Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 14, 05:29)
Tauryte , matei kada nors su kuo duria į užpakalį leidžiant vaistus ? ......va toks pats daikčiukas tik jis didelis ir adatos jam nereikia , o vietoj jos būna antgaliai , pro kuriuos išstumiamas kremas .....bet aš tau patarsiu , geriau tu nusipirk monditerinių maišelių , gali buti paprasti celofaniniai , ir atskirai antgaliukų , nukerpi maišelio galiuką ir pro vidų ikiši į jį antgalį , žinok daug patogiau su juo dirbti , ir gali pritaikyti visokius antgalius ....užeik į " Arevitos yranga " ...ten labai visko daug rasi  doh.gif ....pasižvalgyk kiek ten gėrio visokio yra  tongue.gif

Papildyta:
g.gif ...man idomu , ką tu ten plaki ir blenderuoji , šitai tašlai niekas nesiplaka schmoll.gif , viskas maišoma mediniu šaukštu  unsure.gif

Ačiū už atsakymą. Tokį maišelį turiu nusipirkusi su pakeičiamais antgaliais, vat ir galvojau ar tai tas švirkštas, ar galima jį naudoti vietoje švirkšto. Dabar žinosiu sokiai.gif

Dar klausimukas, šaukštas maišymui turi būti medinis ? Turiu tik plastmasinį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2009 02 14, 18:51)
Ačiū už atsakymą. Tokį maišelį turiu nusipirkusi su pakeičiamais antgaliais, vat ir galvojau ar tai tas švirkštas, ar galima jį naudoti vietoje švirkšto. Dabar žinosiu sokiai.gif

Dar klausimukas, šaukštas maišymui turi būti medinis ? Turiu tik plastmasinį verysad.gif

Jei neturi , tiks tada ir plastmasinis ......tik šaukštas turėtū būti drūtas , nes tešla nėra lengvai sukama schmoll.gif , reikia truputi panaudoti jėgos lotuliukas.gif ....SĖKMĖS DARBUOJANTIS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 14 vasario 2009 - 18:58
QUOTE(gabrieliux @ 2009 02 14, 11:39)
sveikutes, vakar kepiau plikytus, gavosi akmeniniai o ne plikyti, visada darydavau ta pacia tesla gaudavosi super, o db verysad.gif ,tik veliau supratau ka padariau ne taip, ogi neisplakiau su mikseriu, o sublenderiavau  doh.gif

as neisivaizduoju,kaip tau anksciau gaudavosi iskept biggrin.gif
nes tesla vos issimaiso,gan tampri
Atsakyti
kilo tokia mintis gal ir durna nezinau, bet jeigu i tesla deti siek tiek cukraus g.gif na kad saldoka tokia butu ar gautusi kas nors ar s g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 02 18, 17:52)
kilo tokia mintis gal ir durna nezinau, bet jeigu i tesla deti siek tiek cukraus  g.gif  na kad saldoka tokia butu ar gautusi kas nors ar s  g.gif

Siaip i tesla ir reikia bent truputi cukraus det mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 18, 21:01)
Siaip i tesla ir reikia bent truputi cukraus det mirksiukas.gif

as nedjau bet visai gerai gavos man tada ax.gif bet si karta tai tada desiu mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau ir man pasiseke

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitapita: 23 vasario 2009 - 13:42
QUOTE(gitapita @ 2009 02 23, 14:36)
Pagaliau ir man pasiseke

user posted image

sainuole!! 4u.gif
p.s. ar del foto taip atrodo,ar tesla truputi tamsesne? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 23, 16:12)
reiks išbandyti plikytą tešlą,
sakkykit o kur švirkštą galima nupirkti, kažkaip niekur nemačiau arba nekreipiau dėmesio  g.gif

As savo konditerini svirksta pirkau Ukmerges maximoj, antram aukste jis apie 35 lt kainuoja. O konditeriniu maiseliu tai visur yra ir senukuose ir Rimi
Atsakyti
As pirkau "arevitoj", bet antra karta nepirkciau ten, nesakau ka djis blogas, bet tiesiog gal netinkamas namams, jis toks labiau masinei gamybai.
Papildyta:
jei pirkciau dabar tai pirkciau is senuku, stai toki, nieko blatno, bet kiap man tokiai konditeriai tai per akis tokio.
Maiseliai cia
http://www.senukai.l..._...p;x=20&y=13
Atsakyti
kazkur internete maciau, kad dar neiskeptus plikytus pyragaicius galima uzsaldyti bigsmile.gif
pati nebandziau, bet gal kuri pabandys smile.gif
Atsakyti