Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

Si karta prastokai kilo ir dvi blekos subliusko, bet uztat rieveliai kokie liko hihihi.gifuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 02 03, 20:26)
Si karta prastokai kilo ir dvi blekos subliusko, bet uztat rieveliai kokie liko hihihi.gifuser posted image

Labai simpatiski rieveliai mirksiukas.gif
Atsakyti
kepiau ir as pagal Sonatinos recepta. Gavosi kieti ir neiskilo. Recepto laikiausi tiksliai, bet kazkur visgi prasoviau.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 02, 10:34)
Ekleriukai

aš dariau trečią kartą pagal skirting receptą ir šitas man buvo superinis 
300g. vandens, 1 pakelis "Saulutės" sviesto, 300gr. miltų ir 5-6 kiaušiniai, truputį druskos, cukraus.
o pertepiau plombyro skonio varške (man nepatiko, per sausua ir šiaip neskani ji man, jei varškė, skaniausia švelnioji su minkštu sviestuku) ir Olestos kremu(tryniai, cukrus, miltai, pienas ir sviesta), kuris man pats pačiausias pasirodė  bigsmile.gif

user posted image

Olestos eklerukai ir kremas

Ir dar man lengviau juos pertepinėt perpjautus blush2.gif o dukra įpurškinėja, nes žaidimo daugiau biggrin.gif

Dariau pagal tavo recepta.Tik nesigavo tokia tamsi spalva kaip pas tave.
Sakyciau sausoki gavos,bet skanus.
O kremas,tai nesigavo verysad.gif problema buvo piene,per daug jo.Uztenka 250 ml.
Net prisvilo man visas idaras doh.gif
ilindau ieskoti kito kremo.
Ir radau labai lengvai pasigaminanti ir skanu plikyta krema:

60 ml vandens
75 gr.cukraus
2 kiausiniu tryniai
100g sviesto
2 saukstai miltu
100 ml pieno

Vandeni uzvirinti,ipilti cukraus ir virti,kol gausis sirupas.
Kiausiniu trynius isplakti(plakiau viska mikseryje),po to is leto
pilti i kiausinius sirupa ir isplakti,ideti sviesta,miltus ir viska kartu
isplakti.Piena supilti ir ismaisyti.Uzdeti ant virykles ir virti kol
uzvirs.Saugoti,kad neprisviltu.Is skysto kremo gausis tirstas biggrin.gif
Atsakyti
Manieji plikytiniai

user posted image
Atsakyti
As tai pat kepiau pagal Bea recepta vakar,va kas gavosiuser posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
Pasimečiau ir nebežinau pagal kurį receptą kepti unsure.gif Žadėjau pagal Bea, bet buvo tokių, kurios nusivylė juo, tai gal pagal Sonatiną... Ech... Bijau prašaut. Nors manau visi receptai geri, tik su tom temperatūrom reik nesusimalt unsure.gif
Atsakyti
Bandyk,jau jeigu nesigaus tai kita kart pagal kita kepk mirksiukas.gif As pati paga Bea kepiau,tai is pirmo karto viskas puikiai gavosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 13 vasario 2009 - 15:50
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 13, 13:14)
As tai pat kepiau pagal Bea recepta vakar

Kokie skanuciai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Kas yra konditerinis švirkštas ? doh.gif
Atsakyti
sveikutes, vakar kepiau plikytus, gavosi akmeniniai o ne plikyti, visada darydavau ta pacia tesla gaudavosi super, o db verysad.gif ,tik veliau supratau ka padariau ne taip, ogi neisplakiau su mikseriu, o sublenderiavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2009 02 14, 08:31)
Kas yra konditerinis švirkštas ?  doh.gif


Tauryte , matei kada nors su kuo duria į užpakalį leidžiant vaistus ? ......va toks pats daikčiukas tik jis didelis ir adatos jam nereikia , o vietoj jos būna antgaliai , pro kuriuos išstumiamas kremas .....bet aš tau patarsiu , geriau tu nusipirk monditerinių maišelių , gali buti paprasti celofaniniai , ir atskirai antgaliukų , nukerpi maišelio galiuką ir pro vidų ikiši į jį antgalį , žinok daug patogiau su juo dirbti , ir gali pritaikyti visokius antgalius ....užeik į " Arevitos yranga " ...ten labai visko daug rasi doh.gif ....pasižvalgyk kiek ten gėrio visokio yra tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(gabrieliux @ 2009 02 14, 10:39)
sveikutes, vakar kepiau plikytus, gavosi akmeniniai o ne plikyti, visada darydavau ta pacia tesla gaudavosi super, o db verysad.gif ,tik veliau supratau ka padariau ne taip, ogi neisplakiau su mikseriu, o sublenderiavau doh.gif


g.gif ...man idomu , ką tu ten plaki ir blenderuoji , šitai tašlai niekas nesiplaka schmoll.gif , viskas maišoma mediniu šaukštu unsure.gif
Atsakyti