Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

Aha,as ir ruosiuos bandyti.Labai noriu,bet labai bijau kad neiseis
Atsakyti
tai va,isbandziau plykytus pyragaicius,manau tesla gavosi gera,ir siaip padaryti lengva,is pradziu nelabai kilo,tad biski padidinau karsti,iskilo ir graziai parudavo. jau zadejau isjungti orkaite,ogi mano pyragiukai biski subliusko,kur mano klaida,gal padidintas karstis g.gif ,siaip iskepe gerai ,apibarsciau su pudra,buvo skanu.kita karta tikiuosi pavyks gerai.
Papildyta:
pamirsau parasyti ,kepiau pagal bea recepta.
Atsakyti
as siandien taip pat kepiau pirma karta plikytinius su idaru smile.gif

mano receptukas:

1/4 Litro vandens,
50 gr. sviesto, i puoda uzvirti, tuomet po truputi
150 gr. miltu ir
50gr. krakmolo sudeti.

maisyti, kol pasidarys vientisas gumulas. ta gumula 1 minute sildyti.

5 kiausinius imaisyti ir leisti atvesti. (jei tesla atrodytu keistoka - nenuleiskite ranku, maisykite maisykite maisykite)

kai tesla astalo,
1 arbatini sauksteli kepimo milteliu imaisyti.
tesla formuoti, galima rankomis, man asmeniskai svirkstu formuotos geriau gaunasi, ant skardos ir 25-30minuciu 220 laipsniu temperaturoje kepti.

NEGALIMA ORKAITES ATIDARYTI!!!!!!

kai iskepa,is kart pepjauti...

as idarau plakta grietinele, arba grietinele plakta su varskyte....
kiti valgo su vysniu uogiene.....

apibarstau cukraus pudra....

pasigamino tikrai lengvai ir nesubliusko.....

cia nuotraukyte siandieniniu... pirmas blynas - bet neprisviles cool.gif

http://www.foto.lt/i...goods/12385.JPG


Atsakyti
As kai kepu plikytinukas, visada ikaitinu orkaite iki 200 laipsn. C, pakepu 15min, tada sumazinu karsti iki 150 ir pakepu dar 10-15 min, aisku reikia ziureti kad nasudegti, nes skiriasi ju dydis.
atradau nebloga plikyto kremo recepta, visai skanus gavosi.
kremas
Pacius pyragelius kepiau pagal cipciuko recepta 4u.gif
Atsakyti
Man sunkiai gaunasi plikyta tesla, bet MB labai jau megsta plykytus pyragaicius rolleyes.gif
Atsakyti
Skanus ir nelabai riebus kremas, kuris spaudžiamas į nesaldžius, plikytus pyragaičius:

Produktai: 1 st. pieno,
100 g cukraus,
200 g sviesto,
1 š. krakmolo,
vanilinio cukraus.

Darbo eiga:

1. Išvirkite pieno kisielių - pieną su cukrumi užvirinkite, truputyje šalto pieno išmaišykite krakmolą ir maišydami supilkite į verdantį pieną. Užvirinkite.
2. Sviestą gerai išsukite.
3. Sukant, į sviestą po truputį pilkite atšaldytą pieno kisielių.
4. Suberkite vanilinį cukrų, dar pasukite.

Atsakyti
Vakar kepiau plikytus pyragaičius su varškės kremu. Labai skaniai gavosi wub.gif

Jei kam įdomu tas ktremas, tai:

2 pakeliai varškės
75g sviesto (dėjau iš akies galit dėt 100 ar 50gr)
pakelis vanilinio cukraus
cukraus pagal jūsų skonį

Varškę pertryniau per sietelį, kadangi pasirodė labai sausa šliūkštelėjau pieno. Sudėjau cukrų ir vanilinį cukrų, tada įmaišiau kambario temperatūros sviestą.
Atsakyti
Kepiau plikytus pyragėlius ir sulipdžiau su pienišku šokoladu į pyragą wub.gif .
Rezultatas:

[attachmentid=163664]
Atsakyti
Labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus pyragelis , o vidui kremo yra ?????????? rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Bandysiu ir aš kepti. Tik kaip čia su tais kiaušiniais "neprisižaidus" g.gif hihihi.gif hihihi.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrule: 01 lapkričio 2008 - 20:38
Kaip suprasti " neprisizaidus unsure.gif
Imusi kiausini , gerai issuki , vel musi kita - vel issuki .....ir taip visus sudedi , ko ten su jais zaisti irnesakyk.gif
Atsakyti