Reiks išbandyti
jau nusirasiau recepta, reikes su mamos pagalba pasigaminti
skanus beprotiskai,esu kazkada gaminus
Geri pyragaiciai, bet man labiau patinka viduje su plakta grietinele
QUOTE(Lilajar @ 2007 09 09, 17:56)
Geri pyragaiciai, bet man labiau patinka viduje su plakta grietinele
o kaip tu ta grietinele darai? ko kiek dedi?
QUOTE(Sola @ 2007 09 11, 11:42)
as pvz grietinele 38 riebumo isplaku ir pripurskiu sausainius.Aisku jie tada turi stoveti saldytuve ir suvartojami greitai,tai gi man labiau patinka su kremu,praktiskiau
man irgi su grietinele labiau patinka, bet jei ilgesniam vartojimui dedam biskuti istirpintos zelatinos.
na man ir reiks isbandyti
[quote=Laurute...,2007 09 04, 16:51]
Sveikos mamytes!!! Dalinuosi su jumis labai skaniu pyrageliu receptu!!!
PRODUKTAI: 200 g sviesto
7 kiausiniai
0,5 l pieno
1 stikline ir 2 saukstai miltu
1 stikline vandens
1 stikline cukraus
pakelis vanilinio cukraus
TESLA: 1 stikline vandens ir truputi druskos uzvirinti,ideti 100 g sviesto. Istirpus sviestui ir uzvirus nukelti nuo ugnies. Ipilti 1 stikl. miltu ir ismaisyti. Gaunasi gumuliukas teslos. Sumusti 4 kiausinius po 1 ir maisyti. Po to dar 1 baltyma. Kepti orkaiteje dedant i skardele po 1 arbatini sauksteli teslos.
KREMAS: 2 kiausinius ir 1 tryni ismaisyti su stikline cukraus. Ideti du saukstus miltu ir ismaisyti. Paskui pastacius ant ugnies pilti 0,5 l pieno ir maisyti iki uzvirimo. Uzvirus ir sutirstejus ideti 100 g sviesto ir pakeli vanilinio cukraus.
Iskepus pyrageliai ipjaunami ir su sauksteliu i vidu idedama kremo.
.
liuks receptukas,labai skanus pyragiukai.Aciu tau
.
Sveikos mamytes!!! Dalinuosi su jumis labai skaniu pyrageliu receptu!!!
PRODUKTAI: 200 g sviesto
7 kiausiniai
0,5 l pieno
1 stikline ir 2 saukstai miltu
1 stikline vandens
1 stikline cukraus
pakelis vanilinio cukraus
TESLA: 1 stikline vandens ir truputi druskos uzvirinti,ideti 100 g sviesto. Istirpus sviestui ir uzvirus nukelti nuo ugnies. Ipilti 1 stikl. miltu ir ismaisyti. Gaunasi gumuliukas teslos. Sumusti 4 kiausinius po 1 ir maisyti. Po to dar 1 baltyma. Kepti orkaiteje dedant i skardele po 1 arbatini sauksteli teslos.
KREMAS: 2 kiausinius ir 1 tryni ismaisyti su stikline cukraus. Ideti du saukstus miltu ir ismaisyti. Paskui pastacius ant ugnies pilti 0,5 l pieno ir maisyti iki uzvirimo. Uzvirus ir sutirstejus ideti 100 g sviesto ir pakeli vanilinio cukraus.
Iskepus pyrageliai ipjaunami ir su sauksteliu i vidu idedama kremo.
.
liuks receptukas,labai skanus pyragiukai.Aciu tau
.
Kepiau šiandien pyragaičius pagal bea receptą, viskas gavosi gerai ir skaniai dėkui už receptėlį , tik gal kiek vidus žalokas, gal reikia ilgiau pakepti?
Neseniai kepiau. Skanumo tai jie skanūs buvo ir išsipūtė smarkiai, nesukrito nė kiek, bet dailesni truputį galėjo būt. Su švirkštu aš juos formavau, tai kepant visas raštas išplaukė ir truputį įtrūko jie vietom. Gal per skysta tešla, nors kiaušinių ir taip mažiau dėjau - pagal receptą reikėjo 6, nusprendžiau, kad bus gana 4, nes jau atrodė geras tirštumas. Arba dėl miltų čia taip, naudojau 550D, nors plikytiems 405 geriau, tai kitąkart pasirūpinsiu turėt tokių prieš kepdama, žiūrėsim, kaip čia gausis.
Merginos turiu Dr.Oetker plaktos grietinėlės, mastau jeigu ją išplakus ir pripildžius ja pyragėlius, ar reikėtų dėti želatinos? mačiau yra spec. grietinėlei standiklio, gal jo reikia? prašau patarkit jei penktadienį vakare juos pagaminti, ir šeštadieni po pietų patiekti, kad išliktų skanūs ir gražūs