Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

kazkur internete maciau, kad dar neiskeptus plikytus pyragaicius galima uzsaldyti bigsmile.gif
pati nebandziau, bet gal kuri pabandys smile.gif
Atsakyti
neuspratau, ta prasme pacia tesla galima uzsaldyti ar kaip?
Atsakyti
radau ir ta straipsniuka plikyti pyrageliai

cituoju
Jei norite, galite neiškeptus pyragėlius užšaldyti. Sudėkite ant skardos norimo dydžio ir formos pyragėlius ir įdėkite ją į šaldymo kamerą. Sušalusius pyragėlius sudėkite į sandariai uždengiamą indą ir laikykite šaldymo kameroje. Vėliau teliks užšaldytus pyragėlius sudėti ant skardos ir iškepti – jie puikiausiai iškils.

Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 26, 16:23)
As pirkau "arevitoj", bet antra karta nepirkciau ten, nesakau ka djis blogas, bet tiesiog gal netinkamas namams, jis toks labiau masinei gamybai.
Papildyta:
jei pirkciau dabar tai pirkciau is senuku, stai toki, nieko blatno, bet kiap man tokiai konditeriai tai per akis tokio.
Maiseliai  cia
http://www.senukai.l..._...p;x=20&y=13

O man sitas maiselis po antro pyrageliu darymo suplyso, ir as labai nusivyliau sad.gif bet gal cia man taip papuole
Papildyta:
As dar is situ pyrageliu gaminu toki kaip torta, iskeptus pyragelius pripildau Rududu isplaktu su sviestu, tada visus sudedu i tortine ir uzpilu gerai isplakta grietine su zelatina. Tai visi namiskiai tik ir laukia kokios nors progos, kad toki torta pagaminciau doh.gif
Atsakyti
..................................... mano gyvenima kuo toliau tuo labiau reguliuoja SM: pasiskaitau, pasiziuriu, ir padarau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 02 28, 01:20)
..................................... mano gyvenima kuo toliau tuo labiau reguliuoja SM: pasiskaitau, pasiziuriu, ir padarau  lotuliukas.gif

Labai sauniai reguliuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 28, 13:10)
Labai sauniai reguliuoja bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
NESISKUNDZIU cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Graziai ir skaniai cia pas jus
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 02 27, 20:16)
O man sitas maiselis po antro pyrageliu darymo suplyso, ir as labai nusivyliau sad.gif

ir man suplyso, nes jis toks kaip guminis tas maiselis buvo verysad.gif
tai dabar teks pirktis ko gero tuos vienkartinius popierinius
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 03 02, 01:04)
ir man suplyso, nes jis toks kaip guminis tas maiselis buvo  verysad.gif
tai dabar teks pirktis ko gero tuos vienkartinius popierinius

As tai dabar sakiau, aju tikrai svirksta pirksiu. doh.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turi plikytu sausainiu receptuka,labai aciu.
Atsakyti