute. As atsimenu, kad dedavau tris kiausinius, bet tesla budavo tirsta. Vat kiek miltu dedavau tai neatsimenu. Gal reikejo daugiau miltu det nei parasyta. Na kai pridejau idaro tai nebetokie suploti gavosi, bet siaip ne tokie gavosi, kaip visad. schmoll.gif . O as juos taip megstu.
Atsakyti
Sveikos, siendien bandziau issikepti plikytu pyrageliu. Viska dariau pagal recepta. Orkaiteje labai graziai iskilo, bet baigus kept atidariau orkaite, ir pamaciau, kad jie visi subliuske blink.gif Kokios priezastys gali buti?
Atsakyti
Kepiau praeitą savaitę plikytus sausainiukus (nebepamenu pagal kurį receptą). Viskas pavyko kuo puikiausiai. Tik vienas patarimas - jie skaniausi tik ką iškepti ar bent per pirmąsias 24 valandas. O kadangi aš kepiau ketvirtadienį vakare su mintimi kad velykoms, tai sekmadienį jau jie buvo kaip guminiai. Tai nusprendžiau kad šitie sausainiukai netinkami prisikepti iš anksto - reikia valgyti vos pravėsusius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2009 04 14, 13:03)
Kepiau praeitą savaitę plikytus sausainiukus (nebepamenu pagal kurį receptą). Viskas pavyko kuo puikiausiai. Tik vienas patarimas - jie skaniausi tik ką iškepti ar bent per pirmąsias 24 valandas. O kadangi aš kepiau ketvirtadienį vakare su mintimi kad velykoms, tai sekmadienį jau jie buvo kaip guminiai. Tai nusprendžiau kad šitie sausainiukai netinkami prisikepti iš anksto - reikia valgyti vos pravėsusius  ax.gif

Man kaip tik neskanu kątik iškepti, juk jie ir turi būti "guminiai" rolleyes.gif
Atsakyti
Man taip pat skaniausi ekleriukai 24 val ax.gif atradau sau tinkamą receptuką, tai tik iškepti ir atvėsę būna tokie minkštai traškūs bigsmile.gif o vat kitą dieną nuo įdaro jau per daug padrėkę, o pagal kitą receptą tai nesudrėgdavo nei per tris paras schmoll.gif Man atrodo čia individualiai priklauso ir nuo recepto g.gif
Atsakyti
Aš matai dar netgi specialiai maišelyje laikau, kad sudrėktų, man netgi ant kitos dienos būna skanesni ax.gif
Atsakyti