Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

kokie žavūs man tie mažučiai meškučiai. o neturite jų schemučių? smile.gif
Atsakyti
Keista, o siandien jau matau tuos idomiuosius katinukus smile.gif Saunus! Manau tikrai nebutina ten vielu i vidu kisti, as pvz. zirafos, kuri cia kazkur auksciau yra kakla tik prikimsau stipriai vilna ir viskas, tvirtas kaip pagaliukas! thumbup.gif

na va, o cia mazas mazutis paukstukelis smile.gif
user posted image

Ir dar tokia kompanija.... na, lelytes tai tik drabuzeliai megzti, pati ji siuta cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 05 26, 09:47)
Keista, o siandien jau matau tuos idomiuosius katinukus smile.gif Saunus!
na va, o cia mazas mazutis paukstukelis smile.gif

Na, o man dabar nerodo mirksiukas.gif lotuliukas.gif ...
Tas tavo paukštelis tikrai thumbup.gif , nes man patinka smulkūs megzti žaisliukai (tiek pačiai megzti, tiek į kt. žiūrėti),o ir darbo prie jų nėra daug ir žiūrisi jie puikiai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Tęsiant peliukų temą, įkeliu dar vieną foto su mano pelių kolekcija ax.gif ...
user posted image
O čia velykinis zuikutis smile.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2008 05 28, 10:34)
Tęsiant peliukų temą, įkeliu dar vieną foto su mano pelių kolekcija ax.gif ...
user posted image

Na tos didziosios kojines tai nerealios!!!! thumbup.gif o jos ir naudojamos ar tik del vaizdo???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 05 28, 21:07)
Na tos didziosios kojines tai nerealios!!!!  thumbup.gif  o jos ir naudojamos ar tik del vaizdo????  g.gif

Na, sakė, kad naudojamos ax.gif . Aš draugei Kalėdoms dovanų mezgiau... Tokias pačias( tik spalvos skiriasi) numezgiau dukrai, tai ji patenkinta jas nešioja mirksiukas.gif .
Papildyta:
O kojinės čia į nuotrauką netyčia papuolė(gal ne į temą) mirksiukas.gif , tai pačiai draugei mezgiau tas 2 pelytes, tai ji, kad prisiminčiau, padarė nuotrauką, kur sudėjo padovanotus mano mezginius mirksiukas.gif rolleyes.gif ...
Atsakyti
o ten apacia ta kojinu tokia idomi, kazkokie oranziniai dryziukai???? Ten kas, kaip ir kodel? blink.gif as irgi pradesiu linksmas kojines megzti!!
Atsakyti
QUOTE(geltona_svajonė @ 2008 05 25, 16:36)
kokie žavūs man tie mažučiai meškučiai. o neturite jų schemučių? smile.gif

Apie kuriuos meskucius sneki? As turiu meskuciu schemu, bet cia deti jos per dideles, o sumazinus nelabai ka iziuresi. Jei nori galiu i email'a atsiust. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2008 06 06, 22:37)
Apie kuriuos meskucius sneki? As turiu meskuciu schemu, bet cia deti jos per dideles, o sumazinus nelabai ka iziuresi. Jei nori galiu i email'a atsiust.  4u.gif

Ir as labai noreciau meskuciu schemu,mano el. pastas jurrrte@yahoo.com
buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrte @ 2008 06 08, 14:07)
Ir as labai noreciau meskuciu schemu,mano el. pastas jurrrte@yahoo.com
buciau labai dekinga. 4u.gif

Nusiunciau.
Lausim darbeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2008 06 08, 23:06)
Nusiunciau.
Lausim darbeliu  4u.gif

Aciu,gavau.jei kas gausis parodysiu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 05 30, 13:43)
o ten apacia ta kojinu tokia idomi, kazkokie oranziniai dryziukai???? Ten kas, kaip ir kodel?  blink.gif  as irgi pradesiu linksmas kojines megzti!!

Įdomi ax.gif apačia, ten oranžiniai masažiniai "karbiukai" smile.gif ( blush2.gif nežinau, kaip juos tiksliai pavadinti). O su jais ir kojinių padai tvirtesni nešiojimui būna, o ir kojoms šioks toks masažas ax.gif tongue.gif ...
Atsakyti