Siulau ismeginti pyragaiciams baltojo sokolado idara: 100 g grietineles, 200 g baltojo sokolado. Grietinele pakaitinti, istirpdyti joje baltaji sokolada. palaikyti 30 min ir gerai ismaisius kisti kelioms valandoms i saldytuva, kad sukietetu. o paskui jau - i pyragaicius. Siandien gaminau - labai skanu! Siaip jau pagal originalu recepta mase turejo sustingti tiek, kad butu galima rankomis formuoti rutuliukus, apvolioti vanilianiame cukruje ir vadinti visa tai "baltojo sokolado triufeliais". bet jau kelinta karta is eiles su saldumynais visiskai susimaunu
sikart mase nesustingo, gavosi kaip tik kremine konsistencija, teko kepti pyragaicius
sia sokolado mase galima pagardinti metu aromatu ar sirupu, bet velgi - susimaisiau ir ipyliau kazkokio kito tamsiai zalio Monin sirupo
bet svarbiausia, kad gavosi labai grazi spalva ir puikus skonis