QUOTE (JurgitaM @ 2004 03 03, 14:29) |
Visad kazkokia baisiai sudetinga ta plikyta tesla man atrode kol nepabandziau. O pasirodo labai mazai vargo Labai greitas rezultatas tik gaila,kad taip pat greitai dingstantis |
Man kazkodel ji paskutiniu metu mazai iskyla,Bea,gal tu zinai kokia paslapti,kaip gerus pyragelius iskepti.Atrodo viska darau taip kaip parasyta,o jie kazkokie mazai iskile gaunasi,vidus toks pilnokas
QUOTE (ulaa @ 2004 03 03, 14:45) | ||
Man kazkodel ji paskutiniu metu mazai iskyla,Bea,gal tu zinai kokia paslapti,kaip gerus pyragelius iskepti.Atrodo viska darau taip kaip parasyta,o jie kazkokie mazai iskile gaunasi,vidus toks pilnokas |
Kiek zinau, nuo teslos kietumo priklauso.
Man jie puikiai iskyla
O va idarui toki krema dariau:
vanilinis - sviestinis kremas
1/4 l pieno
pak.vanilinio pudingo milteliu
vaniles lazdele bet man tiko vanikinis cukrus
2 saukstai cukraus
250gr minksto sviesto
50gr. cukraus pudros
nusemti 6 saukstus pieno ir sumaisyti su pudingo milteliais,likusi piena uzvirti ir suberti istirpintus pudingo miltelius ir ziupsneli druskos. Isvirta pudinga atausinti.
Sviesta iki purumo issukti su cukraus pudra.Po sauksta imaisyti pudinga.
Mase su svirsktu ispausti i pyragelius.
Labai skanu tik ir labai riebu
Papildyta @ [mergetime]1078321254[/mergetime]
Dar noriu ir citrinini krema isbandyti
4 kiausiniai
100gr cukraus
2 citrinu sultys
3 sauksteliai baltos zelatinos
Kiausiniu trunius atskirti nuo baltymu ir iki purios mases isplakti su cukrumi bei citrinu sultimis.
Zelatina isbrinkinti,istirpinti ir imaisyti i tryniu mase.Kai mase ims stingti,imaisyti iki standziu putu isplaktus baltymus.Krema deti i pyragelius ir uzdengti nupjautomis dalimis.
Tik jauciu biski baisu,nes kiausiniai tai zali naudojami ir valgomi
O va idarui toki krema dariau:
vanilinis - sviestinis kremas
1/4 l pieno
pak.vanilinio pudingo milteliu
vaniles lazdele bet man tiko vanikinis cukrus
2 saukstai cukraus
250gr minksto sviesto
50gr. cukraus pudros
nusemti 6 saukstus pieno ir sumaisyti su pudingo milteliais,likusi piena uzvirti ir suberti istirpintus pudingo miltelius ir ziupsneli druskos. Isvirta pudinga atausinti.
Sviesta iki purumo issukti su cukraus pudra.Po sauksta imaisyti pudinga.
Mase su svirsktu ispausti i pyragelius.
Labai skanu tik ir labai riebu
Papildyta @ [mergetime]1078321254[/mergetime]
Dar noriu ir citrinini krema isbandyti
4 kiausiniai
100gr cukraus
2 citrinu sultys
3 sauksteliai baltos zelatinos
Kiausiniu trunius atskirti nuo baltymu ir iki purios mases isplakti su cukrumi bei citrinu sultimis.
Zelatina isbrinkinti,istirpinti ir imaisyti i tryniu mase.Kai mase ims stingti,imaisyti iki standziu putu isplaktus baltymus.Krema deti i pyragelius ir uzdengti nupjautomis dalimis.
Tik jauciu biski baisu,nes kiausiniai tai zali naudojami ir valgomi
Vat as irgi neprisiverciu gaminti jokio maisto su zaliais kiausiniais,nors kai pasiskaitai skaniai atrodo,bet kazkaip nehigieniska man
as irgi anksceu bijojau zaliu kiausiniu, dabar nebe.. aj nezinaj zmogus nuo ko mirsi. o shejp luksta su soda ir shiltu vandeniu nuplaunu sausai nushluostau ir tiek.
QUOTE (bea @ 2004 03 03, 18:33) |
as irgi anksceu bijojau zaliu kiausiniu, dabar nebe.. aj nezinaj zmogus nuo ko mirsi. o shejp luksta su soda ir shiltu vandeniu nuplaunu sausai nushluostau ir tiek. |
Tai ne del to kad mirsi ,bet siaip as kazkaip niekad nenaudojau ir mama niekad nedarydavo,tai liko kazkoks nepaaiskinamas nepriimtinumas tu nevirtu kiausu,bet reikes vis tiek koki gera recepteli pabandyti.
QUOTE (bea @ 2004 03 03, 13:57) |
Pienishkas kremas Trynius išsukti su cukrumi iki purumo. Tada sumaišyti su pienu ir kaitinti VISĄLAIK maišant ant vidutinės ugnies iki užvirimo. Nuimti nuo ugnies ir ataušinti. |
As vel apie ta pati. Kiek reikia imti kiausiniu tryniu,kiek cukraus ir kiek pieno, kad kremas gautusi o ne koks s............
QUOTE (ulaa @ 2004 03 03, 18:40) |
Tai ne del to kad mirsi ,bet siaip as kazkaip niekad nenaudojau ir mama niekad nedarydavo,tai liko kazkoks nepaaiskinamas nepriimtinumas tu nevirtu kiausu,bet reikes vis tiek koki gera recepteli pabandyti. |
jei jau pasiryshi, tai rekomenduoju avietini surio torta (rasi temoj prie naminiu pyragu). shejp as tik del jo ir persilauziau irgi...
QUOTE (Rimse @ 2004 03 04, 09:14) | ||
As vel apie ta pati. Kiek reikia imti kiausiniu tryniu,kiek cukraus ir kiek pieno, kad kremas gautusi o ne koks s............ |
na mazdaug 1 trynys stiklinei pieno. Jei per mazai sutrauks, visada galima shaukstuka miltu idet. Cia shiaip nera grieztu proporciju. Galima netgi visa kiaushini ishsukt su cukrum ir det i piena..
QUOTE (bea @ 2004 03 04, 09:33) |
jei jau pasiryshi, tai rekomenduoju avietini surio torta (rasi temoj prie naminiu pyragu). shejp as tik del jo ir persilauziau irgi... |
As ji jau senai nusiziurejau,tik laukiu progos
gal ish pradziu pabandyk tiesiog kokia sekmadienio proga, a to dar nesigaus (kaip ce kai kuriom mamkom kazkodel baltymai nesiplake, ar dar kazkas nesidare), o po to jau ir progai
QUOTE (bea @ 2004 03 04, 12:58) |
gal ish pradziu pabandyk tiesiog kokia sekmadienio proga, a to dar nesigaus (kaip ce kai kuriom mamkom kazkodel baltymai nesiplake, ar dar kazkas nesidare), o po to jau ir progai |
aciprasau,tik nereik cia iz manez tyciotiz ,daba az jau zinau kode?! su mano kambainu mazeusei reik 3 keusuz plakt,va kade