kazkur internete maciau, kad dar neiskeptus plikytus pyragaicius galima uzsaldyti
pati nebandziau, bet gal kuri pabandys
neuspratau, ta prasme pacia tesla galima uzsaldyti ar kaip?
radau ir ta straipsniuka plikyti pyrageliai
cituoju
Jei norite, galite neiškeptus pyragėlius užšaldyti. Sudėkite ant skardos norimo dydžio ir formos pyragėlius ir įdėkite ją į šaldymo kamerą. Sušalusius pyragėlius sudėkite į sandariai uždengiamą indą ir laikykite šaldymo kameroje. Vėliau teliks užšaldytus pyragėlius sudėti ant skardos ir iškepti jie puikiausiai iškils.
cituoju
Jei norite, galite neiškeptus pyragėlius užšaldyti. Sudėkite ant skardos norimo dydžio ir formos pyragėlius ir įdėkite ją į šaldymo kamerą. Sušalusius pyragėlius sudėkite į sandariai uždengiamą indą ir laikykite šaldymo kameroje. Vėliau teliks užšaldytus pyragėlius sudėti ant skardos ir iškepti jie puikiausiai iškils.
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 26, 16:23)
As pirkau "arevitoj", bet antra karta nepirkciau ten, nesakau ka djis blogas, bet tiesiog gal netinkamas namams, jis toks labiau masinei gamybai.
Papildyta:
jei pirkciau dabar tai pirkciau is senuku, stai toki, nieko blatno, bet kiap man tokiai konditeriai tai per akis tokio.
Maiseliai cia
http://www.senukai.l..._...p;x=20&y=13
Papildyta:
jei pirkciau dabar tai pirkciau is senuku, stai toki, nieko blatno, bet kiap man tokiai konditeriai tai per akis tokio.
Maiseliai cia
http://www.senukai.l..._...p;x=20&y=13
O man sitas maiselis po antro pyrageliu darymo suplyso, ir as labai nusivyliau bet gal cia man taip papuole
Papildyta:
As dar is situ pyrageliu gaminu toki kaip torta, iskeptus pyragelius pripildau Rududu isplaktu su sviestu, tada visus sudedu i tortine ir uzpilu gerai isplakta grietine su zelatina. Tai visi namiskiai tik ir laukia kokios nors progos, kad toki torta pagaminciau
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 02 28, 01:20)
..................................... mano gyvenima kuo toliau tuo labiau reguliuoja SM: pasiskaitau, pasiziuriu, ir padarau
Labai sauniai reguliuoja
Graziai ir skaniai cia pas jus
QUOTE(rutyte11 @ 2009 02 27, 20:16)
O man sitas maiselis po antro pyrageliu darymo suplyso, ir as labai nusivyliau
ir man suplyso, nes jis toks kaip guminis tas maiselis buvo
tai dabar teks pirktis ko gero tuos vienkartinius popierinius
QUOTE(diora @ 2009 03 02, 01:04)
ir man suplyso, nes jis toks kaip guminis tas maiselis buvo
As tai dabar sakiau, aju tikrai svirksta pirksiu.