Įkraunama...
Įkraunama...

Plikyta tešla

QUOTE(kerolli @ 2008 03 28, 20:57)
dejau pagal recepta ,bet ir man pasirode daugoka  g.gif aciu uz patarima bandysiu det maziau  smile.gif

sekmes 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada plikau su vandeniu, o ne pienu ir visada gaunasi puikiai wub.gif

Tesla: 200g margarino(arba sviesto)/ 2 stiklines vandens/ 2 stiklines miltu/ 6 kiausiniai

Kremas: 200g sviesto (dedu kiek maziau)/ 0,5 stiklines miltu/ 1 stikline cukraus/ 2 stiklines pieno

Tesla: Margarina ir vandnei uzverdu, nukeliu nuo ugnies, sudedu miltus ir ismaisau kol tesla nebelimpa prie puodo krastu. Tada po viena musu kiausinius ir ismaisau. Maisau kol tesloje atsiranda oro duobutes. Tada dedu i aliejum patepta skarda ir kepu 15min karstesneje orkaiteje, o po to dar 20min sumazinus temperatura.

Kremas: Sviesta istirpdau ir uzverdu, suberiu miltus ir ismaisau. Kitame inde uzverdu piena ir cukru, supilu i sviesta su miltais ir paverdu kol sutirsteja.

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 02 12, 18:16)
O gal kas zinote, kuo galima pakeisti musu svelniaja varske? Nera pas mus tokios verysad.gif Ar tiktu Cottage cheese? g.gif

Taip zinau,ieskok QUARK soft cheese for cooking, prie suriu lentynoje.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
pasidalinsiu šio kulinarinio šedevro darymo įspūdžiais:

anksčiau dariau tik su vandeniu, normalūs būdavo, dabar išmėginau su pienu. dariau mažus ir didesnius, tai mažiai ok, tik gal suskrudinau perdaug, o didieji kažkaip ilgai kepė, tokie 'mėsingi'... nus, bet esmė ta, kad ištraukus iš orkaitės buvau tiek nusivylus - kepiau plikytus, o rezultatas - traškučiai traškučiai doh.gif bet tai ką bedarysi, pjoviau pusiau, kišau kremo ir keikiausi dėl sugaišto laiko ir sunaikintų produktų gun_rifle.gif MB tai aišku kimšo apsiputojęs ir gyrė, bet žinant jo skonio receptorius nieko keisto tongue.gif be to, žino, kas nutiktų, jei bandytų peikti lotuliukas.gif taip, kad čia ne rodiklis buvo irnesakyk.gif o jau ko nesurijo, tai uždengiau maišeliu ir palikau virtuvėje. tai ką jūs manot - pusryčiaudama paėmiau vieną ir savo akim netikiu, tiksliau - dantim: minkštučiukai, guminukai, kaip parduotuvėj tik dešimt kartų skanesni lotuliukas.gif nus, matyt, jiems pastovėti reikėjo, nes super pyragiukai gavos bigsmile.gif ot kaip būna umn.gif

beje, atkreipiau dėmesį į būsimos mamos receptą: dvigubai sviesto, dvigubai miltų ir tik vienu kiaušiniu daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne_11 @ 2008 01 20, 20:22)
Gal galite pasakyti kokio neriebaus įdaro receptą, pvz. varškės ar pan? Iš anksto dėkoju.  smile.gif

drinks_cheers.gif ir as noreciau 4u.gif
Atsakyti
pats skaniausias man idaras: 2-3 varskes sureliai, grietinele (perku rama liesa plakimui) pagal skoni jeigu reikia dar cukraus vaniles ideti, isplakti plakikliu ir skanaus thumbup.gif
jeigu grietinele "per riebu" galima daryti su varskes sureliais + jogurtas paprastas + zelatinos siek tiek, kad mase nebutu labai skysta..
dar esu dariusi su pudingu - irgi labai skanu..
Atsakyti
Ir as siandien kepiau plikytinius biggrin.gif mano seima juos dievina bet visa laika pirkom is parduotuves. gavosi visai neglogai,iskilo bet nebuvo tokie dregni kaip parduotuvej sviezius nusiperki g.gif (kodel????) dariau pagal Bea receptuka.
o i vidu krema dariau taip: pienas,kiausinis,cukrus,romo esencijos,kukuruzu krakmolo.isplakiau kiausini supyliau piena uzvirinau supylai krakmola istirpinta mazam kieki vanden ir kelis lasus romo. visai neriebus kremukas gavosi. thumbup.gif
bet kaip labai skanius plykytinius iskepti????
Atsakyti
sveikos, mano eklerai jau orkaitėj smile.gif klausykit o jums eklerai ištraukus iš orkaitės nesubliukšta? mano visai subliuško, ir taip buna kiekvienąkart kai kepu sad.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Šiandien pirmą kartą kepiau šiuos sausainiukus (tiesą sakant maniau bus sudėtingiau), maniau subliūkš, nes neretai gaminti nesiseka ax.gif blush2.gif Tačiau išėjo puikūs ir nė kiek nesukrito!! Kepiau apie 20 minučių 190 laipsnių orkaitėj (kadangi pas mane su fenu, tai visą laiką nurodytą temp. pamažinu kokia 20 laipsnių). Atvėsusius perjoviau, įdėjau po truputuką nutellos, tai visas vaizdas susigadino unsure.gif Bet MB tik iš darbo grįžęs visus akimirksniu prarijo lotuliukas.gif
Galvoju, gal kuri žino, kaip be švirkšto ir neprapjovus pripurkšt įdaro?
Atsakyti
O kaip tada jo ten pripildyti blink.gif ?, jeigu neperpjausi ,tai reikia su antgaliu pradurti ir prispausti ten kremo ,kitos iseities tai as nesugalvoju schmoll.gif , o be kremo tai jie bent man visai neskanus schmoll.gif . Na aisku dae gali atskirai i burna deti sausaini ,o po to krema hihihi.gif
Atsakyti
As katik issikepiau pagal bea recepta didesne porcija, padariau su svirkstu tokius nedidukus o issipute kaip balionai, tokie dideli ir tusciaviduriai dabar gaminu krema. Labai gerai gavosi net nesitikejau kad taip gerai iskils reikia kremo dabar daug wink.gif
aciu uz recepta!
Atsakyti
megstu juos labai,o ypac su kremuku,manau kad ryt bandysiu ir as,veliau parasysiu kaip sekesi,tik nelabai tikiu jog man pavyks. g.gif
Atsakyti