Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

QUOTE(Oksiukas @ 2008 12 06, 22:15)
labas vakaras, norėjau daryti ekleriukus, bet nesigavo verysad.gif gavosi skysta tešla, tiesiog bėganti, ką ne taip dariau g.gif noriu paklaust kiek reikia maždaug kaitinti ją ?gal mažai kaitinau g.gif

Na, siaip jau tesla ir turi buti skystoka.. dedant i skarda gaunasi tokie kaip blyniukai, o kepant jie issipucia. bet jei jau visai nesigavo, reikia megint kita recepta. gal skyscio per daug buvo, gal miltu per mazai, o gal per daug kiausiniu... g.gif
Papildyta:
QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 06, 23:05)
mes daznai kepam bagetus, kur uzsaldyti buna... tai ant pakelio irgi yra uzrasyta, kad jei nori paskrudusio virsaus ir traskaus vidaus, apipurksti vandeniu pries dedant i orkaite  rolleyes.gif sauni mintis, pati nebuciau sugalvojus  rolleyes.gif

o dar galima kepant i orkaite ideti nedideli indeli su vandeniu, jis garuoja, pavirsius apskrunda, o vidus islieka dregnas..
Atsakyti
Skaiciau, skaiciau apie plikytus pyragelius ir pabandziau pati padaryti. smile.gif
Dariau pagal Sonatinos recepta su varskes kremu. Gavosi viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sekanti karta nedaryciau vienos klaidos, neplakciau mases mikseriu, nes mikseris tik apsivelia ir apsisunkina darba. (bent jau man.)
Bet svarbiausia rezultatas. wub.gif
Atsakyti
Sveikos.
Dariau šiandien plikytus pyragaičius, bet aš ieškau tokio recepto, kur parduotuvėse perkant jie būna tokie minkštučiai. Man tokie nesigauna schmoll.gif Iš pradžių iškepus tešla būna tokia traški, tik įpurškus grietinėle nebelieka tokie traškūs. Gal kas žinot tokių minkštų plykitų pyragaičių tešlos receptą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 12 21, 22:15)
Sveikos.
Dariau šiandien plikytus pyragaičius, bet aš ieškau tokio recepto, kur parduotuvėse perkant jie būna tokie minkštučiai. Man tokie nesigauna schmoll.gif  Iš pradžių iškepus tešla būna tokia traški, tik įpurškus grietinėle nebelieka tokie traškūs. Gal kas žinot tokių minkštų plykitų pyragaičių tešlos receptą? 4u.gif

O pagal koki recepta pati gaminai?As ir noreciau tu minkstuciu issikepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

kepiau 2 kartus ir abu nesigavo schmoll.gif nesuprantu g.gif sausainiai skanus, ale visai ne kaip plikyti, o kazkokie trapuciai... visai nedaug iskilo ir jokiu oro skyliu viduj nebuvo doh.gif nesuprantu ka ne taip dariau.....
atrodo, kad viska pagal bea recepta.... bet neplikyti, o trapuciai...... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AugSta @ 2008 12 26, 16:16)
Sveikos,

kepiau 2 kartus ir abu nesigavo  schmoll.gif nesuprantu  g.gif sausainiai skanus, ale visai ne kaip plikyti, o kazkokie trapuciai... visai nedaug iskilo ir jokiu oro skyliu viduj nebuvo  doh.gif nesuprantu ka ne taip dariau.....
atrodo, kad viska pagal bea recepta.... bet neplikyti, o trapuciai......  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Gal per zemoje temperaturoje kepei, arba per daug ilgai? g.gif O siaip tai jie niekad iskepe nebuna minksti, sudek juos i plastikini maisesi ir palaikyk per nakti. Kita diena jau bus minkstuciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 26 gruodžio 2008 - 15:59
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 26, 15:58)
Gal per zemoje temperaturoje kepei, arba per daug ilgai? g.gif  O siaip tai jie niekad iskepe nebuna minksti, sudek juos i plastikini maisesi ir palaikyk per nakti. Kita diena jau bus minkstuciai mirksiukas.gif

kepiau 220 laipsniu. Na suminkstet, tai tikiu, kad suminkstes, idejus i maisiuka. Ale viduj nera skyles, kaip krema ipurksti? g.gif o ir skonis ne kaip plikytu, o kaip trapios teslos sausainiuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(AugSta @ 2008 12 26, 17:29)
kepiau 220 laipsniu. Na suminkstet, tai tikiu, kad suminkstes, idejus i maisiuka. Ale viduj nera skyles, kaip krema ipurksti?  g.gif o ir skonis ne kaip plikytu, o kaip trapios teslos sausainiuku  g.gif

hm...idomu g.gif Tesla kaitinot kol atlipo nuo puodo sieneliu ir susoko i viena gabala? Kiausiniu kiekio nepamazinot? Nesuprantu kodel turejo nesigauti, o jeigu ir skonis dar... Na tikrai keistai cia, man visad gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 26, 16:35)
hm...idomu g.gif  Tesla kaitinot kol atlipo nuo puodo sieneliu ir susoko i viena gabala? Kiausiniu kiekio nepamazinot? Nesuprantu kodel turejo nesigauti, o jeigu ir skonis dar... Na tikrai keistai cia, man visad gaunasi ax.gif

viska dariau pagal nurodymus tiksliai tiksliai smile.gif as ir nesuprantu g.gif
reiks trecia kart meginti smile.gif
Atsakyti
Patariu pabandyti kita receptuka smile.gif
Atsakyti
kepiau labai seniai, dar budamavaikas bet kiek atsimenu nieks ten man nesigavo, idejo kazkokie subliuske todel iki siol ir nelepiau nes vel bijau tu biuskalu, bet gi man jie labai patinka todel rizikuosiu ir kepsiu visvien ax.gif
Atsakyti
jau zinokit taip sugundet su tais plykytais pyragaiciais kad emiau siandien ir pasidariau ax.gif tai dar bededant krema vidun jie dingo man bigsmile.gif
aciu jums uz receptuka, viskas puikiai pavyko, nors galvojau kad tikrai jie man subliuks, bet ne schmoll.gif ir kremas labai skanus buvo mirksiukas.gif

dekui jums mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti