pasidalinsiu šio kulinarinio šedevro darymo įspūdžiais:
anksčiau dariau tik su vandeniu, normalūs būdavo, dabar išmėginau su pienu. dariau mažus ir didesnius, tai mažiai ok, tik gal suskrudinau perdaug, o didieji kažkaip ilgai kepė, tokie 'mėsingi'... nus, bet esmė ta, kad ištraukus iš orkaitės buvau tiek nusivylus - kepiau plikytus, o rezultatas - traškučiai traškučiai
bet tai ką bedarysi, pjoviau pusiau, kišau kremo ir keikiausi dėl sugaišto laiko ir sunaikintų produktų
MB tai aišku kimšo apsiputojęs ir gyrė, bet žinant jo skonio receptorius nieko keisto
be to, žino, kas nutiktų, jei bandytų peikti
taip, kad čia ne rodiklis buvo
o jau ko nesurijo, tai uždengiau maišeliu ir palikau virtuvėje. tai ką jūs manot - pusryčiaudama paėmiau vieną ir savo akim netikiu, tiksliau - dantim: minkštučiukai, guminukai, kaip parduotuvėj tik dešimt kartų skanesni
nus, matyt, jiems pastovėti reikėjo, nes super pyragiukai gavos
ot kaip būna
beje, atkreipiau dėmesį į
būsimos mamos receptą: dvigubai sviesto, dvigubai miltų ir tik vienu kiaušiniu daugiau