Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

As irgi issikepiau plikytus pyragaicius smile.gif ,viskas gavosi puikiai,labai jau skanus,ir tokie minkstuciai minkstuciai gavosi thumbup.gif ,tikrai dar ne karta juos kepsiu,nes labai jau greitai isgaravo nuo stalo
Atsakyti
Patarkit. Plutelė eklerų apdžiūvo greičiau, nei jie spėjo pilnai iškilti. Dėl to neestetiškai suplyšo. Ką daryt - mažint temperatūrą gal?
Atsakyti
TAIP smile.gif
Atsakyti
reiks išbandyti plikytą tešlą,
sakkykit o kur švirkštą galima nupirkti, kažkaip niekur nemačiau arba nekreipiau dėmesio g.gif
Atsakyti
Valio valio smile.gif Atrodo pirmas blynas neprisvilo smile.gif Dariau iš stiklinės vandens, stiklinės miltų, 100 g sviesto ir 5 kiaušinių. Gražiai išsipūtė ir nesubliuško. Tik gal su kremu nesąmonių pridariau, skystoka improvizacija išėjo, supyliau į pyragaičius ir sukišau šaldytuvan. Ryte bus matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 24 sausio 2009 - 22:41
QUOTE(žostautė @ 2009 01 24, 22:38)
Valio valio smile.gif

kokie pyrageliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 01 24, 23:38)
Valio valio smile.gif Atrodo pirmas blynas neprisvilo smile.gif Dariau iš stiklinės vandens, stiklinės miltų, 100 g sviesto ir 5 kiaušinių. Gražiai išsipūtė ir nesubliuško. Tik gal su kremu nesąmonių pridariau, skystoka improvizacija išėjo, supyliau į pyragaičius ir sukišau šaldytuvan. Ryte bus matyt smile.gif

o man šitas receptas nelabai patinka, nors pagal jį kepant pyragėliai niekada nesubliūkšta bigsmile.gif labai labai sausi man gaunas....

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 25, 10:21)
o man šitas receptas nelabai patinka, nors pagal jį kepant pyragėliai niekada nesubliūkšta bigsmile.gif labai labai sausi man gaunas....

Pridėjau tokio skystoko kremo ir palikau nakčiai šaldytuve, tai šiandien jie jau visai nesausi mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip padaryti sviestini krema jiems g.gif nes dariau jau su varske tai si karta noriu daryt su kitokiu kremu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 01 25, 17:36)
o kaip padaryti sviestini krema jiems  g.gif  nes dariau jau su varske tai si karta noriu daryt su kitokiu kremu  ax.gif

Jeigu nori butent sviestinio kremo pasiziurek Čia smile.gif
Atsakyti
Ekleriukai

aš dariau trečią kartą pagal skirting receptą ir šitas man buvo superinis
300g. vandens, 1 pakelis "Saulutės" sviesto, 300gr. miltų ir 5-6 kiaušiniai, truputį druskos, cukraus.
o pertepiau plombyro skonio varške (man nepatiko, per sausua ir šiaip neskani ji man, jei varškė, skaniausia švelnioji su minkštu sviestuku) ir Olestos kremu(tryniai, cukrus, miltai, pienas ir sviesta), kuris man pats pačiausias pasirodė bigsmile.gif

user posted image

Olestos eklerukai ir kremas

Ir dar man lengviau juos pertepinėt perpjautus blush2.gif o dukra įpurškinėja, nes žaidimo daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 02 vasario 2009 - 10:38
QUOTE(davija @ 2009 02 02, 10:34)
Ekleriukai

Grazuciai thumbup.gif
Atsakyti