Si karta prastokai kilo ir dvi blekos subliusko, bet uztat rieveliai kokie liko
QUOTE(Muske @ 2009 02 03, 20:26)
Si karta prastokai kilo ir dvi blekos subliusko, bet uztat rieveliai kokie liko
Labai simpatiski rieveliai
kepiau ir as pagal Sonatinos recepta. Gavosi kieti ir neiskilo. Recepto laikiausi tiksliai, bet kazkur visgi prasoviau.
QUOTE(davija @ 2009 02 02, 10:34)
Ekleriukai
aš dariau trečią kartą pagal skirting receptą ir šitas man buvo superinis
300g. vandens, 1 pakelis "Saulutės" sviesto, 300gr. miltų ir 5-6 kiaušiniai, truputį druskos, cukraus.
o pertepiau plombyro skonio varške (man nepatiko, per sausua ir šiaip neskani ji man, jei varškė, skaniausia švelnioji su minkštu sviestuku) ir Olestos kremu(tryniai, cukrus, miltai, pienas ir sviesta), kuris man pats pačiausias pasirodė
Olestos eklerukai ir kremas
Ir dar man lengviau juos pertepinėt perpjautus o dukra įpurškinėja, nes žaidimo daugiau
aš dariau trečią kartą pagal skirting receptą ir šitas man buvo superinis
300g. vandens, 1 pakelis "Saulutės" sviesto, 300gr. miltų ir 5-6 kiaušiniai, truputį druskos, cukraus.
o pertepiau plombyro skonio varške (man nepatiko, per sausua ir šiaip neskani ji man, jei varškė, skaniausia švelnioji su minkštu sviestuku) ir Olestos kremu(tryniai, cukrus, miltai, pienas ir sviesta), kuris man pats pačiausias pasirodė
Olestos eklerukai ir kremas
Ir dar man lengviau juos pertepinėt perpjautus o dukra įpurškinėja, nes žaidimo daugiau
Dariau pagal tavo recepta.Tik nesigavo tokia tamsi spalva kaip pas tave.
Sakyciau sausoki gavos,bet skanus.
O kremas,tai nesigavo problema buvo piene,per daug jo.Uztenka 250 ml.
Net prisvilo man visas idaras
ilindau ieskoti kito kremo.
Ir radau labai lengvai pasigaminanti ir skanu plikyta krema:
60 ml vandens
75 gr.cukraus
2 kiausiniu tryniai
100g sviesto
2 saukstai miltu
100 ml pieno
Vandeni uzvirinti,ipilti cukraus ir virti,kol gausis sirupas.
Kiausiniu trynius isplakti(plakiau viska mikseryje),po to is leto
pilti i kiausinius sirupa ir isplakti,ideti sviesta,miltus ir viska kartu
isplakti.Piena supilti ir ismaisyti.Uzdeti ant virykles ir virti kol
uzvirs.Saugoti,kad neprisviltu.Is skysto kremo gausis tirstas
Manieji plikytiniai
As tai pat kepiau pagal Bea recepta vakar,va kas gavosi[/URL][/IMG]
Pasimečiau ir nebežinau pagal kurį receptą kepti Žadėjau pagal Bea, bet buvo tokių, kurios nusivylė juo, tai gal pagal Sonatiną... Ech... Bijau prašaut. Nors manau visi receptai geri, tik su tom temperatūrom reik nesusimalt
Bandyk,jau jeigu nesigaus tai kita kart pagal kita kepk As pati paga Bea kepiau,tai is pirmo karto viskas puikiai gavosi
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 13, 13:14)
As tai pat kepiau pagal Bea recepta vakar
Kokie skanuciai atrodo
Kas yra konditerinis švirkštas ?
sveikutes, vakar kepiau plikytus, gavosi akmeniniai o ne plikyti, visada darydavau ta pacia tesla gaudavosi super, o db ,tik veliau supratau ka padariau ne taip, ogi neisplakiau su mikseriu, o sublenderiavau
QUOTE(Taurė @ 2009 02 14, 08:31)
Kas yra konditerinis švirkštas ?
Tauryte , matei kada nors su kuo duria į užpakalį leidžiant vaistus ? ......va toks pats daikčiukas tik jis didelis ir adatos jam nereikia , o vietoj jos būna antgaliai , pro kuriuos išstumiamas kremas .....bet aš tau patarsiu , geriau tu nusipirk monditerinių maišelių , gali buti paprasti celofaniniai , ir atskirai antgaliukų , nukerpi maišelio galiuką ir pro vidų ikiši į jį antgalį , žinok daug patogiau su juo dirbti , ir gali pritaikyti visokius antgalius ....užeik į " Arevitos yranga " ...ten labai visko daug rasi ....pasižvalgyk kiek ten gėrio visokio yra
Papildyta:
QUOTE(gabrieliux @ 2009 02 14, 10:39)
sveikutes, vakar kepiau plikytus, gavosi akmeniniai o ne plikyti, visada darydavau ta pacia tesla gaudavosi super, o db ,tik veliau supratau ka padariau ne taip, ogi neisplakiau su mikseriu, o sublenderiavau
...man idomu , ką tu ten plaki ir blenderuoji , šitai tašlai niekas nesiplaka , viskas maišoma mediniu šaukštu