QUOTE(davija @ 2009 02 02, 10:34)
Ekleriukai
aš dariau trečią kartą pagal skirting receptą ir šitas man buvo superinis
300g. vandens, 1 pakelis "Saulutės" sviesto, 300gr. miltų ir 5-6 kiaušiniai, truputį druskos, cukraus.
o pertepiau plombyro skonio varške (man nepatiko, per sausua ir šiaip neskani ji man, jei varškė, skaniausia švelnioji su minkštu sviestuku) ir
Olestos kremu(tryniai, cukrus, miltai, pienas ir sviesta), kuris man pats pačiausias pasirodė
Olestos eklerukai ir kremas
Ir dar man lengviau juos pertepinėt perpjautus

o dukra įpurškinėja, nes žaidimo daugiau
Dariau pagal tavo recepta.Tik nesigavo tokia tamsi spalva kaip pas tave.
Sakyciau sausoki gavos,bet skanus.
O kremas,tai nesigavo

problema buvo piene,per daug jo.Uztenka 250 ml.
Net prisvilo man visas idaras
ilindau ieskoti kito kremo.
Ir radau labai lengvai pasigaminanti ir skanu plikyta krema:
60 ml vandens
75 gr.cukraus
2 kiausiniu tryniai
100g sviesto
2 saukstai miltu
100 ml pieno
Vandeni uzvirinti,ipilti cukraus ir virti,kol gausis sirupas.
Kiausiniu trynius isplakti(plakiau viska mikseryje),po to is leto
pilti i kiausinius sirupa ir isplakti,ideti sviesta,miltus ir viska kartu
isplakti.Piena supilti ir ismaisyti.Uzdeti ant virykles ir virti kol
uzvirs.Saugoti,kad neprisviltu.Is skysto kremo gausis tirstas